Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
12.3.13 21:01

@Mafina5
Děkuju. Kouknu na to v Dm. Tabletky jsem viděla, ale sypkou směs jako cukr ne…To by bylo super pro tchýni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
12.3.13 21:32

@Adriana můžu se zeptat pro kupujete bio banány? Všechny se vozí ze zahraničí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
13.3.13 01:04

@janca84 banany jsou hodne chemicky osetrovane. Ja osobne jsem na banany alergicka a z nejakyho duvodu mi bio banan nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.13 07:19

@Adriana Hadek nemá prodejnu. Prodává přes kosmetičky, maséry, net. Když bys chtěla pošlu ti kontakt na kosmetičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
13.3.13 08:09
@Manifee píše:
@janca84 banany jsou hodne chemicky osetrovane. Ja osobne jsem na banany alergicka a z nejakyho duvodu mi bio banan nevadi…

Já mám banány hrozně ráda, mohla bych je každý den.BIO by mi taky nevadily, ale nevím, jak moc se dá věřit dovozu ze zahraničí, že je to opravdu BIO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.3.13 09:17

Holky a zkoušely jste stévii na pečení? Když peču, většinou míchám mouky a tím, že to začíná jíst malý bych ráda cukr (alespoň část) nějak nahradila. Nepekla jste některá s pšeničným/rýžovým sirupem? Agáve používám, ale ten je dost drahý :think: tuk u pečení také nějak nahrazujete? nějaký kokosový (což by šel max. do kokosového) nebo jiný než klas. máslo či olej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.13 09:44

@jowana Já peču z másla nebo oleje, Heru nevedu. Když nemám máslo, dám olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.3.13 09:48

Viděli jste poslední peklo? Nářez :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
13.3.13 14:49

Ja pecu s kokosovym olejem a uplne super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.3.13 15:23

@Sati
Zrovna ho sem jdu dát :mrgreen: http://www.stream.cz/…cerstve-maso …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.3.13 15:25

@janca84
Někde jsem četla, jak se sem dováží a jak se ošetřujou :poblion:.Od tý doby jedině bio nebo žádný. To radši koupim ve farmářským krámku jablka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.3.13 15:26

@Ukulina
Objednám ho když tak z netu, když už tam o něm budu číst. Ale děkuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
13.3.13 17:20

Jo, na peklo jsem koukala, ale pro mě žádná novinka. Na tenhle růžový sliz jsem tam už koukala před dlouhou dobou, když to lidi brali útokem ve slevě.
Já teda mleté maso kupuju nerada, jak nevím, co tam semleli. Ale tohle je fakt moc…
Akorát mě děsí ty komentáře lidí typu „jak to, že to vláda/ EU dovolí“ Asi by lidi chtěli, aby za ně vláda i myslela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
13.3.13 20:17
@Adriana píše:
@janca84
Někde jsem četla, jak se sem dováží a jak se ošetřujou :poblion:.Od tý doby jedině bio nebo žádný. To radši koupim ve farmářským krámku jablka…

Fakt? Ty brďo, já jsem fakt milovnice banánů :mrgreen: :mrgreen: článek už asi nenajdeš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
13.3.13 21:14
@Adriana píše:
@Sati
Zrovna ho sem jdu dát :mrgreen: http://www.stream.cz/…cerstve-maso

Humáč, ještě, že tam maso nekupuju :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit