Vrátit peníze nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.5.13 15:53

@slunicko83 on ale vedel, ze ona je sebrala, protoze ona je vytahla pred tema policajtama a vracela je, on je odmitl. Takze on dobre vi, ze je mela ona.Ja osobne bych se citila dost trapne, prijde mi to takove nemoralni, at je on jakykoli.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.5.13 15:54
@Anonymní píše:
@slunicko83 on ale vedel, ze ona je sebrala, protoze ona je vytahla pred tema policajtama a vracela je, on je odmitl. Takze on dobre vi, ze je mela ona.Ja osobne bych se citila dost trapne, prijde mi to takove nemoralni, at je on jakykoli.

mě taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11700

Tak jednak bych se divila, kdyby jí šel udat a jednak co by asi policajti zmohli…Šli by se jí zeptat jak to bylo a to je myslím si tak celé… Ale pokud jí to trápí, tak to za to samozřejmě nestojí, to ať je raději vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@slunicko83 ona je takova, ze se boji co reknou sousedi, ze bude za zlodejku.Co na to okoli.Ja nechapu, ze se na nej nevyprdla.Sice to myslela dobre, ale ma z toho jen potize.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 15:56

No diky za rady, rozhodnuti bude asi stejne na ni.Me jen zajimalo, co by udelali jini. Poradim ji, aby za nim zasla a domluvila se na ty splatky a vratila to.

• Citovat
  • Upravit
3540
16.5.13 15:56

Já bych se bála hlavně aby se neopil a on a nešel jí zmlátit nebo tak něco.. je to cvok napadnout ho může cokoli..
a osobně fakt nechápu jak to mohla utratit bych mu je dala do schránky a dělej s nima co chceš (vrátila bych je střízliva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 15:57

@Jasněnkaa ano, když budu vědět, že mám souseda blázna, kterej má papíry na hlavu a každýmu strká na potkání tisícovky do kapsy, vrátím mu je a druhej den mě nepřekvapí, když mi je nacpe do kapsy zpátky :) Ale tohle je trochu jiný případ. Chápu že je to soused a svědomí mi říká něco o zachování dobrých sousedských vztahů, ALE…je to svéprávnej chlap, kterej je tak blbej, že chlastá na prášky. Je to jeho volba, stejně jako je jeho volba, že vyhodí 8 tisíc oknem. Nemůže přeci spoléhat na to, že hodná paní sousedka ho polituje, že se chudák zase tak ožral na prášky, zavolá mu záchranku a peníze mu vrátí v úhledné obálce…Jasně, že jsou mezi náma hodné duše, které tohle udělají pokaždý, ale já mezi ně teda asi nepatřim..Soused, kterej obtěžuje barák tím, že takhle chlastá a opakovaně se na něj volá policie a záchranka si podle mě teda slušný zacházení moc nezaslouží, když se sám chovat neumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.5.13 15:57

Chlastá na prášky na spaní..tak to není nemocnej, ale obyčejnej pitomec. Vrátila bych část. Zakladelka píše, že on má prý peněz dost, mně by spíš teda bylo pořádně trapně v kůži toho pána, mám-li dost peněz, jen jsem blb a vpodstatě se čas od času zfetuju a ještě abych chodil a mámil zpět peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.5.13 16:00

@zuzouš
Tak tak, on je chudák, ale paní by byla nemorální… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 16:00
@Anonymní píše:
@slunicko83 ona je takova, ze se boji co reknou sousedi, ze bude za zlodejku.Co na to okoli.Ja nechapu, ze se na nej nevyprdla.Sice to myslela dobre, ale ma z toho jen potize.

tomuhle rozumim, taky bych to řešila..Ale jak píšu, asi bych vyhledala toho policajta, co byl u toho, když soused prachy zpět nechtěl. To takhle příště může dát dítěti cokoliv a ona aby to teda schraňovala doma, jeslti to náhodou nebude chtít druhej den zpátky. A navíc jak už tu někdo psal, taky bych se bála, aby mi nechtěl v opilosti třeba ublížit…no prekérka teda..nezávidím jí tuhle situaci teda vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 16:01

Az budu vedet jak se to vyresilo, napisu vam to sem.Sama jsem zvedava, jak to cele dopadne. Diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
6569
16.5.13 16:01

Vrátila bych vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
16.5.13 16:04

Když nechám stranou morální hledisko, bála bych se, aby se nechtěl nějak pomstít. Neznám ho, třeba je neškodný, ale nespoléhala bych na to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 16:08

@vokishka no a co? tak kdyby je nesebrala tak jí to nemusí trápit. takhle pokud si nechá tak je pro mě zlodějka. vzala si peníze od člověka co nebyl příčetný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 16:10

@paola white on nebyl nepříčetný, on byl ožralý a před svědkama jí cpal peníze zpátky! to je podle mě docela rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová