Vyhodil mě.(hádka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
6.12.14 11:23

@Alice.007 Já nevím, radši risknu stres z odchodu než stres z toho, co bude příště a jestli příště nějakou nechytnu. Navíc bych fakt nechtěla, aby tohle vidělo moje 4leté dítě. Byla bych pryč v cukuletu. Na víkend ke kámošce, v týdnu bych odstěhovala s pomocí rodičů věci. (ale tady vycházím z toho, že moji rodiče by mi v takové situaci na 1000% pomohli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.12.14 11:26

@ynax Hluboká pravda… plus tedy, když odstěhovat, tak hned, protože s novorozenými dvojčaty to bude horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
6.12.14 11:26

@Claire00 Píše že začal poslední dobou a myslím že toho má i tak dost a není potřeba na ni ještě takhle útočit. To že čeká dvojčata si asi nevybrala schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.12.14 11:27
@Alice.007 píše:
Radíte jí odejít, ale je těhotná, ten stres jí taky může ublížit, taky záleží, jak moc ho miluješ nebo ne.. :nevim:

A to o čem píše není stresující? Plus tedy nevěřím že by byl stres v těhotenství tak zásadní problém, kdyby jo, tak už lidstvo vymřelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 11:29
@Alice.007 píše:
Radíte jí odejít, ale je těhotná, ten stres jí taky může ublížit, taky záleží, jak moc ho miluješ nebo ne.. :nevim:

V hre je hlavne to, ako je pravdepodobne, ze ju on s detmi ci bez, dokaze naozaj vyhodit z domu. Nakolko je pravdepodobny scenar ze bude s taskou a vykulenymi ocami stat (teraz v zime) pred zamknutymi dverami. A ci ju v takom pripade tchanovci prijmu, alebo jej vysvetlia, ze ona vo vztahu k nim nie je nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
6.12.14 11:29

@atominnka no, má mateřskou, bude mít tři děti a na jízdenku taky mít nebude, zase, pokud jí rodina finančně nepomůže, tak je v… někdy je těžký z chlapa dostat penoze, každopádně, by to měla řešit rychle, než ji opravdu jedna přisviští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
6.12.14 11:30
@Alice.007 píše:

Aha, takze kdyz ho miluje… tak ma primhourit oci? Tvou logikou ma sebou zenska nechat klidne zametat… protoze ho prece miluje? :zed:

• Citovat
  • Upravit
587
6.12.14 11:31
@atominnka píše:
@Alice.007 Já nevím, radši risknu stres z odchodu než stres z toho, co bude příště a jestli příště nějakou nechytnu. Navíc bych fakt nechtěla, aby tohle vidělo moje 4leté dítě. Byla bych pryč v cukuletu. Na víkend ke kámošce, v týdnu bych odstěhovala s pomocí rodičů věci. (ale tady vycházím z toho, že moji rodiče by mi v takové situaci na 1000% pomohli)

zakl nepíše, jaký mají vztah celkově, takže těžko říct, pokud si ten chlap uvědomí, že má problém s chlastem, tak to může jít nějak napravit, ale šance je malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
6.12.14 11:33

Odešla bych, právě kvůli dětem. Držím ti palce ať to zvládneš holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:34

@veeerry říkám, že tady vycházím z toho, že moje rodiny by mi pomohla… což vím, že není všude :nevim:

@Alice.007 neuvědomí… ze tkušenosti vím, že ne, málokdo si to přizná (vidím to v okolí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.12.14 11:34
@Alice.007 píše:
zakl nepíše, jaký mají vztah celkově, takže těžko říct, pokud si ten chlap uvědomí, že má problém s chlastem, tak to může jít nějak napravit, ale šance je malá…

Hele znám jednoho, co fakt měl problém s chlastem, ale rozhodně neměl tendence vyhazovat partnerku z domu… ono je to totiž o tom, že člověk pod vlivem se akorát nehlídá a sděluje co si myslí, není to o tom, že by říkal něco, co v hloubi duše není, někdo kdo toho druhého miluje, tak ho nevyhodí ani v opilosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 11:35
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Aha, takze kdyz ho miluje… tak ma primhourit oci? Tvou logikou ma sebou zenska nechat klidne zametat… protoze ho prece miluje? :zed:

Ja by som to prelozila tak, ze zenska hoci vie, ze nikto nema pravo ju bit, par ‚vychovnych‘ od milovaneho chlapa skusne, pretoze ho miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
6.12.14 11:35
@Anonymní píše:
Dobrý den. Prosím o zachování anonymu. Žiju s přítelem a naším dítkem(4) ve dvojdomku. Hned vedle žijou jeho rodiče. Dům patří jeho rodičům. Tak na úvod píšu jak to je. K věci. Dnes jsem se dost hnusňe pohádala s chlapem. Možná to bude zdlouhavé, ale chci to popsat uplně do detailu. Já jsem na mateřské, a čekáme v lednu další dvě děti. Chlap chodí do práce. Tak normálka. Jenže začal poslední dobou holdovat chlastu. Vesměs když mají odpolední. Né že chlastá pořád. Jen v pátek v práci s chlama. Když přijde domů tak tahám s batohu láhve od piva, od rumu. Dostává v práci stravenky.(1200)kč. Už dva měsíce mi žádnou nedal. Máme to rozpočítané tak, že on dostne stravenky. O týden o dva dostanu mateřskou a následuje jeho plat. Jenže budou vánoce děti na cestě tak bohužel peníze nejsou bezedné. TAk škudlím jak se dá. Moje matka mi poslala balík pro miminka a i peníze 1500kč. V čtvrtek jsem mu dala 200kč že v sobotu jede na soutěž. V pátek musel jet na depozit podlásit auto. A to měl 200kč na odhlášení. Tak měl dohromady 400kč ještě v pátek ráno jsem mu dala 50kč a to mi říká kup mi cigára. Ok příká tak já ti v sobotu dám ještě na cigára. Jenže na depozitu mu řekla že musí jet do města kde je auto hlášené. Takže nic neplatil. Tudíš měl stále 400kč tak mu říkám tak ti ciga kupovat nebudu máš 450kč na sobotu to ti musí stačit. Jenže v pátek měl odpolední tak se v práci chlastalo. Nejenže jsem mu ještě smažila na dnešek řízky ale čekala jsem, že po 22h příjde domů a bude mít teplou večeři. No nakonec přišel ožralej v půl třetí ráno. Lhal že do 23h se zdržel v robotě. Nakonec řekl že ve 22h ši všichni do hospody. Že v práci jim nestačilo. Hodil batoh na zem a šel spát. Ráno mu chystám řízky a že je mám dát do batohu. Tak sem začala tahat jednu flašku za druhou rum a piva. Koukne do peněženky a mu říkám doufám že jsis prachy nechal. A on že né že má jen 30kč. Říkám tak to je tvůj problém, já ti peníze dala. On na mě jsi v pátek říkala že mi peníze dáš říkám jo ale na cigarety. A on no tak tam pojedu bez koruny. Tak říkám neměl si je utratit za chlast jsem ti to říkala. V peněžence mám jen 500kč. Nakoupila jsem a jela na kontrolu to je na celej den. Tak jsem mu dala na stůl 50kč že když má 30kč tak si může koupit cigarety. On na mě jak jako 40kč si děláš sradmdu né? Koukám na něj a říkám a co jako nemáte v práci chlastat a ještě jít do hospody. A on na mě mi chceš říct že chlastám v robotě? říkám a co ta plná skřín od chlastu? Co pořád tahám s tašky? On na mě drž h.bu už ty krá. o na mě? tOhle zopakoval asi 10× za sebou. Tak jsem trochu přidala ma hlase a on ma mě ty po mě nebudeš řvát! říkám a ty můžeš! Hned na mě ty taky utrácíš, říkám jo ale za jídlo né za chlast. V ten moment jsem myslela že dostanu facku. Naštěstí bouchl do stolu popadl batoh a říká táhni z baráku. Zopakoval to asi 3× až se mi zle udělalo. Říkám ok pujdu neboj se a on na mě to ti taky radím!! Začalo mě bolet břicho ž jsem si sedla na zem. On se otočil a říká řvi si jak chceš. Říkám jeď už na tu soutěž je mi stebe zle a on ty nemáš rávo mě vyhazovat ti říkám táhni ty to ti radíd. a zabouchl za sebou dveře. Malá naštěstí ještě spala. Myslím že to slyšel tchán stál venku. Čekal na chlapa jeli spolu. Malá mě zahlédla jak brečím tak sem jí raděj odvedla vedle ke tchýni. A já sedím u otevřeného kufru a nevím co dělat. Moje rodina žije 380km daleko. a jediná kamarádka žije vedle ve městě. Dnes v 6večer má přijít mikuláš ke tchýni. a JÁ jsemv pasti. Nevím jak se mám zachovat. mám se sbalit a odjet s malou ke kamarádce? nevím kdy se chlap vráti. A další hádku nezvládnu. klepu se je mi slabo a zima. Prostě jsem na dně.

Ahoj zakladatelko, to je strašně smutné. Odjela bych hned za rodinou, ke kamarádce bych nešla ani bych tam nezůstala. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:37
@j.a.n.i1 píše:
Hele znám jednoho, co fakt měl problém s chlastem, ale rozhodně neměl tendence vyhazovat partnerku z domu… ono je to totiž o tom, že člověk pod vlivem se akorát nehlídá a sděluje co si myslí, není to o tom, že by říkal něco, co v hloubi duše není, někdo kdo toho druhého miluje, tak ho nevyhodí ani v opilosti.

jo, to je pravda… :think: muž mi kdysi v opilosti brečel, že si mě nezaslouží a že si mám najít lepšího (je to teda už víc jak 8let), naštěstí už chytil rozum a neopíjí se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
6.12.14 11:39

Druha vec je… jak nekdo muze obracet kazdou korunu a naplanovat dalsi dite… a davat kapesny chlapovi? To no comment

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky