Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mari-KusKus a mužů se zeptat na co ho tedy máš? Co od něj očekávas do budoucna?
@hanka.br. píše:
Kdo vás nutí si takové blby brát za manžele?
Také bych rád věděl
. Ale na druhou stranu, čím více tady pročítám různé diskuse, které jsou všechny víceméně o tom samém, uvědomuji si, že těch vzorně chovajících se manželů je žalostně málo a na některé dámy holt zbydou ty horší… a co, tak mají dotyčné dámy raději zůstat samy? ![]()
Ahoj zakladatelko, tak o tom přemýšlím a i když byla moje první reakce, ať hned odjedeš k rodičům, tak pokud si doteď neodjela, počkala bych na něj. Do pokoje k dceři bych se nezamykala. K tchýni bych nechodila a nevyprávěla jí to. Ale poprosila bych tchýni jestli ti malou pohlídá a v klidu bych si s ním promluvila, až se vrátí. Sednout si a promluvit si mi teď přijde jako nejrozumnější řešení.
@hanka.br. píše:
Víš, já na zázračné a bezdůvodné proměny z gentlemanů na burany fakt nevěřím.
No a já mam zas takový exemplář doma ![]()
zvyklý rozhazovat, dlužit a za den utratit celou výplatu = teď, když najednou celá výplata padá na splátky je protivný, jako kdyby to byla MOJE vina, že se zadlužil. A když nemá na cestu do práce protože kupuje energy drinky a jiné nesmysly, řekne „když nemám peníze, do práce nejedu, smůla“. A jsem v pasti.
Až splatí dluhy, snad se uklidní = bude mít možnost si koupit své drinky a nebude to na můj úkor (já pak ty peníze nemám a casto skutečně jim jen ty ovesné vločky)
ještě že mám mámu = dost mě sponzoruje prozatím, díky tomu má Michal doma i víno, když ho má rád.
@lopata píše:
Ja se spis podle teto diskuse divim kdo z chlapu si veme takove slepice…
Napadá mě, ještě jsem tu neviděl diskusi v duchu „já se starám o vše, přítelkyně je úplná slepice“ nebo tak něco, nevíte někdo o nějaké? ![]()
@D. C. píše:
Také bych rád věděl. Ale na druhou stranu, čím více tady pročítám různé diskuse, které jsou všechny víceméně o tom samém, uvědomuji si, že těch vzorně chovajících se manželů je žalostně málo a na některé dámy holt zbydou ty horší… a co, tak mají dotyčné dámy raději zůstat samy?
Nevim..co si je zkusit trochu „vychovat“
? I když, starého psa.. ![]()
@catherine100 píše:
@Mari-KusKus a mužů se zeptat na co ho tedy máš? Co od něj očekávas do budoucna?
Já doufám, že až to splatí, bude nám dobře. Kromě těchto trablí s penězi se máme moc rádi. ![]()
@D. C. píše:
Také bych rád věděl. Ale na druhou stranu, čím více tady pročítám různé diskuse, které jsou všechny víceméně o tom samém, uvědomuji si, že těch vzorně chovajících se manželů je žalostně málo a na některé dámy holt zbydou ty horší… a co, tak mají dotyčné dámy raději zůstat samy?
Já bych nektěrým dámám nekdy radila, aby si taky někdy poslechly, jak o nich mluví jejích manžílci. že nobody is perfect. A nejen teda o nich, ale o nás ženských obecně… není to nic hezkého k poslouchání teda, protože kolikrát si teda říkám, kurňa, něco pravdy na tom bude… jenže tady ty amazonky by z toho asi vyvolaly třetí dívčí světovou, tak asi taky dobře… protože tvářit se, že nemám pohlaví, tudíž že se nemohu deklarovat ani k jedné válečné straně, by asi byl problém ![]()
@lopata
Aha takze mila zena na nej ma cekat, uvarit mu kaficko a v klidu probrat to, ze je kra..a ma drzet hubu a vypadnout z domu?!!!
Soudy o tom jak to kde chodi a kdo jak vidi chlapi, pripadne financni politiku domacnosti si nech. Zvracet fakt nemusis.
Predstav si, ze jsou domacnosti, kde zena a muz jsou rovnoceni partneri a proto pokud by muz trikrat zopakoval at zena vypadne je to nad ramec chapani takove domacnosti a ja jako zena z takove domacnosti nemohu radit nic jineho nez aby teda nebyla za tu kra. u co drzi hu. u a vypadla
zatim ma dite jedno, dalsi se narodi za mesic a za tu dobu bych predpokladala, ze se ten manik zmuzi a udela vse proto aby se k nemu jeho zena vratila
Ne vazne nikdy nepochopim co jsou zeny schopne snest, kdyz maji moznost pomoci od rodicu, znamych…nechapu.
@Mari-KusKus píše:
No a já mam zas takový exemplář doma
zvyklý rozhazovat, dlužit a za den utratit celou výplatu = teď, když najednou celá výplata padá na splátky je protivný, jako kdyby to byla MOJE vina, že se zadlužil. A když nemá na cestu do práce protože kupuje energy drinky a jiné nesmysly, řekne „když nemám peníze, do práce nejedu, smůla“. A jsem v pasti.
Až splatí dluhy, snad se uklidní = bude mít možnost si koupit své drinky a nebude to na můj úkor (já pak ty peníze nemám a casto skutečně jim jen ty ovesné vločky)
ještě že mám mámu = dost mě sponzoruje prozatím, díky tomu má Michal doma i víno, když ho má rád.
no, jsi silná dívčina ![]()
a jak jsem si všimla, tak i miminko čekáš.
Po pravdě, takové tolerance bych schopná nebyla ![]()
@Mari-KusKus píše:
No a já mam zas takový exemplář doma
Tvůj muž nebyl nikdy gentleman a zodpovědný chlap, rozhazoval a choval se nezodpovědně vždycky. Jen potvrzuje moji hypotézu, že zázračné proměny se nekonají. Divím se, že sis ho vzala, ale teď už je to tvůj boj.
@Mari-KusKus promiň jsi naivní, až je splatí udělá další, už jenproto, že ani teď si nedopustí blbiny na úkor tebe…plus mu není trapný nechat se živit od tchýně…
Nebud hloupá, tenhle za to fakt nestojí ![]()
Hele můj chlap měl při našem seznámení taky dluhy, aleradeji dělal dvě práce než abych ho musela živit, ci dokonce na sobě extrémně šetřit…to je pro mě důkaz, že mu na mě/nás záleží
@Mari-KusKus Hele a co kdyby máma nebyla? Nebo nebyla ochotná sponzorovat? Ono to takhle vypadá, že má furt pocit, že se peníze „někde najdou“..promiň, ale na mě fakt působí jako dítě, co si sedne a trucuje, dokud mi nedají, tak já nic..
Po nekolikate ctu : sednout si a v klidu promluvit…
To jako myslite vazne?
On ji nekolikrat hrube vynadal
Vyhodil ji z domu a pro jistotu jo to nekllikrat zopakoval
Pak si odjel za svoji zabavou i kdyz videl zhroucenou tehotnou pritelkyni mesic pred porodem
A ona
Si ma v klidu promluvit?!!!
Jako v jakem stylu? Vazne jsi me nastval, proto na tebe cekam jako husicka abych ti teda v klidu rekla, ze uz opravdu nechci aby se to opakovalo nebo uvidis…
Noool tak to se mladik po strachy a urcite se bude citit straaasbe provinile ![]()
Ja nerikam, ze odjet je nejlepsi reseni, ale to by proste chlapovi nemelo projit jen popovidanim si a tichou domacnosti.
Je to extremni chovani, co je do prcic vic nez vyhodit zenu z domu mesic pred porodem?!!! Zbit ji?
@Emilie píše:
Já bych nektěrým dámám nekdy radila, aby si taky někdy poslechly, jak o nich mluví jejích manžílci. že nobody is perfect. A nejen teda o nich, ale o nás ženských obecně… není to nic hezkého k poslouchání teda, protože kolikrát si teda říkám, kurňa, něco pravdy na tom bude… jenže tady ty amazonky by z toho asi vyvolaly třetí dívčí světovou, tak asi taky dobře… protože tvářit se, že nemám pohlaví, tudíž že se nemohu deklarovat ani k jedné válečné straně, by asi byl problém
A já mám lidi ráda, jakéhokoliv pohlaví, každý je někdy blbec, já jsem zas často ubrečená, rozbulí mě i špinavá klika
zvlášť, když jsem ji myla ![]()
a ten můj by mě popsal asi jako „ta moje je strašná, furt jenom nervózně čeká, než něco umažu, aby mohla brečet“
ale my se mimo finanční problémy máme rádi ![]()
A máme rádi lidi. Nehádáme se s lidmi a nenadáváme, neútočime, jsme pacifisti.
bohužel, často zde v diskuzi něco napíšu a sesype se na mě změť hloupých poznámek = jakoby to nešlo prostě bez nich, bez předstírání apod. ![]()
no už si z toho radši nic nedělám
![]()
ale líbí se mi Vás názor s amazonkami.