Vyčerpaný tatínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.22 21:38

Vyčerpaný tatínek

Ahoj maminky a tatínci s partnerkou jsme spolu 3,5 roku a máme spolu 11 měsíční dcerku, partnerka je doma na mateřské s dcerou a já chodím do práce, klasické ranní a odpolední směny, bohužel teď v práci je toho hodně a každý týden musím dělat přesčasy, ale je to dobře placená práce. S partnerkou spolu bydlíme už 2 roky, bohužel se odstěhovala z velkého města na menší a začíná si tady čím dál více a více stěžovat. Máme tady zrekonstruovaný vlastní 2+1 byt v paneláku, akorát narážíme na problémy, jako že partnerce tu chybí služby, například rozvoz jídla (což je hodně velký problém, protože si neumí sama udělat ani krupicovou kaši a místní restaurace mají prý nekvalitní jídlo) takže je odkázána na to, co já uvařím, takže kolikrát když jdu na 6 do práce, tak ještě před prací vařím jak pro ni, tak pro prcka, když jsem v práci a náhodou zapomenu uvařit, tak mi zoufalá volá, že nemá co jíst, že dcera brečí že má hlad a není schopná sama nic udělat. Další věc je ta, že je tady všude kolem města příroda, ale ona se nedokáže s malou zabavit za dobu mé nepřítomnosti v práci, protože ji tu prý chybí dětské koutky… Takže mi volá, co mají doma dělat, naštěstí si je moje mamka často bere k sobě, kde je velké zahrada a hraje si s malou. Každopádně mě prostě začíná strašně vyčerpávat její neschopnost a to, že si nedokáže ani sama poradit, co má s malou dělat… Když prostě musím dělat ty přesčasy, tak je taky dusno, že to už nezvládá se starat a že je dělat nemám a podobně, kolikrát mi už i vypla počítač, když jsem dělal z domu. Je fakt že doma vždycky krásně uklidí a o dceru se nakonec zvládne nějak postarat, ale jakmile přijdu s práce, tak musím udělat jídlo a starat se, nevadí mi trávit čas s dcerou, ale občas práce, vaření a starání se… No prostě je toho moc. Na víkend si vždycky najde něco, co musím doma jako chlap udělat a když to dělám dlouho, tak je to problém, protože se prý flákám a netrávím čas s dcerou. (Vzhledem k tomu, že jsem prostě přes týden dost v práci)
Večer taky uspávám já, protože přítelkyni to úplně nejde. Bohužel jsem si dneska vyslechl, že ona není prostě pečovatelský typ a musím se starat já, když já jsem pečovatelský typ a že mám jít teda na otcovskou (jenže ty peníze by nám chyběly). No na závěr už prostě nevím, kdy a jak si mám najít taky nějaký ten čas pro odpočinek, který se mi absolutně nedostává a poslední dobou spím maximálně 6,5 hodiny a bohužel tohle přestávám zvládat… Do toho není den, co by na mě neřvala, že jsem něco neudělal nebo nedělám špatně… A když ji řeknu, že bych si taky potřeboval odpočinout, tak se mi dostane jen „jsi mladej a mladí spí ještě méně“ (je mi 26)
Fakt už z toho začínám být zoufalý a nevím jak dál, nechtěl jsem přijít si jen stěžovat, ale musel jsem se z toho aspoň vypsat… Mluvit s ní o tomto nemůžu, protože mě prostě nepochopí… A když řeknu, že něco prostě dělat nebudu, tak mi začne vyhazovat nebo ničit věci…
Asi bych prostě potřeboval nejakou radu, jestli si tímto taky někdo procházel, nebo jak se s tímto vypořádat.
Díky všem, co jste to dočetli až sem a dávám to anonymně, protože partnerka sem taky chodí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6915
31.7.22 21:53

Doufám, už pro Tvoje dobro, že jsi troll. Jinak sis prostě vybral nemožnou nánu, úplně nepoužitelnou do normálního života. Protože v tom je dítě, nebudu doporučovat rozchod. Ale musíš zabojovat a ukázat madam, že vše má své meze. Např. začít tím, že už nebudeš vařit pro dítě. Pokud nemá IQ pod 50, zvládne to. Hodně sil.

