Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ad Havel: synáček kolaborantské rodiny, který byl financován Sorosem (sic!) už před r. 1989. Finanční pomoc ze západu, která měla být určena pro rodiny disidentů skončila u Havlovi skupinky, která je prochlastala a utratila za luxusní zboží, Havel sám v té době jezdil drahým mercedesem. Po r. 1989 v restituci nezákonně přišel k majetku tím, že prolomil Benešovi dekrety, což se ututlalo. Pod vedením této loutky došlo k rozkradení a výprodeji národního majetku za babku, což nemá obdoby v dějinách od Bílé hory. Jeho nosledi si také přišli u koryta na své.
Disident Jiří Wolf o Havlovi
http://www.freeglobe.cz/…vypravi.aspx
„že se chystá změna režimu, nevěděli jen pracovníci StB, ale cítili to i sami političtí vězni, kteří ´seděli´. "Komunisté jezdili po kriminálech a dva tři roky před revolucí každý měsíc chodili a navštěvovali politické vězně a vyptávali se - jaký máte názor na to či ono, kdyby se to tady otočilo?“ vzpomíná bývalý mukl Wolf. Je přesvědčen, že tímto způsobem si StB vytipovala Havla. „Našli si člověka, který byl alkoholik, který byl ještě ke všemu více na chlapečky (to byl třeba taky kamarád Havla Ivan Jirous, dodává) a pak člověk, který byl naprosto zbabělý a byl schopen kompromisů. Havel za pár facek řekl při výslechu všechno, byla to taková třasořitka, slečinka.“
A jak toto víte? To o něm prozradili bachaři? „Ne, ale když se občas ožral, tak sám říkal takové věci, až člověk valil oči.“
Myslíte, že měl nečisté svědomí a přiznával se k tomu, co ho trápilo? „Ano. Býval hodně ožralý a brečel u toho, když to říkal.“
@sirikit píše:
Máme demokracii.
zatim nastesti ano
tak manager je dnes kde kdo
v pravem slova smyslu jich zas tolik neni..lidi v mem okoli, kteri neceho dosahli sami (at uz podnikaji, nebo se vymakali profesne, nebo jsou to lekari atd..) nikoho z mnou zminovanych nevolili
a ano urcite jich je kolem me asi dost, ale rada bych s nima mluvila osobne…
Vlastne mam jeste jednu zkusenost, jeste pred volbami do psp. V obchode mi prodavac rekl (nepamatuju si vubec jak jsme se k tomu dostali - tusim skrze eet), ze voli AB, protoze konecne nekdo kdo nekrade
rikam mu ze ja pana burese urcite volit nebudu, nacez mi on rekl, kdo je bures? I toto by stacilo, ale dala jsem mu sanci a ptala se ho napr klasicky proc ho voli, co v jeho (neexistujicim) programu ho zaujalo, co zmenil k lepsimu (pro stat, ne sebe), jestli vi neco o capim hnizde - vedel, ze je tam moc krasne, detem se tam libi
o profrostu, dluhopisech, proste jen o tech tehdy lehce dohledatelnych vecech. Do zadnych hlubsich debat jsem se nepostela…a koukal jak puk. ![]()
@saadet píše:
@Adinalzatim nastesti ano
tak manager je dnes kde kdo
v pravem slova smyslu jich zas tolik neni..lidi v mem okoli, kteri neceho dosahli sami (at uz podnikaji, nebo se vymakali profesne, nebo jsou to lekari atd..) nikoho z mnou zminovanych nevolili
a ano urcite jich je kolem me asi dost, ale rada bych s nima mluvila osobne…
Bys jim to vysvětlila, to je mi jasný.
![]()
Ahat, mně vůbec nevadí, že má někdo jiný názor než já, a ráda si s ním zapolemizuju. Klidně i zkoriguju svůj dosavadní pohled na věc, pokud mi dotyčný dokáže předložit dostatečně pádné argumenty.
Ale za pádný argument určitě nepovazuju výkřiky o duševní nedostacivosti odpůrce. Pátá třída zakladky: "seš blbej, seš blbej, seš blbej!! A můj táta má větší sílu než tvůj a zmlati tě!!
"
![]()
Jinak - já minule Zemana nevolila, volila jsem Karla a pak jsem se zpětně mlatila do hlavy, šťastná, že mě prevolili. ![]()
Teď pořád ještě nevím a shromazduju informace.
Každopádně se odmítám zabetonovat v některém z táborů na základě dojmologie a toho, že „všichni odpůrci jsou hloupí.“
@sirikit píše:
Bys jim to vysvětlila, to je mi jasný.![]()
Ahat, mně vůbec nevadí, že má někdo jiný názor než já, a ráda si s ním zapolemizuju. Klidně i zkoriguju svůj dosavadní pohled na věc, pokud mi dotyčný dokáže předložit dostatečně pádné argumenty.
Ale za pádný argument určitě nepovazuju výkřiky o duševní nedostacivosti odpůrce. Pátá třída zakladky: „seš blbej, seš blbej, seš blbej!! A můj táta má větší sílu než tvůj a zmlati tě!!![]()
"
![]()
Jinak - já minule Zemana nevolila, volila jsem Karla a pak jsem se zpětně mlatila do hlavy, šťastná, že mě prevolili.
Teď pořád ještě nevím a shromazduju informace.
Každopádně se odmítám zabetonovat v některém z táborů na základě dojmologie a toho, že "všichni odpůrci jsou hloupí.“
Pěkné. ![]()
K volbě prezidenta. U Zemana mi vadí jeho hlavní faux pas -jeho opilecký výstup u korunovačních klenot, to je obrovská hanba a sám sebe degradoval, další degradaci, kterou si způsobil sám je spor se Sobotkou. Osobní antipatie mu zcela zatemnily mozek, to se prostě nehodí a i když si o Sobotkovi myslím své, pomyslně jsem mu držela „palce“.
Zásadní problém u Zemana však vidím v jeho okolí. Mynář - bez prověrky a Nejedlý za krkem. Zeman je v podstatě loutka, za jehož nitky tahá tato partička a důvod proč Zeman kandiduje.
Co se týká však Zemanovi politické práce, musím říct, že v tomto směru s ním souhlasím. Ono chce číst i jiná média než česká a poslouchat čt1 (např. očividná nevyváženost v představování kandidátů - jeden den v hlavních zprávách Drahoš odjíždí na setkání s voliči, další den zpráva o pobytu, děs…
Co se týče kandidáta zajímavý je Fischer, i když sním v mnoha věcech nesouhlasím. V dalším kole budu volit Zemana (Fischer se do druhého kola nedostane) a ta ostatní sqvadra, to jako sorry:
Horáček- narcis, zahleděný do sebe, kterému „obyčejní“ lidé nerozumí, používá jinotaje, nesympatický
Drahoš- je slušný a to je tak všechno, absolutně beznázorový
Hilšer- zcela mimo, bez větší hloubky názoru
Topolánek- něco tak sprostého, že si dovoluje vůbec kandidovat, tak jasně Dalík na Borech, tak se musí zapracovat..
Realista (nevím, jak se jmenuje)-nevýrazný, beznázorový
zbytek bez zjevné linky
Takže tak.
A na závěr, to že budu volit v druhém kole Zemana proti komukoliv ze mne špatného člověka nedělá, Pražská kavárna by měla mít větší rozhled a méně tklivé sliny na jazyku ![]()
@Lenka002 píše:
@sirikit Proč ti kníže najednou vadil?
Stařičký, nemocný, špatně cesky - a vlastně jakýmkoli jazykem mluvící pán - tím nemyslím nedostatečné jazykové znalosti, ale odflaknutou práci logopeda, kterého by byl problém probudit a udržet při vědomí alespoň po dobu nezbytně nutnou k podpisu zasadnich dokumentů.
O jeho na můj vkus příliš vstřícných nazorech stran ústupků EU obecně a migrační problematiky obzvlášť ani nemluvě. ![]()
@sirikit
Je to tvůj názor, podle mého by byl milionkrát lepší než Zeman. Obě si můžeme myslet své, že.
@Coleta
Já zas budu volit v druhém kole kohokoli kromě Zemana. Také to ze mě špatného člověka nedělá.
U mě si navíc Zeman pohoršil udělováním milostí, o kterých řekl, že je rozdávat nebude. Akorát mu asi moje pohoršení jak se zdá nevadí.
@sirikit
se mi smazal megadlouhy prispevek
v kostce to bylo ze s tebou souhlasim a rada diskutuju, ale smysluplne jeste jsem nenarazila nikdy na volice ab co by mel argument - nepocitam vseci kradnu a konecne nekdo tem podnikatelum zatne tipec…nebo ze by znali program (neexistuje) stanovy se upravuji dle ts atd. ale ab je na jinou a dlouho diskuzi.. a ad MZ to je uz jen zly senilni hulvat. Ekonom a politik to byl! BYL vaz mu zlomila prohra s klausem a kudla od cssd od ty doby chce pomstu a dnes uz je i fyzicky tak mimo, ze je to proste jen nestesti…
@Lenka002 píše:
vždyť ten ani nevěděl, že vůbec kdy kandidoval na prezidenta. Ten měl za to, že se mu o tom jen zdálo.
Mašín o Havlovi:
„Havel to byl kretén pěstovanej StBákama“
https://youtu.be/5z6PKiAHuF8
@Lenka002 píše:Žádný soudný člověk nemůže poslouchat Pussy Riot, ani slouha Bildergergu.