Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alušáček Díky za radu. Jo, ta retrívřice byla skvělá, měli teda i štěstí při výběru, kyčle perfektní (i dle rtg) a povahově taky úžasná. Dožila se přes 14 let…
Díky za všechny konstruktivní rady
@Russet píše:
Bordel kolie
Na naší to sedí, jak začne trochu bláto…
![]()
@Daisy86 píše:
@Alušáček Díky za radu. Jo, ta retrívřice byla skvělá, měli teda i štěstí při výběru, kyčle perfektní (i dle rtg) a povahově taky úžasná. Dožila se přes 14 let…
Tak zase retrivra, jediny co, ze je velky. Co tollera? Toho jsme chteli my po labradorovi.
@Daisy86 píše:
Jinak pokud by slevili z toho, že by pes měl být celoročně venku, tak by se mohl hodit nějaký chrtík třeba
ti jsou nenároční a mívají dobrou povahu, někdy teda trochu bázlivější. Nebo ještě třeba mě napadá šeltie, i když je to taky ovčák a chce to šťastnou ruku, mají sklony k přecitlivělosti a některé kvůli tomu hodně štěkají.
@Freeandwild píše:
Na naší to sedí, jak začne trochu bláto…![]()
Je to tak, ted kdyz se vratime z behu, tak jde do sprchace prvni
a tak to bude az do cervna ![]()
A co prostě menší plemeno a nějako pořešit to nesmění domů? V tomhle věku může být fyz. kondice za rok dost jiná. York, West… S těma slepicema se bude veselé s každým plemenem.
@Freeandwild píše:
Na naší to sedí, jak začne trochu bláto…![]()
Právě proto příznačný překlep ![]()
@Daisy86 píše:
překlep
Myslíš, že mi to nedošlo? Právě proto se směju. Jak příznačné k tomuto plemenu.
@Ivan PPZ no tak kokrove třeba, naši, absolutní nezájem.
Briardi pošli. Kavalír se dá ukocirovat. Pudl, můj, je teda zabiják
@Russet píše:
Ty psa žádného nekupuj. Oni budou majitelé, oni mají vybírat podle svých sil a možností. Jestli na to nemají, nemají ani na psa.
Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku ![]()
@Daisy86 píše:
Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku
Když chci psa, vybírám si ho sama. Oni by měli mít primárně na něj čas ne že bude pendlovat mezi x páníčky a nikdo ho pořádně nepovede. Osobně bych dalšího psa starším lidem nepořizovala. Je to závazek na 15 let.
@Daisy86 píše:
Já přece psa nekupuji. Finální rozhodnutí a koupě je samozřejmě na nich. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsme u nich každý týden, budeme ho hlídat v jejich nepřítomnosti a při případném zhoršení zdravotního stavu jsme připraveni se o něj postarat, máme do výběru právo mluvit. Navíc nemají účet na miminu, aby si sem přišli pro čočku
Já teda ty hejty taky úplně nechápu. Jsem pejskař, nějaké zkušenosti a znalosti mám, takže bych ti za těch podmínek, co jsi napsala, tu borderu a bígla taky vymlouvala, ale jinak mi přijde, že nejsi nějaká kravka, co pořídí psa dle vzhledu jako dárek a pak se ho chce zbavit, respektive tedy ti rodiče či prarodiče ![]()