Příspěvek upraven 31.07.22 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
31.7.22 21:53

Ráda? Jít trollit jinam. Protože tahle storka je fakt spatne vymyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.7.22 21:56

Prosím tě, proč sis s ní udělal dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
31.7.22 21:56

Tak jsi si s ní neměl dělat dítě… :nevim: Partnerka je očividně neschopná a ty nemáš poradny koule na to, aby jsi si doma dupnul.
Tak jsi na RD a ona do práce. Nebo se přestěhuje do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
31.7.22 21:59
@Anonymní píše:
Ahoj maminky a tatínci s partnerkou jsme spolu 3,5 roku a máme spolu 11 měsíční dcerku, partnerka je doma na mateřské s dcerou a já chodím do práce, klasické ranní a odpolední směny, bohužel teď v práci je toho hodně a každý týden musím dělat přesčasy, ale je to dobře placená práce. S partnerkou spolu bydlíme už 2 roky, bohužel se odstěhovala z velkého města na menší a začíná si tady čím dál více a více stěžovat. Máme tady zrekonstruovaný vlastní 2+1 byt v paneláku, akorát narážíme na problémy, jako že partnerce tu chybí služby, například rozvoz jídla (což je hodně velký problém, protože si neumí sama udělat ani krupicovou kaši a místní restaurace mají prý nekvalitní jídlo) takže je odkázána na to, co já uvařím, takže kolikrát když jdu na 6 do práce, tak ještě před prací vařím jak pro ni, tak pro prcka, když jsem v práci a náhodou zapomenu uvařit, tak mi zoufalá volá, že nemá co jíst, že dcera brečí že má hlad a není schopná sama nic udělat. Další věc je ta, že je tady všude kolem města příroda, ale ona se nedokáže s malou zabavit za dobu mé nepřítomnosti v práci, protože ji tu prý chybí dětské koutky… Takže mi volá, co mají doma dělat, naštěstí si je moje mamka často bere k sobě, kde je velké zahrada a hraje si s malou. Každopádně mě prostě začíná strašně vyčerpávat její neschopnost a to, že si nedokáže ani sama poradit, co má s malou dělat… Když prostě musím dělat ty přesčasy, tak je taky dusno, že to už nezvládá se starat a že je dělat nemám a podobně, kolikrát mi už i vypla počítač, když jsem dělal z domu. Je fakt že doma vždycky krásně uklidí a o dceru se nakonec zvládne nějak postarat, ale jakmile přijdu s práce, tak musím udělat jídlo a starat se, nevadí mi trávit čas s dcerou, ale občas práce, vaření a starání se… No prostě je toho moc. Na víkend si vždycky najde něco, co musím doma jako chlap udělat a když to dělám dlouho, tak je to problém, protože se prý flákám a netrávím čas s dcerou. (Vzhledem k tomu, že jsem prostě přes týden dost v práci)
Večer taky uspávám já, protože přítelkyni to úplně nejde. Bohužel jsem si dneska vyslechl, že ona není prostě pečovatelský typ a musím se starat já, když já jsem pečovatelský typ a že mám jít teda na otcovskou (jenže ty peníze by nám chyběly). No na závěr už prostě nevím, kdy a jak si mám najít taky nějaký ten čas pro odpočinek, který se mi absolutně nedostává a poslední dobou spím maximálně 6,5 hodiny a bohužel tohle přestávám zvládat… Do toho není den, co by na mě neřvala, že jsem něco neudělal nebo nedělám špatně… A když ji řeknu, že bych si taky potřeboval odpočinout, tak se mi dostane jen „jsi mladej a mladí spí ještě méně“ (je mi 26)
Fakt už z toho začínám být zoufalý a nevím jak dál, nechtěl jsem přijít si jen stěžovat, ale musel jsem se z toho aspoň vypsat… Mluvit s ní o tomto nemůžu, protože mě prostě nepochopí… A když řeknu, že něco prostě dělat nebudu, tak mi začne vyhazovat nebo ničit věci…
Asi bych prostě potřeboval nejakou radu, jestli si tímto taky někdo procházel, nebo jak se s tímto vypořádat.
Díky všem, co jste to dočetli až sem a dávám to anonymně, protože partnerka sem taky chodí…

Podobna hovadina uz tu byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
31.7.22 22:02
@Svistice píše:
Ráda? Jít trollit jinam. Protože tahle storka je fakt spatne vymyšlená.

MAYSLIS?

Mam znamou, ta to vede timto zpusobem:

Nevari, neuklizi, detem ani pohadku neprecte. Aby se jim nemusela venovat, tak rano po snidani nabali tasku a vlaci deti od jednoho hriste k druhemu a chlubi se tim, ze je s nima v lete az 12 hodin denne venku. Udajne proto, ze doma by nevedela, co s nima, ze ona si neumi s nima hrat ba ani to delat nechce, ze z nich uplne sili, tak je vyklopi na hristi a ma na 12h pokoj. Tam ci cte knizecku nebo brouzda v mobilku. Kdyz maji deti hlad, vytahne sacek sladkosti nebo susenky a laduje do nich to. Na otazku, proc jim neuvari jidlo odpovida, ze to nezvlada.

Takze jak vypada den jejiho pana chote? Rano dochazi do prace, vraci se odpoledne do rozbombardovaneho bytu, ktery muze cely sam uklidit, pak ho ceka delane vecere. Pomaha nakrmit deti, ulozit je a pak nafasuje na noc novorozence, at se o nej v noci stara, protoze jeho matinka se potrebuje vyspinkat do ruzova, aby mela na to svoje 12ti hodinove trajdani silu.

Manzel je teda o hodne starsi nez tady zakladatel a ve svych 40plus mel tezky infarkt, takze toto zdirani z kuze konecne prestalo.

Jediny rozdil asi mezi zakladatelem a moji znamou je takovy, ze ona po tom svem nejspis talire nehazi. To je ale asi tak vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 22:04

Ne opravdu nejsem troll, pokud jsem udělal nějakej překlep, tak se omlouvám, ale je večer a já už na to mžourám, chtěl jsem jít spát, ale prostě usnout nemůžu.

Abych tady nějak odpověděl na to, co jste psali, dřív taková nebyla, tohle všechno začalo až tak 3 měsíce zpátky, kdy prostě malá už začala být aktivnější a vyžadovala větší pozornost.

Ještě doplním, že i ráno jsem ten, co s malou vstává, pokud už teda nejsem v práci a přítelkyně si ještě spí většinou tak 1-2 hodinky. Prý že ženy potřebují více spánku než muži…

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
31.7.22 22:09
@Anonymní píše:
Ne opravdu nejsem troll, pokud jsem udělal nějakej překlep, tak se omlouvám, ale je večer a já už na to mžourám, chtěl jsem jít spát, ale prostě usnout nemůžu.

Abych tady nějak odpověděl na to, co jste psali, dřív taková nebyla, tohle všechno začalo až tak 3 měsíce zpátky, kdy prostě malá už začala být aktivnější a vyžadovala větší pozornost.

Ještě doplním, že i ráno jsem ten, co s malou vstává, pokud už teda nejsem v práci a přítelkyně si ještě spí většinou tak 1-2 hodinky. Prý že ženy potřebují více spánku než muži…

Já ti věřím :srdce: byl jsem sice při čtení trochu na pochybách, ale jakmile jsem dočetl k tomu, že partnerka chodí na emimino, věřím té story do posledního písmenka :lol: :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
18114
31.7.22 22:09

No a tys předtím nevěděl, že neumí vařit? To se jako celý svůj dospělý život stravuje po restauracích?
Jinak já bych tomu i věřila, že to tak máš, znám i takové případy ve svém okolí, konkrétně teda dva. Musíš si vymezit hranice a ustát si to, i když bude ječet a vřískat. Jak ti může ničit věci? No tak jí to zaraž, ne? Ona tě bude vydírat přes dítě, ale jestli je pravda, co píšeš, tak nezbyde nic jiného, než se jí postavit a neustoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
31.7.22 22:10

Tak zajimavy, začalo to pred 3mesici, pritom na konci května přítelkyně statnicovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
31.7.22 22:11

Rada je: vykopej ji pryč. Pokud je tvoje matka v důchodu a pomohla by ti s dcerou, nechte si ji svěřit do péče a když budeš v práci, hlídat bude babička. Ta nána, kterou sis domů přitáhl by s tím neměla mít problém, když není teda ten „pečovatelskej typ.“
Opravdu, taky doufám, že je tohle troll, protože tohle je opravdu hnus.
Ta ženská je naprosto neschopná líná lemra, která evidentně pochopila co klovla, že takového lehce zmanipulovaného chlapa už nejspíš nenajde a tak si s tebou rovnou udělala dítě. Vem dceru a pryč od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
31.7.22 22:11

Jestli je ta fotka tvoje, tak si ji smaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
31.7.22 22:12

Či děláš za práci, že máš směny a při tom možnost dělat z domu přes počítač? :think:
Vyhazuje te z tvého bytu?
To jsi si nevšiml, že madam není schopna uklidnit ani tu krupicovou kaši, ale rodinu jsi s ní založil?

Příště si s ní sedni a vysvětlí, že takhle to nejde. Buď se začne podílet na péči nebo bude schopna rodinu zajistit finančně.
Pokud to nepomůže, nezbývá asi nic jiného, než se s ní rozloučit a požádat o svěření dítěte do své péče. Nebo zatnout zuby a vydržet to, než půjde dítě do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
31.7.22 22:12

Chlapce, tobe vrele radim si s ni dalsi dite neporizovat. Jinak se z toho zvencnes a skoncis jako manzel moji zname. Cili s tezkym infarktem srdce, ktery malem naprezil a ma dozivotni nasledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí