Volem se nerodíš, volem se stáváš... Dejte si pozor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
27.8.10 10:19

Je to nechutný :-(.
Známej takhle popojížděl v koloně, najednou někdo přilítl, otevřel kufr, vzal tašku s notebookem a zdrhnul. V tu chvíli se prostě nezmohl na nic :pocitac: :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.8.10 10:49
Kaatia píše:
Je to nechutný :-(.
Známej takhle popojížděl v koloně, najednou někdo přilítl, otevřel kufr, vzal tašku s notebookem a zdrhnul. V tu chvíli se prostě nezmohl na nic :pocitac: :pocitac:.

Jela jsem s mamkou autem, stály jsme na červenou a najednou se přiřítil chlap. Okrást nás nechtěl, nastoupil a chtěl svést :mrgreen: Prostě mu trošku švihlo v bedně :lol: Od té doby se zamykáme.

mooch ještě jednou díky za tip, už na to koukám co a jak se vším. Jo a ještě jedna otázka, je lepší, když naddělám nějaké výrobky a pak je prodám najednou, nebo postupně. Jakou máš zkušenost?

Juro on ten jejich „dosah“ bude opravdu hodně veliký, mhd funguje dobře, takže není problém jezdit z jedné části města do druhé. Jednou jsem takhle překazila krádež bandičce kapsářů. Měla jsem noční tramvaj a ve voze mi usnul kluk. Z kapsy mu čouhala peněženka a v uších měl mobil, nebo mp3. Hezky oblečený, takže v peněžence asi dost. No a nastoupila ta banda. Hned ho zmerčili a nenápadně se rozhlédli po voze. Tak jsem si odkašlala a dala si zpětné zrcátko přímo na ně. To pomohlo asi jen na pět minut a zase na něj koukali. Tak jsem zastavila, šla toho kluka vzbudit a řekla mu, ať se posadí hned za mě, že ho ohlídám. Ti hajzlíkové mě pojmenovali velmi vulgárními výrazi, ale od takových mě to ani nezamrzí. Kluk pak při výstupu vytáhl šrajtofli a plácl mi bankovku na panel, ať si zajdu na něco dobrého a hned vystoupil. Jinak bych to nepřijala. A co ještě dělám, když nastoupí taková „pofiderní“ banda, pustím hlášení: „policie čr si vás dovoluje upozornit na nebezpečí kapesních krádeží, hlídejte si své osobní věci.“ A nebo zapnu mikrofon do vozu a řeknu např.: „Vážení cestující v druhém voze, dejte si pozor na své věci, můžete o ně lehce přijít. Děkuji a hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
27.8.10 11:52

Evi, já jich vždycky pár udělám, našvihám je tam, ale chce to minimálně TOPovat, nebo čas od času tam dát něco dalšího, abys nezůstala někde na zadních stránkách. Třeba tam dej fotku i něčeho cos dělala dřív, ale „skladem“ to nemáš a napiš, že dostupnost výrobku třeba do týdne nebo 14 dnů. Je fajn, že neplatíš za inzerci a jen z toho, co opravdu prodáš.
Občas se někdo ozve, že by chtěl výrobek, co už našel v Prodaných, nebo že shání specielně něco na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
27.8.10 12:19

Evo, máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.8.10 13:18

mooch tak to je super, protože na aukru jsem prodávala jednou Harlequiny, vydražily se za deset korun a když jsem odečetla náklady na provizi jak za vložení inzerátu a konečné ceny + 22,– (za složenku), tak jsem to těžce dotovala :-D A od té doby na aukru nic neprodala. Měla jsem je spálit a bylo by aspoň teplo. Raději jsem pak odnesla přečtené Harlequinky do atikvariátu. Děkuji za tip s vložením výrobků dřívějších, mohlo by to někoho zaujmout. Obejdu všechny své kamarádky a výrobky si nafotím.

BohunkaP už jsem odepsala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.9.10 21:15

Mno, takže muž to platil ještě před výplatou :zed: ale přežili jsme to. Ptal se na pojišťovně, ale jak už jsme to tu probírali, toto není součást pojištění „proti škodám způsobeným zaměstnavateli“. Hmotka je hmotka. Nu což, muž je poučen, že za dobrotu na žebrotu. Ochotně teď každému radí :-)

Co chci ale říct :-)

Chci vám poděkovat, za nápad s prodejem. Dala jsem si inzerátek a vypadá to slibně :hug:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová