Vrátit peníze nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
16.5.13 16:10

@slunicko83 v případě že je soused tak hrozně nesnesitelný, tak ať mu příště nevolají záchranku, ať si klidně chcípne, v baráku bude klid.

Morální je prostě ty peníze vrátit, a ne nejsem matka Tereza, kdybych našla peníze na ulici tak si je nechám.

• Citovat
  • Upravit
12743
16.5.13 16:10
@slunicko83 píše:
chápu, že se kamarádka bojí, ale on přeci nemůže těžit z toho, že ona je tak hodná…On se zachoval nezodpovědně tak ať si to vyžere! zapomněl, že ty peníze vyhodil z okna? pokud ano, ať mu to kamarádka připomene! Vůbec bych se s ním nebavila, obzvlášť když píšeš, že ani rodina s ním nechce nic mít..To už o něčem vypovídá. Takhle by jí mohl krásně jednoho dne začít vydírat. Navrhuju nic nevracet, pokud si kamarádka pamatuje ty policajty, možná bych je kontaktovala s tím, že mám ze souseda strach, že po mě chce peníze zpátky- ty, které vyhodil oknem a přeci se s tím musí něco dělat..

aha podle tvojí teorie, když nechám tát prázdný kočárek přede dveřmi nebo před obchodem tak mi ho klidně může někdo odvézt, protože ho přece nemám doma a opustila jsem ho tak ho nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 16:12

@slunicko83 víš kolikrát já jsem měla ožralý pacienty, který mi dávali peníze, nabízeli přepsání bytu apod. a je morální na sebe nechat přepsat byt od ožralce jen proto, že je ožralý? každá mince má dvě strany a já být teda tou dlužnicí tak se docela bojím co mi pak eventuálně takový soused může udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.5.13 16:17

Nějak si nedokážu představit (jelikož máme taky docela hluboko do kapsy), že bysme dokázali během pár dní „rozfofrovat“ osm tisíc. K otázce, jsem pro vrátit, přestože asi není jednoduché s takovou „existencí“ bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 16:20

@cincula ono to nebylo par dni, to byly skoro dva mesice.Ona nakoupila malymu hadry, hracky, neco do bytu a penize byly fuc. Rikala jsem ji hned ten den, at je da do obalky a schova, ze je bude chtit zpatky, neverila mi..

• Citovat
  • Upravit
12743
16.5.13 16:22
@Anonymní píše:
@cincula ono to nebylo par dni, to byly skoro dva mesice.Ona nakoupila malymu hadry, hracky, neco do bytu a penize byly fuc. Rikala jsem ji hned ten den, at je da do obalky a schova, ze je bude chtit zpatky, neverila mi..

hlavně nechápu když mluvila se sestrou proč jí to neřekla a netrvala na tom aby si to sestra vyřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
16.5.13 16:23

Ona v podstate zneuzila situace, mela pockat, penize schovat a jit mu je vratit za strizliva, jako docela sila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 16:26

@paola white to fakt nevim, ptala jsem se ji, proc nerekla ty jeho sestre, at si to vyresi, ale ona ji pry rekla - zavolejte policajty, ty uz vi a polozila telefon.
Ona neni zla a uz vubec neni zlodejka, kdyz neco najde na ulici, da to na MP.Asi si myslela, ze dedek na to zapomene, nebo nevim.Rada bych ji pomohla, ale nevim jak, sama moc penez nemam. Nezbyva ji, nez za nim zajit a dohodnout se.

• Citovat
  • Upravit
12743
16.5.13 16:30
@Anonymní píše:
to fakt nevim, ptala jsem se ji, proc nerekla ty jeho sestre, at si to vyresi, ale ona ji pry rekla - zavolejte policajty, ty uz vi a polozila telefon.
Ona neni zla a uz vubec neni zlodejka, kdyz neco najde na ulici, da to na MP.Asi si myslela, ze dedek na to zapomene, nebo nevim.Rada bych ji pomohla, ale nevim jak, sama moc penez nemam. Nezbyva ji, nez za nim zajit a dohodnout se.

mě opravdu připadá, že zneužila situaci. za chlapem bych došla a snažila se s ním domluvit. to že ona je na tom finančně blbě neznamená, že mu ty peníze nemá vracet. třeba je on na tom po finanční stránce špatně a ty peníze potřebuje na živobytí… příště bych se o dědka nezajímala ať si hází prachy třeba do záchoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 16:32

No tak mame podobnou zkusenost s takovymto clovekem v panelaku. Nastesti se ted uz leci a uziva leky.
Je velka radost. Kdyz tak zacne behat po dome, ze slysi ve vytahove sachte ufony, ve ctyri rano taha veci ze sklepa do bytu a dela si tam sklad. V podstate jsme porad ve strehu, protoze, co kdyby mu zas ruplo v kouli a rozhodl se trebas podpalit barak nebo se obesit nekde na trubkach ve sklepe… chjo.
No ale k tem penezum… ja to vidim na vraceni. On ji je sice dal, ale podle mne nebyl pri zdravem rozumu a je to zneuziti situace. Ja bych z takovych penez radost teda nemela.

• Citovat
  • Upravit
9950
16.5.13 16:34
@Anonymní píše:
@slunicko83 on ale vedel, ze ona je sebrala, protoze ona je vytahla pred tema policajtama a vracela je, on je odmitl. Takze on dobre vi, ze je mela ona.Ja osobne bych se citila dost trapne, prijde mi to takove nemoralni, at je on jakykoli.

tak musí i dobře vědět co jí řekl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
16.5.13 16:38

Já bych ty peníze ani neutrácela. Schovala bych je a čekala, co se z toho blázna vyvrbí. A až by přišel, tak bych je vrátila. Asi mu hráblo a pak se mu zas rozsvítilo v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 16:39

@paola white jo, tohle jsem taky psala zakladatelce, že bych se event. bála, co by mi mohl udělat..Řešila bych to prostě s tím policajtem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 16:40

@paola white nechceš srovnávat kočárek s ožralou, kterej vyhodí prachy z okna že ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 16:42
@slunicko83 píše:
nechceš srovnávat kočárek s ožralou, kterej vyhodí prachy z okna že ne? :)

ano chci protože kdyby ty prachy nechal ležet za dveřma tak je to pro mě naprosto stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová