Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@slunicko83 on ale vedel, ze ona je sebrala, protoze ona je vytahla pred tema policajtama a vracela je, on je odmitl. Takze on dobre vi, ze je mela ona.Ja osobne bych se citila dost trapne, prijde mi to takove nemoralni, at je on jakykoli.
mě taky ![]()
Tak jednak bych se divila, kdyby jí šel udat a jednak co by asi policajti zmohli…Šli by se jí zeptat jak to bylo a to je myslím si tak celé… Ale pokud jí to trápí, tak to za to samozřejmě nestojí, to ať je raději vrátí.
@slunicko83 ona je takova, ze se boji co reknou sousedi, ze bude za zlodejku.Co na to okoli.Ja nechapu, ze se na nej nevyprdla.Sice to myslela dobre, ale ma z toho jen potize.
No diky za rady, rozhodnuti bude asi stejne na ni.Me jen zajimalo, co by udelali jini. Poradim ji, aby za nim zasla a domluvila se na ty splatky a vratila to.
Já bych se bála hlavně aby se neopil a on a nešel jí zmlátit nebo tak něco.. je to cvok napadnout ho může cokoli..
a osobně fakt nechápu jak to mohla utratit bych mu je dala do schránky a dělej s nima co chceš (vrátila bych je střízliva)
@Jasněnkaa ano, když budu vědět, že mám souseda blázna, kterej má papíry na hlavu a každýmu strká na potkání tisícovky do kapsy, vrátím mu je a druhej den mě nepřekvapí, když mi je nacpe do kapsy zpátky
Ale tohle je trochu jiný případ. Chápu že je to soused a svědomí mi říká něco o zachování dobrých sousedských vztahů, ALE…je to svéprávnej chlap, kterej je tak blbej, že chlastá na prášky. Je to jeho volba, stejně jako je jeho volba, že vyhodí 8 tisíc oknem. Nemůže přeci spoléhat na to, že hodná paní sousedka ho polituje, že se chudák zase tak ožral na prášky, zavolá mu záchranku a peníze mu vrátí v úhledné obálce…Jasně, že jsou mezi náma hodné duše, které tohle udělají pokaždý, ale já mezi ně teda asi nepatřim..Soused, kterej obtěžuje barák tím, že takhle chlastá a opakovaně se na něj volá policie a záchranka si podle mě teda slušný zacházení moc nezaslouží, když se sám chovat neumí…
Chlastá na prášky na spaní..tak to není nemocnej, ale obyčejnej pitomec. Vrátila bych část. Zakladelka píše, že on má prý peněz dost, mně by spíš teda bylo pořádně trapně v kůži toho pána, mám-li dost peněz, jen jsem blb a vpodstatě se čas od času zfetuju a ještě abych chodil a mámil zpět peníze ![]()
@Anonymní píše:
@slunicko83 ona je takova, ze se boji co reknou sousedi, ze bude za zlodejku.Co na to okoli.Ja nechapu, ze se na nej nevyprdla.Sice to myslela dobre, ale ma z toho jen potize.
tomuhle rozumim, taky bych to řešila..Ale jak píšu, asi bych vyhledala toho policajta, co byl u toho, když soused prachy zpět nechtěl. To takhle příště může dát dítěti cokoliv a ona aby to teda schraňovala doma, jeslti to náhodou nebude chtít druhej den zpátky. A navíc jak už tu někdo psal, taky bych se bála, aby mi nechtěl v opilosti třeba ublížit…no prekérka teda..nezávidím jí tuhle situaci teda vůbec..
Az budu vedet jak se to vyresilo, napisu vam to sem.Sama jsem zvedava, jak to cele dopadne. Diky za nazory.
Když nechám stranou morální hledisko, bála bych se, aby se nechtěl nějak pomstít. Neznám ho, třeba je neškodný, ale nespoléhala bych na to. ![]()
@vokishka no a co? tak kdyby je nesebrala tak jí to nemusí trápit. takhle pokud si nechá tak je pro mě zlodějka. vzala si peníze od člověka co nebyl příčetný…
@paola white on nebyl nepříčetný, on byl ožralý a před svědkama jí cpal peníze zpátky! to je podle mě docela rozdíl…
@slunicko83 on ale vedel, ze ona je sebrala, protoze ona je vytahla pred tema policajtama a vracela je, on je odmitl. Takze on dobre vi, ze je mela ona.Ja osobne bych se citila dost trapne, prijde mi to takove nemoralni, at je on jakykoli.