Volem se nerodíš, volem se stáváš... Dejte si pozor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
25.8.10 21:09

Evi, je mi to líto. Bohužel čím dál tím častěji platí „za dobrotu na žebrotu“, ale neboj i na ty pacholky časem dojde.
Jen k té škodě stržené z výplaty - musí manželovi nechat alespoň životní minimum. Nevím, kolik je škoda ani kolik bere tvůj muž, ale nelze, aby mu dali pětistovku a poslali ho domů, tak ať si to ohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.8.10 21:09

to je pěkný hnus :cert: a pak příště někomu pomoz :zed:

ale jak píšeš, mohlo to dopadnout hůř a pak by ta hmotná škoda byla na posledním místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
25.8.10 21:10

Dnes maji idioti slet… ja dneska mela pro zmenu incident s ridicem, ktery me odmitl vzit k golfkama do poloprazdneho busu protoze jsme s kamaradkou chtely jet spolu.(ona s kocarem)- Udelal to tak, ze nechal nastoupit kamosku, pak obe nase starsi deti a pak me asi trikrat temer privrel do dveri a snazil se mi tak zabranit v nastoupeni… Lidi na nej rvali, ze nastupuju, at nezavira… starsi dcera dostala hysterak, ze maminku zavira do dveri, nebo ze odjede beze mne, nebyla k utiseni… pak zacala brecet i kamoscina dcera… stejne si stal na svem, kdyz nevystoupim, pry zavola policii :zed: lidi na nej jeceli, ja jsem taky byla lehce v soku, kamoska si taky pak uz nebrala servitky…nakonec jsem vsichni vystoupili a ja jsem napsala stiznost na dopravni podnik…kamoska to dela prave ted…podotykam, ze to bylo v poledne, bus napul prazdnej a u nas jezdi dvakrat za hodinu…

a zname dneska nejakej dedek vrazil pest do boku ve dverich nakupniho centra tak, ze ma modrinu jak blazen… jeste na ni rval, at mu krava uhne… sla s kocarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.8.10 21:12

Bože, to jsou sv.ně :cert: To je mi moc líto, takhle pitomě naletět. Opravdu pro dobrotu na žebrotu, ale fakt, jak jsi psala, buďte hodně moc rádi, že byli „milí“ a ne nějací násilníci. No a zaměstnavatel je taky pěkný prevít. Přeci je určitě na něco podobného pojištěný, nebo to nejde? A divím se, že na to nejde ta pojistka proti blbosti…dalo by se přeci uhrát, že nedbalost byla, že si to nezajistil :nevim: Fakt moc ráda bych nějak pomohla, tohle mi přijde strašně nefér, že nejvíc biti budou ti, kteří to vůbec nemysleli zle :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.10 21:12
kattkka píše:
Karoli: ja mela za to ze ti proste ale neco musi nechat. :think: :think:

tak možná to nemůže strhnout najednou, ale postupně může až do této výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.10 21:13

Příhoda mě mrzí, na druhou stranu nemyslím si, že by za to tvůj muž nemohl, prodavačka je taky odpovědná za kasu, pošťačka za poštu…

• Citovat
  • Upravit
Karlickaa
25.8.10 21:13

Pane boze co je to za lidi? :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1435
25.8.10 21:14

to mě mrzí.Lidi jseou hyeny :poblion: Manželovi se začátkem stalo něco podobného.Taxikaří a jak už to v naší po…republice je ,tak na všechny padla krize.Stopl si ho „klient“ a nechal se odvézt cca 40 km.Manžel si říkal že se trošku zahojí po tom prostátém dni tak jel.A ejhle,z klienta se vyklubal super bídák.Kdyby nezaplatil,ale manžel přišel o veškeré doklady,hotovost a také auto.K tomu ho ještě srazil.To nakonec policie našla ale bohužel dost zničené.
Takže oprava auta,já na MD,hypotéka na RD atd.Super bilance. :think: Tak tobě a manželovi přeji trošku víc štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
mroe píše:
Dnes maji idioti slet… ja dneska mela pro zmenu incident s ridicem, ktery me odmitl vzit k golfkama do poloprazdneho busu protoze jsme s kamaradkou chtely jet spolu.(ona s kocarem)- Udelal to tak, ze nechal nastoupit kamosku, pak obe nase starsi deti a pak me asi trikrat temer privrel do dveri a snazil se mi tak zabranit v nastoupeni… Lidi na nej rvali, ze nastupuju, at nezavira… starsi dcera dostala hysterak, ze maminku zavira do dveri, nebo ze odjede beze mne, nebyla k utiseni… pak zacala brecet i kamoscina dcera… stejne si stal na svem, kdyz nevystoupim, pry zavola policii :zed: lidi na nej jeceli, ja jsem taky byla lehce v soku, kamoska si taky pak uz nebrala servitky…nakonec jsem vsichni vystoupili a ja jsem napsala stiznost na dopravni podnik…kamoska to dela prave ted…podotykam, ze to bylo v poledne, bus napul prazdnej a u nas jezdi dvakrat za hodinu…a zname dneska nejakej dedek vrazil pest do boku ve dverich nakupniho centra tak, ze ma modrinu jak blazen… jeste na ni rval, at mu krava uhne… sla s kocarem…

Ti ridici jsou obcas magori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
mroe píše:
Dnes maji idioti slet… ja dneska mela pro zmenu incident s ridicem, ktery me odmitl vzit k golfkama do poloprazdneho busu protoze jsme s kamaradkou chtely jet spolu.(ona s kocarem)- Udelal to tak, ze nechal nastoupit kamosku, pak obe nase starsi deti a pak me asi trikrat temer privrel do dveri a snazil se mi tak zabranit v nastoupeni… Lidi na nej rvali, ze nastupuju, at nezavira… starsi dcera dostala hysterak, ze maminku zavira do dveri, nebo ze odjede beze mne, nebyla k utiseni… pak zacala brecet i kamoscina dcera… stejne si stal na svem, kdyz nevystoupim, pry zavola policii :zed: lidi na nej jeceli, ja jsem taky byla lehce v soku, kamoska si taky pak uz nebrala servitky…nakonec jsem vsichni vystoupili a ja jsem napsala stiznost na dopravni podnik…kamoska to dela prave ted…podotykam, ze to bylo v poledne, bus napul prazdnej a u nas jezdi dvakrat za hodinu…a zname dneska nejakej dedek vrazil pest do boku ve dverich nakupniho centra tak, ze ma modrinu jak blazen… jeste na ni rval, at mu krava uhne… sla s kocarem…

Bože co se to děje s lidma?Je mi úplně zle…ale na každýho jednou dojde

Příspěvek upraven 25.08.10 v 21:18

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
25.8.10 21:17
Anonymní píše:
Příhoda mě mrzí, na druhou stranu nemyslím si, že by za to tvůj muž nemohl, prodavačka je taky odpovědná za kasu, pošťačka za poštu…

No to je sice pravda,ale když byl okraden tak by to platit neměl,kdyby to někde zapoměl to je jiná

• Citovat
  • Upravit
25.8.10 21:20
Anonymní píše:
Příhoda mě mrzí, na druhou stranu nemyslím si, že by za to tvůj muž nemohl, prodavačka je taky odpovědná za kasu, pošťačka za poštu…

tak zodpovědná ano, ale když je na poště přepadení a seberou prachy, tak to po pošťačce určitě nechtějí a to je stejný případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.8.10 21:20
mroe píše:

strašný, uplně mi naskočila husí kůže, když jsem si představila dceru jak chudák hystericky pláče o maminku 8-o , já když jde o děti, tak jsem nepříčetná, já bych mu snad jednu vrazila :cert: :cert:
a tomu dědkovi bych obratem jednu taky natáhla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
25.8.10 21:24

Evi - to je děs :cry: Moc mě to mrzí :cry: Lidi jsou svině a nezastaví se před ničím. Ono to fakt dopadne, že lidi si přestanou pomáhat :nevim:

A to, co psaly ostatní holky - taky mě z toho úplně mrazí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 21:26

:hug: Evi,to jsou hajzlové!!!!!!!! :pocitac: Hrozn,co se děje, chudák manžel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová