Volem se nerodíš, volem se stáváš... Dejte si pozor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
26.8.10 08:50
verunkamandarinka píše: @ Evi nečetla jsem celou diskuzi, ale nemaš nekde něco na prodej? na MMB a tak, něco bych treba koupila, hodíc se mi to… Nebo tak udělej a pak sem dej odkaz. Je mi blbe z takových lidí, hnusáci hnusný.

Ahoj, nikde nic na prodej nemám. Počítáme do budoucna s dalším dítkem, tak vše schováváme. Dělám jen tak pro radost keŕamiku, pár fotek mám ve fotoalbu na svém zdejším profilu, něco na první i druhé stránce. Samostatné fotoalbum nemám. Jedině mejlem. Kdyby se ti něco líbilo, moc ráda ti to vymodeluju. Nejsou to žádné odlitky, vše je poctivá ruční práce. Prostě taková moje zábava ve volných chvilkách. (Studovala jsem modelování a keramiku na konzervatoři.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.8.10 09:02

Vulpes tak to je opravdu hrůza hrůz. Řekla bych noční děs všech turistů. A k tomu když člověk přijde o vybavení k práci za půl miliónu, tak to je šílené.
Teď se stydím, že se tak hrozně lituju a zoufáme si. Sice nás to citelně zasáhne, ale Honza může normálně pracovat dále. Držte se, ať se z toho brzy vzpamatujete! :hug:
A ty šťastné a veselé do roku 2030, to jsi vystihla přesně.

Juro ti včerejší zloději byli běloši, sympaťáci. Tipujeme, že snad feťáci, nebo gambleři. Policie to taky tak vydí. Sice po nich intenzívně pátrají, ale tuším, že za rok nám příjde dopis - odloženo.

Teď ráno už to bereme s větším nadhledem a opravdu je nejdůležitější, že mu neublížili. Stejně vám povím, letošní rok stojí za pendrek. A začalo to naháněním domácího škůdce, kterého jsem zdárně odkrouhli a teď se nám snad mstí. Byl to křeček a trápil nás smradem pekelně dlouho. Do toho nás před létem vyplavila voda, doma cca 30 cm vody. Ale škoda minimální, navíc na to pojistka platí, takže v pohodě. Jen úklid. Jen co jsme našli jeho mrtvolku, tak nás začali ohrožovat stromy ze sousedního pozemku, jehož majitel na to kašle. Dlouho dělal mrtvého brouka a až tento týden se nám ozvala profi firma n kácení, že to přijdou setnout a že spočítali místním šetřením 6 ujíždějících stromů. Teď toto. Smolný rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
26.8.10 10:24

Ahoj Evi, ted jsem na to mrkla. 300gr nutrilon je bohužel prošlý k 16.6.2010 - nic tomu nebude, ale je mi jasné že to dítěti asi nedáš. (kdyby o to měl kdokoli zájem - já nevím pro kočky, pošlete SZ, nic za to pochopitelně nechci..)
:mavam:

J.

Juro taky často jezdím 4 kou (ted teda x4 grrr :cert: ) a často je to o strach. Já se na ty lidi raději ani nedívám, abych jim nezavdala příčinu k nějakýmu konfliktu.
Ale mé mamce se tam někde u Vranovské stala vtipná věc. Seděla a přistoupil mladý rom, ona automaticky stiskla kabelku a kluk na ní : „paniučitelko, nebojte se, já nekradu“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.8.10 10:55

Janac: to je dobry jsi me pobavila.Mimochodem ty retizky se uz nestrhavaji jenom na cejlu ale i na Krence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.8.10 12:06
EvaOstrava píše:
Angua píše:
KacenkaK píše:
A další rada od policajtů: Jak jsou v autě takové ty kryty na kufr (nahoře) nebo u kombíků ty shrnovací rolety - vyprázdnit kufr a kryt,nebo roletu odhrnout/vytáhnout - zmetek se podívá a vidí,že tam nic není a neláká ho to debila rozbít a prozkoumat…a fakt jsem se dívala a hodně lidí u nás na sídlišti už to tak praktikuje…

Prosím, už je pozdě a dneska jsem mimo, tak pro mě ještě jednou :mrgreen: Takže rada zní nechat tu roletu otevřenou nebo úplně odstranit, aby bylo jasně vidět, že v kufru nic není, nic se tam neschovává a nikdo se nemusí namáhat, aby zjistil, jestli jsem roletkou náhodou nezakryla zlaté cihly? :mrgreen:

Já ji právě zatahuju, když tam něco máme, třeba kočár nebo tak, aby to tak nebilo do očí, ale že by to mohlo vzbudit zvědavost, mě nenapadlo :think: :roll: :lol: :lol: :lol:

Pokud nebudeš mít nic v kufru, tak roletku odtáhnout, ať jde vidět, že tam nic není. Stejně bych to praktikovala i na přihrádku v palubní desce. Jo a taky pozor na držák na navigaci. Kamarádovi roztřískali auto jen proto, že měl na skle držákna navigaci. Bez navigace a stejně ho ukradli. Poškodili mu centrál a vybili okno. A pochybuju, že z držáku něco měli :pocitac:

Pokud vozím kočárek, tak ho máme zakrytý. Já vím, že by v tom kufru být neměl, ale někdy tam prostě zůstat musí.

Kamarád takto nechal i navigaci - ve služebním autě, bylo to večer, takřka na dědině, nic tam kolem velice není. Rozvážel lidi ze svatby. Takže zaparkoval, přešel cestu, vešel dovnitř, 10 minut se zdržel, než posbíral nějaké pasažéry, vrátil se a okýnko vymlácené, navigace v čudu :cert:

Držák právě z tohoto důvodu nenecháváme (i když stejně na skle zůstává omatlané kolečko, takže je jasné, že ji máme). A v přihrádce vozíme jenom cédéčka :lol:

A sousedovi jste měli poslat toho mrtvého křečka v krabici od bot, jako výstrahu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.8.10 12:56
janac píše:
Ale mé mamce se tam někde u Vranovské stala vtipná věc. Seděla a přistoupil mladý rom, ona automaticky stiskla kabelku a kluk na ní : „paniučitelko, nebojte se, já nekradu“ :lol: :lol:

Tak to jesuprový zážitek :potlesk: :palec: :mrgreen: Opravdu mě vpobavil.
Děkuji za zjištění trvanlivosti, nejspíš tomu fakt nic nebude, ale neměla bych z tohoklidné spaní :oops:
Něčí kočička si na tom pochutná :-) Nutrilon určitě ještě neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 14:43
EvaOstrava píše:
Anonymní až teď jsem si všimla, že jsi inkognito. Docela mě mrzí, že u tak „neškodné“ diskuze se někdo musí schovávat. Pochopila bych, kdyby jsi popisovala detaily nějakého podobného zážitku, ale tak :nevim: Nestyď se za svůj názor, máš na něj nárok. Prostě jsi cítila potřebu se na to podívat z více úhlů a zeptat se i na to, zda neporušil můj muž předpisy. Chápu to :hug: Naštěstí neporušil. On je i na ty předpisy taková poctivka.

Evi- za anonyma promiň, ale už tu mám spoustu špatných zkušeností a nestojím o další hádky. Když napíšu pod nickem, sesype se na mě spousta ostatních jak vosy, byť jen vyjádřím názor a nikoho nijak nenapadám. Na anonyma se tak nějak všichni vykašlou, max.mají poznámku typu Proč se stydíš psát sama za sebe apod. Takže proto, snad to chápeš. Jinak přeju hodně štěstí, pa.

• Citovat
  • Upravit
13903
26.8.10 16:38
EvaOstrava píše:
Ahoj, nikde nic na prodej nemám. Počítáme do budoucna s dalším dítkem, tak vše schováváme. Dělám jen tak pro radost keŕamiku, pár fotek mám ve fotoalbu na svém zdejším profilu, něco na první i druhé stránce. Samostatné fotoalbum nemám. Jedině mejlem. Kdyby se ti něco líbilo, moc ráda ti to vymodeluju. Nejsou to žádné odlitky, vše je poctivá ruční práce. Prostě taková moje zábava ve volných chvilkách. (Studovala jsem modelování a keramiku na konzervatoři.)

Evo a jsi na Fleru? www.fler.cz - tam se dá trochu přivydělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.8.10 20:13

Evi, taky jsem měl v minulé práci kolegu, sympaťáka, dobře se s ním kecalo - vyklubal se z něho kapesní zloděj a když jsme šli někam pařit, tak mizel ze všech první, bez zaplacení útraty a druhý den ráno tvrdil v práci, že to není pravda…
Takže i já si na sympaťáky dávám pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
26.8.10 20:40

ahoj,

jj, je to přesně tak,jak jste si to tady vysvětlily - když v kufru něco je,tak zakrýt,ale nenechat stát dlouho…když není,tak odkrýt at vidí,že neni proč se namáhat… Je to pakárna,člověk se pořád musí hlídat,stresovat…ale kradlo se,krade se a krást se bude, bohužel… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.8.10 21:17

Juro úžasný kolega. Doslova za všechny prachy… Trefné přirovnání :think:
Nejhorší je, že když je člověk sympaťák, tak nebudí hned podezření. Když jde pobuda, každý si hned přitáhne k tělu své věci. Ale jde-li manekýn, tak ne.

mooch díky za tip, mrknu jak to tam funguje. Zda má vůbec cenu těch pár věcí, které za měsíc vyrobím prodávat. Např. kvůli poplatkům za inzeráty jako má aukro. Hodně totiž dělám známým jen tak za nic. Těší mě, když jim udělám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.8.10 21:22

Kattkko, Křenka a Cejl nejsou tak daleko od sebe, akční rádius takové klukovské bandy bývá okolo pěti kilometrů, takže oba případy do toho zapadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.8.10 21:26

evi to me mrzi, to je des! a vubec vsem tady, je to k zbliti a jak sepisujes tvuj rok tak to je fakt pech. takze ted te cekaji uz jen same krasne roky, vse jste si uz vybrali. drzte se! :hug:

utekla mi prezdivka ale ty hracky z auta to si mohly odpustit, to je fakt k vzteku, ikdyz ten fotak byl asi horsi :mrgreen:

ach jo,je mi z toho fakt smutno, jak se vsude krade.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.8.10 21:53
EvaOstrava píše:mooch díky za tip, mrknu jak to tam funguje. Zda má vůbec cenu těch pár věcí, které za měsíc vyrobím prodávat. Např. kvůli poplatkům za inzeráty jako má aukro. Hodně totiž dělám známým jen tak za nic. Těší mě, když jim udělám radost.

Evo, tam nejsou poplatky za inzeráty, ale provize 11%. Já jsem tam začínala loni asi v červnu a jen za loňský rok to dalo přes 40 tis (nevim kolik, ale prostě daně jsem z toho už platila, ale vzpomínám si, že jen listopad a prosinec dal asi 25 tis). Každá koruna dobrá, zvlášť, když Tě to baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.8.10 22:16
Jura007 píše:
Kattkko, Křenka a Cejl nejsou tak daleko od sebe, akční rádius takové klukovské bandy bývá okolo pěti kilometrů, takže oba případy do toho zapadají…

Juro: mas pravdu jsem si to neuvedomila ze je to defakto hned vedle ze behem 10minut jsi z krenky na celjlu pesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová