Jakou rasu pejska vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
1.11.22 11:45

@Alušáček Díky za radu. Jo, ta retrívřice byla skvělá, měli teda i štěstí při výběru, kyčle perfektní (i dle rtg) a povahově taky úžasná. Dožila se přes 14 let…
Díky za všechny konstruktivní rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
1.11.22 11:47
@Russet píše:
Bordel kolie :mrgreen:

Na naší to sedí, jak začne trochu bláto… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
1.11.22 11:48
@Daisy86 píše:
@Alušáček Díky za radu. Jo, ta retrívřice byla skvělá, měli teda i štěstí při výběru, kyčle perfektní (i dle rtg) a povahově taky úžasná. Dožila se přes 14 let…
Díky za všechny konstruktivní rady

Tak zase retrivra, jediny co, ze je velky. Co tollera? Toho jsme chteli my po labradorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
1.11.22 11:49
@Russet píše:
Bordel kolie :mrgreen:

překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
@Daisy86 píše:
Díky za všechny konstruktivní rady

Jinak pokud by slevili z toho, že by pes měl být celoročně venku, tak by se mohl hodit nějaký chrtík třeba :) ti jsou nenároční a mívají dobrou povahu, někdy teda trochu bázlivější. Nebo ještě třeba mě napadá šeltie, i když je to taky ovčák a chce to šťastnou ruku, mají sklony k přecitlivělosti a některé kvůli tomu hodně štěkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
@Freeandwild píše:

Je to tak, ted kdyz se vratime z behu, tak jde do sprchace prvni :mrgreen: a tak to bude az do cervna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.11.22 11:51

A co prostě menší plemeno a nějako pořešit to nesmění domů? V tomhle věku může být fyz. kondice za rok dost jiná. York, West… S těma slepicema se bude veselé s každým plemenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.22 11:56
@Freeandwild píše:

Právě proto příznačný překlep :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.22 11:57
@Daisy86 píše:
překlep

Myslíš, že mi to nedošlo? Právě proto se směju. Jak příznačné k tomuto plemenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.11.22 11:59

@Daisy86 špic velký, vlčí, kolie skotska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.11.22 12:01

@Ivan PPZ no tak kokrove třeba, naši, absolutní nezájem.
Briardi pošli. Kavalír se dá ukocirovat. Pudl, můj, je teda zabiják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.11.22 12:02

@Daisy86 TOS mohla napsat hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
1.11.22 12:22
@Russet píše:
Ty psa žádného nekupuj. Oni budou majitelé, oni mají vybírat podle svých sil a možností. Jestli na to nemají, nemají ani na psa.

Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.22 12:29
@Daisy86 píše:
Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku :D

Když chci psa, vybírám si ho sama. Oni by měli mít primárně na něj čas ne že bude pendlovat mezi x páníčky a nikdo ho pořádně nepovede. Osobně bych dalšího psa starším lidem nepořizovala. Je to závazek na 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.11.22 12:47
@Daisy86 píše:
Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku :D

Já teda ty hejty taky úplně nechápu. Jsem pejskař, nějaké zkušenosti a znalosti mám, takže bych ti za těch podmínek, co jsi napsala, tu borderu a bígla taky vymlouvala, ale jinak mi přijde, že nejsi nějaká kravka, co pořídí psa dle vzhledu jako dárek a pak se ho chce zbavit, respektive tedy ti rodiče či prarodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný