Vyhodil mě.(hádka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4982
6.12.14 11:52

@Electrolux_EHM_4400 Aha tak koukám, že ti smazali příspěvek a ty hned děláš rychlé závěry, chlape doufám, že se mi za to omluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
6.12.14 11:55

Holky, vy co tu radíte, aby se hned sebrala a odjela k rodičům, neblázněte! Ano, chlap se chová jak hovado, vyhodil jí, řval na ní, ale ona čeká dvojčata a má doma malé dítě. Vy si jako myslíte, že když dorazí s prázdnýma rukama k rodičům a tradááá, tady mě máte, tak se bude dít co? Ano, pokud jsou rodiče normální, tak své dceři určitě rádi pomůžou, ale… Co když nemají prostory, co když nemají peníze, nebo jich mají tak akorát - ale na to, aby kupovali postel pro starší dítko, postýlky, výbavičku, kočárek… pro dvojčata, + platili zvýšené platby za energie, když tam najednou bude o 4 lidi víc, jídlo, příp. oblečení pro dceru, která bude mít na 4 lidi pár peněz, protože než se dohrabe k alimentům, uteče hodně vody… prostě tohle je potřeba pořádně rozmyslet a při stěhování si vše potřebné a již nakoupené vzít s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
6.12.14 11:58
@Riky69 píše:
@Electrolux_EHM_4400 Aha tak koukám, že ti smazali příspěvek a ty hned děláš rychlé závěry, chlape doufám, že se mi za to omluvíš.

Nekdo mel nutkavou potrebu me nahlasit… pokud si to nebyla ty, tak te to slechti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4982
6.12.14 11:59

@ynax Ano to máš pravdu, já bych odešla k rodičům, abych měla klid aspoň na týden a pak řešila další detaily. Někdo bude muset hlídat holčinu, když bude v porodnici a obávám se, že chlap je v takovém rozpoložení, že potřebuje být sám, aby pochopil jestli mu rodina bude chybět nebo ne a jestli s tím chce něco udělat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.12.14 11:59

To je teda zivot to ti povim. A pred dvojcatama to nedelal?? No neumim si to predstavit zijete u tchanovcu tudis nemate nejspis hypoteku a i pres to pocitas jestli muzes dat 40kc nebo 50kc? Kdyz uz ted pomalu nemate na chleba co bude az budou dalsi 2 deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
6.12.14 12:00
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Nekdo mel nutkavou potrebu me nahlasit… pokud si to nebyla ty, tak te to slechti :kytka:

Nebyla jsem to já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.12.14 12:02

Ja bych asi šla za tchyni, promluvila si jako ženský, je to blbe, ale pokud setak chová opravdu chvilku, možná stačí, když ho srovnáte s matinkou do late…třeba ma problémy v praci, problémy s prachama chlapum taky šíleně vadí…
Sice ti neřekl nic hezké, ale každý je zvyklý mluvit jinak, kor ozralej…
Už bych si raději pripravovala zadní vratka, kdyby se nedal do kupy…

Tři děti je masakr, nechtěla bych být na to sama, ale pokud by se jeho chování opakovalo odešla bych

A že praštil do stolu mi nepřijde tak hrozný, můj nervak si chodí kopnout ven do lavičky ci něčeho podobného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.12.14 12:03

Jinak at se blbecek sbali sam a jde vedle k mamince a plati ti energie a alimenty to by se mu hodilo vyklidit pole aby si mohl roztahnout kridla. Takovej clovek nema cit pro rodinu a jedine co mu bude chybet je sluzka v domacnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
6.12.14 12:05

To mi je moc líto, ale on už se nezmění! Nevěřila bych tomu. Také bych se snažila domluvit s rodičema a jela k nim pokud to jen trochu pujde a pak se uvidí…Ale pokud je schopný Ti takhle nadávat, tak to je nevratné a bude se to jen zhoršovat…sch jo, je mi to líto, že jsou takovýdle chlpai a navíc otci! Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.12.14 12:10

Pro něco sis ho našla, pro něco tě zaujala až tak, že máte dítě a dvě na cestě. Pro jednu hádku ho neopustíš, podle mě nejsi ten typ.
A popravdě, aby si nemohl v pátek zajít do hospody…jasně, měl by počítat prachy, ale to vás 400,– fakt položí? Problém s alkoholem je vážná věc, ale zas otázka, jestli má opravdu problém. On necítí co ty, odpovědnost, těhotenství, strach před císařem atd. On vidí jen práci a další kolotoč kolem tří krků doma, staví se na zadní a hraje si na chlapáka. Jo, je to hloupý, ale kdyby mě chlap takhle držel u huby, jak ty svýho muže, asi to nesnesu. Máš tam dvacku, ještě tam máš pajsku, nedám, chlastáš v práci blabla… se taky poslouchej trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.12.14 12:12

Já bych asi jela k rodičům a zůstala do porodu, v šestinedělí a následně by se vidělo. Všechno ostatní bych vypustila. Abych byla v klidu a pomohli mi(záleží jaký máte vztah) a až bych se vzpamatovala a dala do pořádku po porodu a dohromady s dvojčaty, tak bych teprve byla ochotna řešit co dál. Pokud o tebe má zájem - počká. Pokud už tě pak nebude chtít - máš jasno. Myslím, že nosit dvojčata je záhul a máš právo na klid. Ale pokud byste se rozešli, tak bys mu rozhodně neměla nechat celé vybavení domácnosti. Jste spolu několik let, už jste si nepochybně leccos pořídili. At se rozhodnes jakkoliv, přeju hodně síly a držim palce, abys to zvládla ty i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.12.14 12:13

K tomu ještě jednu věc, já bych teda nesnesla bydlet někde u tchánovců, vím že je to časté a obvyklé, ale mě by to teda pěkně štvalo..no, asi je pokaždé problém, když byt nebo dům patří jednomu z partnerů, to se pak velmi lehce v hádce řekne vypadni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
6.12.14 12:13

Ahoj zakladatelko. Nevím do jaké míry je pravda to, co tvrdíš. Nevím jaký máte opravdu vztah, ale pokud je vše tak jak tu popisuješ, pak bych nikam nejela. Rozhodně ne tedy hned. Co si budem povídat, harcovat se někam s kuframa, břichem a malým děckem sama by teď asi nebyl žádný med a v každém případě bych se do toho nepouštěla sama - pokud se rozhodneš odejít, popros někoho o pomoc, kontaktuj rodiče. A teď to důležité, v žádném případě nechci nijak omlouvat chování tvého přítele, zachoval se opravdu jako ukázkový idiot. Ale pokud tohle bylo opravdu poprvé, pokud opravdu nepije dlouhodobě, tak bych počkala až s jakou se vrátí domů. Možná už teď ho to hryže, možná mu dal tchán za vyučenou pokud Vás slyšel, možná se Ti hned ve dveřích omluví že to zpackal. V takovém případě bych omluvu přijala, ale trvala bych na tom, aby přestal s pitím. Pokud by znovu vyjel a situace se opakovala, pak bych odešla. Držím ti palce. :kytka:

Příspěvek upraven 06.12.14 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.12.14 12:14
@achesa1 píše:
Já bych asi jela k rodičům a zůstala do porodu, v šestinedělí a následně by se vidělo. Všechno ostatní bych vypustila. Abych byla v klidu a pomohli mi(záleží jaký máte vztah) a až bych se vzpamatovala a dala do pořádku po porodu a dohromady s dvojčaty, tak bych teprve byla ochotna řešit co dál. Pokud o tebe má zájem - počká. Pokud už tě pak nebude chtít - máš jasno. Myslím, že nosit dvojčata je záhul a máš právo na klid. Ale pokud byste se rozešli, tak bys mu rozhodně neměla nechat celé vybavení domácnosti. Jste spolu několik let, už jste si nepochybně leccos pořídili. At se rozhodnes jakkoliv, přeju hodně síly a držim palce, abys to zvládla ty i děti.

A to bys jela rodit zase 400km někam, kde tě mají v péči, nebo bys teď začla hledat doktora někde u rodičů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
6.12.14 12:14

@Agnesita když nemá rozum ON a evidentně je mu to jedno, tak se musí o prachy starat ONA! JEho chování mi přijde nepřípustné!
Chápu že si ho k vůli něčemu našla, ale tohle je moc, Musí mít sakra nějakou zotpovědnost, bude mít tři děti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí