Vyčerpaný tatínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149105
1.8.22 10:40
@stinga píše:
ale prosímtě, proč by ho mělo ve třiceti jebnout, ženské zvládnou v tom jeho režimu i dvě nebo tři děti, a taky se žádná nepomočuje na vozíku, zas to nedramatizuj - beztak je to troll

To by muselo být pomočených na vozíku bab co? :mrgreen: to víš, to se bere jako normál, ale naopak to je chudák chlap. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
1.8.22 10:41
@Anna766 píše:
To by muselo být pomočených na vozíku bab co? :mrgreen: to víš, to se bere jako normál, ale naopak to je chudák chlap. :P
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
1.8.22 10:44
@LukeR1 píše:
Znám podobný případ, kdy chlap měl sice 30 let, ale v práci díky tomu vyhořel. Ženská stále na telefonu a po práci se chlap nezastavil. Měla ho tak zpracovanýho, že s námi nemohl ani na pivo. Snad to nebude případ zakladatele.

no chudák, ale bez piva se fakt nezhroutí, ani neonemocní,
a posílám mu radu, na pivo se v létě dá jít i s dítětem ;), akorát musí vybrat hospodu se zahrádkou, ale těch je už většina - já to tak dělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
1.8.22 10:53
@stinga píše:
no chudák, ale bez piva se fakt nezhroutí, ani neonemocní,
a posílám mu radu, na pivo se v létě dá jít i s dítětem ;), akorát musí vybrat hospodu se zahrádkou, ale těch je už většina - já to tak dělám ;)

Jako, že nemůže jít na pivo bez dítěte? Musí se věnovat po práci pouze rodině? Myslíš, že tohle zvládne nějaký chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149105
1.8.22 10:54
@LukeR1 píše:
Znám podobný případ, kdy chlap měl sice 30 let, ale v práci díky tomu vyhořel. Ženská stále na telefonu a po práci se chlap nezastavil. Měla ho tak zpracovanýho, že s námi nemohl ani na pivo. Snad to nebude případ zakladatele.

Stinga má ale pravdu. Takových žen, co po práci vyzvednou děti, nakoupí, letí domů poklidit, navařit, napsat s nimi úkoly, vyžehlit a nezastaví se do večera a pak přijde odpočinutý chlap (pokud vůbec je) a očekává sexuálního diblíka v posteli. To by fakt muselo být vyhořelých zhroucených bab hele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
1.8.22 11:00

Ještě mě napadlo, jestli nejsi, zakladateli, příliš aktivní a ta Tvoje nerezignovala. Jako brát ji dítě na uspávání, když malá u Tebe nechtěla být, jak jsi psal před dvěma měsíci, to asi muselo být trochu násilím, ne? Teď píšeš, ze zena neuspava. Jestli to tak u Vás není i v jiných oblastech. Mám v okolí takovou rodinu, že ženská nenechá chlapa pomalu na nic sáhnout, o všem rozhoduje, všechno musí být po jejím a on se dostal do takového stavu, kdy skoro jen leží a přežívá. Jako kdyby ji doma překážel. Pak třeba i bojkotuje to, co ona po něm chce. Má Tvoje žena dostatek prostoru? Tím nemyslím místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
1.8.22 11:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
1.8.22 11:14
@Anna766 píše:
Stinga má ale pravdu. Takových žen, co po práci vyzvednou děti, nakoupí, letí domů poklidit, navařit, napsat s nimi úkoly, vyžehlit a nezastaví se do večera a pak přijde odpočinutý chlap (pokud vůbec je) a očekává sexuálního diblíka v posteli. To by fakt muselo být vyhořelých zhroucených bab hele :nevim:

Já ji chápu a vím, že vy ženy toho zvládáte opravdu hodně. Nechci polemizovat nad tím, kdo kolik zvládne, protože je to jasný. Chlapi zase zvládají jiné věci. Zakladatelova žena asi nebude patřit mezi ženy, které popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
1.8.22 11:22

Prosímtě, spí s tebou aspoň? Nebo co teda dává ona tobě, když ty lítáš jak hadr na holi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.8.22 11:22

@LukeR1 Nezvládne to dlouhodobě? :lol: ale ale ale…takhle funguje většina žen jen tak pro zajímavost a pánové se kolikrát večer diví že je ženska kao a nechce sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.8.22 11:44

Tak si jdi po práci na hodinu zajezdit na kole, alespoň si tím psychicky odpočineš a zvýšíš si svoji fyzickou kondici. Uděláš předěl mezi prací a péčí doma. Měli byste se na tom spolu domluvit. Pokud dohoda nebude možná, musíš ji postavit před hotovou věc a hlavně neustoupit! Až ti bude volat (v době tvého aktivního odpočinku), zeptej se jí, jestli se něco vážného stalo. Pokud ne,  omluv se, že si potřebuješ o samotě v tichu odpočinout, polož jí telefon a už jí ho nezvedej. Ona na tebe stejně doma už teď ječí, tak se vlastně nic nového nestane. Samozřejmě jí pak musíš dát možnost taky vypadnout na stejnou dobu bez dítěte z domu.

Pak mě ještě napadá nebrat si HO.

Samozřejmě by bylo lepší pořídit si dítě s ohleduplnou dospělou samostatnou ženou, ne s rozmazleným děckem, které sleduje jen svoje zájmy a nebere ohled na potřeby ostatních, no jo no…

Mohl bys napsat co ráno vaříš, když musíš být na 6 v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
1.8.22 11:52
@LukeR1 píše:
Jako, že nemůže jít na pivo bez dítěte? Musí se věnovat po práci pouze rodině? Myslíš, že tohle zvládne nějaký chlap?

tak když to zvládne žena, tak to zvládne i chlap :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
1.8.22 11:59

Vyberu si ženu, která neumí/nechce vařit a pak se divit, že nevaří? 8o zbytek mi přijde jako normální dělení rodičovských povinností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
1.8.22 12:32
@LilyJane píše:
Rada je: vykopej ji pryč. Pokud je tvoje matka v důchodu a pomohla by ti s dcerou, nechte si ji svěřit do péče a když budeš v práci, hlídat bude babička. Ta nána, kterou sis domů přitáhl by s tím neměla mít problém, když není teda ten „pečovatelskej typ.“
Opravdu, taky doufám, že je tohle troll, protože tohle je opravdu hnus.
Ta ženská je naprosto neschopná líná lemra, která evidentně pochopila co klovla, že takového lehce zmanipulovaného chlapa už nejspíš nenajde a tak si s tebou rovnou udělala dítě. Vem dceru a pryč od ní.

Chudák babi. Bude vychovávat malé děcko, protože si nabrnknul neschopnou pipinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
1.8.22 12:43
@Anonymní píše:
Ne opravdu nejsem troll, pokud jsem udělal nějakej překlep, tak se omlouvám, ale je večer a já už na to mžourám, chtěl jsem jít spát, ale prostě usnout nemůžu.

Abych tady nějak odpověděl na to, co jste psali, dřív taková nebyla, tohle všechno začalo až tak 3 měsíce zpátky, kdy prostě malá už začala být aktivnější a vyžadovala větší pozornost.

Ještě doplním, že i ráno jsem ten, co s malou vstává, pokud už teda nejsem v práci a přítelkyně si ještě spí většinou tak 1-2 hodinky. Prý že ženy potřebují více spánku než muži…

To je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria