Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mag píše:
Borderkolii? Kolik tchanum je? Mam ji doma, potrebuje extremni pozornost, hodne pohybu a unavit hlavu… ucenliva je moc, takovej cirkusak.jo a dost steka. Meli jsme pred tim labradorku a ta byla oproti ni nema.
@Daisy86 píše:
Obnovuji.
Poraďte psa ke tchánům. Naposled měli retrívra, teď by raději něco menšího. Nějaké plemeno jednodušší na výcvik, bude pobývat spíš venku, měl by snášet slepice a děti. Zatím mám vytypované borderkolii a bigla… Diky
Pokud by byl pes přes den venku a na noc schovaný, tak bych šla do pudla, je menší, lehce se cvičí, snášet zvířata se musí jakékoliv plemeno naučit,
@Daisy86 ani jedno není pes na zahalku k seniorům na zahradu.
Proč pes nemůže dovnitř?
@Fiveone píše:
Pokud by byl pes přes den venku a na noc schovaný, tak bych šla do pudla, je menší, lehce se cvičí, snášet zvířata se musí jakékoliv plemeno naučit,
Pudl v zimě celý den venku? A bez přítomnosti lidi? Pudl fakt ne a taky nesnáší zahalku
@Daisy86
super plemena na zahradu a ke slepicím
nebo je to jako pomsta pro tchány ![]()
@g.sandova píše:
Pudl v zimě celý den venku? A bez přítomnosti lidi? Pudl fakt ne a taky nesnáší zahalku
Tak celý den asi ne, předpokládám, že s ním i tak budou chodit na procházky a přístup do domu by byl fajn(už kvůli vodě apod.,v zimě by zamrzla voda i pes),ale nějakou dobu na zahradě vydrží, je malý neni tak hyperaktivní jako borderka. Pudlovi stačí jít 2× denně na procházku(ne na 10 minut),hrát si s ním a je spokojený.
@Daisy86 píše:
Obnovuji.
Poraďte psa ke tchánům. Naposled měli retrívra, teď by raději něco menšího. Nějaké plemeno jednodušší na výcvik, bude pobývat spíš venku, měl by snášet slepice a děti. Zatím mám vytypované borderkolii a bigla… Diky
To je nejaka provokace tohle??
Horsi plemeno do techto podminek uz je snad jenom husky
.
@Lucie_Sx píše:
To je nejaka provokace tohle??
Horsi plemeno do techto podminek uz je snad jenom husky.
Tak má roztomilá štěňátka, ne? Dobrý na instáč.
@Fiveone pudla mám a potřebuje dost zamestnat hlavu. Plemeno se dost posunulo, rozhodně to nemusí být bezproblémový mazlík. V případě zahalky to fakt nemusí dopadnout dobře
Jednodušší na výcvik? Vybrali jste si plemena úplně špatně jelikož tihle 2 vyžadují opravdu hodně času dobrý výcvik. Buď o psech moc nevíš nebo si děláš legraci, že?
@jannina1 píše:
Jednodušší na výcvik? Vybrali jste si plemena úplně špatně jelikož tihle 2 vyžadují opravdu hodně času dobrý výcvik. Buď po psech moc nevíš nebo si děláš legraci, že?
Jestli tchánovci nechali výběr na ní a dáreček jim strčí pod stromeček, brzo tu bude jiná diskuze…
Ať si vezmou z útulku nějakého malého křížence, udělají dobrý skutek.. i když celoročně venku se nebude líbit žádnému psovi.
Chybí hlavní informace - kolik času chtějí tcháni pejskovi věnovat a jestli počítají s nějakým docházením na cvičiště.
Není pudl původně lovecký pes? Já jen, že ty slepice ho asi zabaví jen na pár chvil a bude uklizeno.
@Russet píše:
Jestli tchánovci nechali výběr na ní a dáreček jim strčí pod stromeček, brzo tu bude jiná diskuze…
S nazvem „Mam odstrelit snachu nebo psa?“