Vliv tchánovců na manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2164
28.12.19 08:36

Tchyne dokazou byt s…e!!!znam pripad kdy taky tchyna rozhadala syna se snachou a sli od sebe.by clovek nerekl jaky psychousi mezi nami jsou. tchyne ty s…e nalozit do pytle a hodit kamsi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.12.19 08:37

No marně přemýšlím, co z toho ty tchyně nebo příbuzné mají, když rozeštvou synovi rodinu…k čemu je to jako dobré? To je lepší, aby si našel jinou? A v čem? Já jsem si myslela, že každá matka je ráda, když je její dítě spokojené, má spokojenou rodinu. Beru i, že snacha se mi nemusí úplně líbit, ale já s ní nežiju a pokud je s ní můj syn šťastný, tak je to v pořádku, ne? A rozeštvávat rodinu kde jsou děti, to je fakt na :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
28.12.19 08:47

@Monchichik ale ony nevidi ze je stastnej. On si doma treba jen trochu poztezuje a ony uz vidi, jak trpi a je nestastnej a hlave vidi furt, ze by si mohl najit nekoho lepsiho, bohatsiho atd. Chcou „to nejlepsi“ pro ne a pritom tim znici zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.12.19 08:52

Co si budeme povídat, většinou to končí špatně. Znám případ, kdy maminka od své dcerušky odehnala každého chlapa, všichni byli v jejích očích pitomci (přitom slušní, funkční a odpovědní chlapi). Teď ta dceruška bydlí u maminky, dvě děti a každé s někým jiným…
Abych pravdu řekla, neznám případ, kdyby to dopadlo dobře :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.12.19 08:53
@Anonymní píše:
Pises jako mem ex manzelovi. Jeho matka ho tak ovlivnovala, vzdy stal pri ni, doma mi dal za pravdu a pred tchanovci to zaprel. Bohuzel je to vychovou, slabi jedinci maji zustat u maminky pod sukynkou a nezakladat rodinu. Odesla jsem od nej, toto neni zivot

A neprijde vam, ze s dnesni vychovou bude takovych stale vic, co se budou porad drzet mamy za sukne? Nebude s kym navazat vztah, ptotoze to budou parodie na chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 08:55

Ja to mela taky. Tchyne se snazila 15let, hrozna pleticharka. Pak umrela a ja mam klid. Ted mame na starost 40 letou svagrovou, ale te jsem to zarazila. Ztratila matku, slozila se a ja bych na ni mela byt hodna po 15let teroru? Takze ji jen akceptuji. Ale trvalo to dobry rok, malem se ji to povedlo. Uz jsem premyslela, ze fakt budu muset rict bud ja nebo tvoje segra.
Naopak u nasi rodiny, kdyz se moji rodine nelibil nejaky partner, tak jsem jim nedovolila ani to vyslovit. Tak jsem nechapala chovani u tchyne a svagrove. Protoze opravdu nejsem spatny clovek. U nich to byla zarlivost, ukradla jsem syna a bratra. Ale me moc mrzelo, ze se manzel za me obcas nepostavil.
Ted ale zase je citit, ze stravil vic casu s jeho sestrou, zacne porad nekoho pomlouvat, byt agresivni pri rizeni… tak mu to reknu, a on se za chvili da dohromady.

• Citovat
  • Upravit
32325
28.12.19 08:55

@Cenarius Tak mladej si taky občas postěžuje, to je jasný, nikde to není úplně bez mráčku…a já mu řeknu, že když si jí vybral, tak jí má a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
28.12.19 08:56
@Venetia píše:
A neprijde vam, ze s dnesni vychovou bude takovych stale vic, co se budou porad drzet mamy za sukne? Nebude s kym navazat vztah, ptotoze to budou parodie na chlapa.

bohužel, to si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 09:06

@Šáruší urcite je to vychovou. aspon u me. Oni vidi vidinu, ze nejsem dost dobra pro jejich synacka. Zila jsem svym zivotem jako rodina ja, manzel a deti a nebylo to podle nich. Manzel by mel zustat u maminky u nadra a byt jim verny. Nikdy si nikoho nenajde mozna az tu jeho rodice nebudou, ale to on neprezije, bez nich ani krok. Takze to bude vse vychovou!!!

• Citovat
  • Upravit
lolink
28.12.19 09:22

Nase tchyne rozvedla. Sly do mamy docela drsne. Tchyne i svagrova. Vrchol byl asi fyzicke napadeni od svagrove. Mama to drzela strasne dlouho. Sel k tchyni, dostal vyplach mozku, prisel domu a doma hadka s manzelkou. Nedal to, zacal dost pit. Ted zije sam, svou mamu a segru ma vedle v dome. Byl to strasne hodny clovek, jeho vlastni mama ho uplne znicila. Je mi ho lito. Tohle proste nekonci nikdy dobre.

• Citovat
  • Upravit
80475
28.12.19 09:33

Ale s tím se musi přece počítat, že na něj bude mít jeho rodina vliv. Je to pořád jeho rodina, i když si vezme vás. Takže je mi líto, ale je to i na vás. Měly jste si dobře prohlédnout jeho rodinu. A nepočítat s tím, že z mamanka bude suverénní sebejistý a spolehlivý partner. Ona ta tchýně prostě dělá to co dělala i dřív - hájí své mládě. Takže - váš blbý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
28.12.19 09:34
@Anonymní píše:
@Šáruší urcite je to vychovou. aspon u me. Oni vidi vidinu, ze nejsem dost dobra pro jejich synacka. Zila jsem svym zivotem jako rodina ja, manzel a deti a nebylo to podle nich. Manzel by mel zustat u maminky u nadra a byt jim verny. Nikdy si nikoho nenajde mozna az tu jeho rodice nebudou, ale to on neprezije, bez nich ani krok. Takze to bude vse vychovou!!!

jo, jenže přeci takhle ten jejich syn nebude šťastný. A šťastné dítě je přeci nejvíc. Ale jo, vidím to okolo u spousty mamin už malých chlapečků a pokračuje to dál a dál. Jsem zvědavá, jak to za další generaci bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 09:49

@inkakřivák super názor. Mně přijde, že často tchýně nehájí své mládě, ale háji sebe, své postavení a svůj prostor. Nesnesou konkurenci.
U nás to začalo s tím, že se nám narodilo první dítě. Od té doby několikrát týdně vymývácí hovory. Několikrát si ho pozvala, aby mu sdělila, že se musí rozvést a dát jí děti do péče. Ona totiž dala děti do péče své matky, aby mohla pracovat, tak čekala, že udělám totéž.
Naštěstí manžel ji ignoruje a několikrát ji poslal úplně nejdál.
U nás tchýně vandruje i do svagrovcu.
Zkusil to i tchán, ale toho jsem si srovnala sama.

• Citovat
  • Upravit
80475
28.12.19 10:22
@Anonymní píše:
@inkakřivák super názor. Mně přijde, že často tchýně nehájí své mládě, ale háji sebe, své postavení a svůj prostor. Nesnesou konkurenci.
U nás to začalo s tím, že se nám narodilo první dítě. Od té doby několikrát týdně vymývácí hovory. Několikrát si ho pozvala, aby mu sdělila, že se musí rozvést a dát jí děti do péče. Ona totiž dala děti do péče své matky, aby mohla pracovat, tak čekala, že udělám totéž.
Naštěstí manžel ji ignoruje a několikrát ji poslal úplně nejdál.
U nás tchýně vandruje i do svagrovcu.
Zkusil to i tchán, ale toho jsem si srovnala sama.

Takže přesně - ona dala dítě do péče své matky, vyrostla tak, takže logicky to bere jako správné. Tak se dalo počítat s tím, že to bude chtít taky. Prostě jo, je mi líto, ale tím, že si chlapa berete, nedosáhnete toho, že okamžitě zruší původní rodinu. To nikdy nemůže vyjít. Takže znovu říkám - dobře vysledovat, jak to funguje u nich a počítat s tím, že budou chtít, aby to tak šlo i dál. Nakonec - vy jste přebraly asi taky hodně zvyky svých matek, ne? Třeba co se týče vedení domácnosti, způsobu vaření, žehlení, výchovy. Nemůžete se divit, že totéž má ten muž. Záleží fakt na výběru. Vzala sis mamana, máš halt mamana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 10:42

Ja si nebrala mamana.jsem z mala co muzu rict, ze 2.roky v nasich zacatcich byli jako z pohadky. matku poslal i kamsi do mist. nasli si byt a oni k nam nechodili, protoze tchyne to rekla na plna usta. nesouhlasila se stehovanim spolu na byt. stavel totiz barak hned vedle nich napojenej.po 2letech jsme se stehovali k nim, aby se barak co nejdrive dodelal a slo to z kopce. peklo na zemi :( kafrala do vseho, vyber kuchyne, pracky, vychova meho syna z predch.vztahu.oni maji spartanskou vychovu, nikam nechodit, zavreny doma.vsak taky manzel si zazil detstvi, zadny kamaradi a tresty. proto jim ve vesnici rikali vesnicti podivini. posledni pomyslnou kapkou byla facka od tchyne a manzel stal a nezastal se me.to bylo pro me konecna. Takovy psychopati uz nechci nikdy videt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová