Vyhodil mě.(hádka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
6.12.14 11:40

@Electrolux_EHM_4400 tak nevíš, jak to bylo předtím, když děti plánovali. Peníze jsou strašně pomíjivá věc… ovšem tady spíš nevěřím tomu, že chlap se změnil až teď najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
6.12.14 11:41

@Electrolux_EHM_4400 Nech jí být, ještě ty se tady do ní trefuj. Má toho teď momentálně všeho plný zuby a navíc je těsně před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 11:43
@Electrolux_EHM_4400 píše:
A to ti prijde normalni? Je mi na bliti stejne z tech magoru, co bijou zensky, stejne jako tech zenskych… ktere to snasi, protoze je to jinak super chlap a milujou ho :pocitac:

Normalne ako normalne… logicky vies ze sa mas zdekovat rychlostou blesku. Lenze nakoniec sa pristihnes ze ho ospravedlnujes.
Mne sa stalo, ze na mna milovany chlap vystupil, a v ociach som mu videla ze by mi snad zvladol aj jednu strelit. VEDELA som, ze toto uz prestava byt sranda, ale aj tak som tu spomienku potlacovala, tvarila sa sama pred sebou ze sa to nestalo, a ze to nie je az take zle, vsak ma neudrel.
Bola som posrata az usami, ale napriek tomu som ho milovala… takze chapem, ze zeny su natolko blbe, ze cakaju az sa stane nieco ‚horsie‘ co uz naozaj nebudu moct prekusnut.

Teda, nie ze je to spravny postup, ale, bohuzial, realny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky mi jako tak peníze máme. Jen tento měsíc je tf na hraně, kočár věci, svatky zklobilo se to všechno dohromady tak to prostě je. Nemusíme škudlit každý měsíc. Jen rezerva bohužel padka na miminka. Do toho se dělal děckej pokoj. To je jedno. Jak se chovaj jeho rodiče? Nevím slyšel to tchán ale nemluvila jsem sním tchýné to asi neslyšela nevím. Dnes malá zaběhla rovnou k ní domů. Tak jsem sní ještě nemluvila. Ale asi budu muset. Jinak nikdy se tak nechoval. To až poslední měsíc s chlastem. Nikdy semou tak nemluvil. Takže nevím co se mohlo podělat. Kamarádka mi napsala že můžu dojet. Mamce jsem ještě nepsala. Asi opožděná reakce. Když se rozhodnu odjet ke kamarádce. A on příjde a nebudem doma vůbec netuším co bude dělat. A nebo počkám do zítra, dnes se můžu zamknout u malé v pokoji. A ráno odjet. Jsem opravdu zmatená. Uplně jak praštěná. A to mám jet 19.12 na další kontrolu. A hned 1.1 jít na císař. Prostě stres jako blázen. Pokud pojedu ke kamarádce dneska, tak to budu muset říct tchýni páč malá je u mí..ten mikuláš a to všechno. Ta se mě hned bude ptát. Ona není špatná. Ale bojím se že jí chlap nakecá jen to co semu hodí do krámu, on je takovej. Ale pokud to slyšel tchán a to asi slyšel, tak snad budou na mojí straně. Ikdyž v podstatě je to jedno na

• Citovat
  • Upravit
20518

Mě by zajímalo, jestli to byla náhodná hádka, nebo jestli tahle vypadá vaše běžná komunikace.

Já bych ráda zkrotila zdejší vášně, ono odejít je sice na jednu stranu strašně těžké, na druhé straně staršně lehké. Ale co dál.

Chlap se chová nějak, otázka je, proč. Zřejmě - doufám - takový nebyl vždy.

Když jsem čekala druhého prcka (doma ani ne dvouleté nesamostatné batole), tak bych se stěhovala čtyřikrát denně. Jaká byla doma „nálada“. A trvalo to další tři čtyři roky. Zpětně mohu říct jen to, že oba s manželem jsme byli těžce vykolejení z nové situace, s e kterou sjme s eneuměli poprat. Respektive já s evelmi změnila, mateřská mi prostě nesvědčila, a přitom děti mě potřebovaly doma. Svět okolo mě se nějak zkroutil, já to byla, kdo ty okolo viděla pokřiveně - prostě mateřská demence jak Brno. Ubíjející jednotvárná činnost doma, to mě zabíjelo. Situace se razantně změnila prakticky nedávno, před dvěma roky, když jsem se vrátila do civilizace, mezi lidi, když jsme se zase já začala chovat normálně. Já se srovnala, chlap se srovnal, a… pohoda klídek leháro. Teda ne tak doslova, což je další věc, na kterou chci upozornit, asi skoro všude je chleba o dvou krůrkách, a si všude to občas bouchne a pak je třeba společně tu svíčkovou z tlakáče spoelčně z toho stropu sundat. Obrazně řečeno.

Možná to vyzní, že tvrdím, že vina je na tvé straně, ale tak to nemyslím. Chci říct, že coby matka, natož znova těhotná, jsi prostě jiná, a chlap je jednoduchý tvor, který je z toho brutálně zmaten a neumí si pomoct, co s tím. tak to řeší primitivně, odchází s ostatníma neandrtálcema si dokazovat, že je pánem situace, tak, že… V tuto chvíli je pro něj důležitější ten pocit hlavy rodiny než fakt, že hlava rodiny je zodpovědná za to, že jako hlava rodiny má povinnost přitáhnout mamuta před jeskyni. Prostě tanečky u ohně, mávání klackama, bušení se v prsa… carpe diem.

netvrdím, že máš zůstávat s primitivem, který není schopnen zajistit rodinu, který nerepsketuje svou partnerku, atd. Já chci říct, že než uděláš nějaký další krok v afektu, pod vlivem homronů a slz, že je třeba se teda nejdřív vybrečet, postěžovat si, vyblejt se (činíš - tady :hug: :srdce: ), ale pak se uklidnit a srovnat si, zkusit se podívat na vaši situaci zvenku, objektivně, zda je to tak fakt tak vážné. Zda rozchod je vááážně jediné řešení.

Nevím holka. Útěk mi prostě přijde jako nic neříkající gesto, ne řešení.

A jak říká moje moudrá babička dívající se zpět na těch padesát let života s jedním chlapem, že dneska už ví, že spousta těch niternejch hádek bylo naprosto zbytečných, jen kdyby věděla to, co už dneska o chlapech ví. Že by dala cokoli, jen vrátit čas a dostat ještě nějakej ten pátek s dědou. A že se prej jednu dobu rozváděli neustále. A že byla mistrně tichých domácností - nejdéle to prý vydržela přes týden na dědu nepormluvit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@Riky69 píše:
@Electrolux_EHM_4400 Nech jí být, ještě ty se tady do ní trefuj. Má toho teď momentálně všeho plný zuby a navíc je těsně před porodem…

Pokud vim, zakladatelku nikdo nebije… tak co vysilujes… reagoval jsem na babi

Jinak bonzovani a hlaseni a cenzura vam jde na jednicku

• Citovat
  • Upravit
26244
6.12.14 11:44

Tak v takovém vztahu bych nežila. Už jen „on mi nedal stravenky, já mu dala peníze“, to nechápu, nechápu, přidělování peněz partnerovi. Oslovování „krávo“ a podobné slovní lahůdky mi taky nepřipadnou jako vhodný projev a věta „táhni z domu“ už je jen třešinka na dortu - to už by mě v tom domě nikdo neudržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:47
@Anonymní píše:
Holky mi jako tak peníze máme. Jen tento měsíc je tf na hraně, kočár věci, svatky zklobilo se to všechno dohromady tak to prostě je. Nemusíme škudlit každý měsíc. Jen rezerva bohužel padka na miminka. Do toho se dělal děckej pokoj. To je jedno. Jak se chovaj jeho rodiče? Nevím slyšel to tchán ale nemluvila jsem sním tchýné to asi neslyšela nevím. Dnes malá zaběhla rovnou k ní domů. Tak jsem sní ještě nemluvila. Ale asi budu muset. Jinak nikdy se tak nechoval. To až poslední měsíc s chlastem. Nikdy semou tak nemluvil. Takže nevím co se mohlo podělat. Kamarádka mi napsala že můžu dojet. Mamce jsem ještě nepsala. Asi opožděná reakce. Když se rozhodnu odjet ke kamarádce. A on příjde a nebudem doma vůbec netuším co bude dělat. A nebo počkám do zítra, dnes se můžu zamknout u malé v pokoji. A ráno odjet. Jsem opravdu zmatená. Uplně jak praštěná. A to mám jet 19.12 na další kontrolu. A hned 1.1 jít na císař. Prostě stres jako blázen. Pokud pojedu ke kamarádce dneska, tak to budu muset říct tchýni páč malá je u mí..ten mikuláš a to všechno. Ta se mě hned bude ptát. Ona není špatná. Ale bojím se že jí chlap nakecá jen to co semu hodí do krámu, on je takovej. Ale pokud to slyšel tchán a to asi slyšel, tak snad budou na mojí straně. Ikdyž v podstatě je to jedno na

já bych jela hned dneska. Tchýni řekni co a proč se stalo a taky to, že už měsíc pije a že nevíš, co s ním.
Kašli na Mikuláše! Tak holt nechá dcerce něco za oknem u kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
6.12.14 11:48
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Pokud vim, zakladatelku nikdo nebije… tak co vysilujes… reagoval jsem na babiJinak bonzovani a hlaseni a cenzura vam jde na jednicku

Proč se do mě trefuješ? Já nevyšiluji, jen jsem tě požádala ať se krotíš ve svých komentářích. Nikoho jsem nehlásila a ani nejsem bonzák co tady o mě tvrdíš. Navíc nikdy nic necenzuruji to si mě asi s někým pleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388

To je situace. Ja vzdy nechapu, jak ten chlap muze zacit takhle blbnout.
A zazila jsem to i u kamaradu-v manzelstvi, ktery se zdalo stabilni a nakonec vse jinak.
Ja nevij, co bych poradila. Pritel se zachoval hrozne. Jenze jsi tehotna, tezko zdrhat.
Rict mu, ze bys to chtela resit? Ze nemuze chlastat? Proc chlasta? Resit to s odbornikem@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@Bábi Zlopočasná píše:
Normalne ako normalne… logicky vies ze sa mas zdekovat rychlostou blesku. Lenze nakoniec sa pristihnes ze ho ospravedlnujes.
Mne sa stalo, ze na mna milovany chlap vystupil, a v ociach som mu videla ze by mi snad zvladol aj jednu strelit. VEDELA som, ze toto uz prestava byt sranda, ale aj tak som tu spomienku potlacovala, tvarila sa sama pred sebou ze sa to nestalo, a ze to nie je az take zle, vsak ma neudrel.
Bola som posrata az usami, ale napriek tomu som ho milovala… takze chapem, ze zeny su natolko blbe, ze cakaju az sa stane nieco ‚horsie‘ co uz naozaj nebudu moct prekusnut.Teda, nie ze je to spravny postup, ale, bohuzial, realny.

Ano, jak rikas.. jsou blbe. Zadna zenska neni kus hadru, aby takove chovani mela snaset. A omlouvat to tim, ze ho miluje je hodne chaby argument… proto me to rozciluje. A dekujinza citaci… omylem mi to asi smazli, tak ja to zopakuji… protoze snad mam narok na svuj nazor :kytka:

Je mi na bliti stejne z tech magoru, co bijou zensky, stejne jako tech zenskych… ktere to snasi, protoze je to jinak super chlap a milujou ho :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1655
@Spokojení píše:
@Claire00 Píše že začal poslední dobou a myslím že toho má i tak dost a není potřeba na ni ještě takhle útočit. To že čeká dvojčata si asi nevybrala schválně.

Rozhodla se sama mit dalsi dite/deti ikdyz vi, ze si je nemuze dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
6.12.14 11:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.12.14 11:51
@Anonymní píše:
Holky mi jako tak peníze máme. Jen tento měsíc je tf na hraně, kočár věci, svatky zklobilo se to všechno dohromady tak to prostě je. Nemusíme škudlit každý měsíc. Jen rezerva bohužel padka na miminka. Do toho se dělal děckej pokoj. To je jedno. Jak se chovaj jeho rodiče? Nevím slyšel to tchán ale nemluvila jsem sním tchýné to asi neslyšela nevím. Dnes malá zaběhla rovnou k ní domů. Tak jsem sní ještě nemluvila. Ale asi budu muset. Jinak nikdy se tak nechoval. To až poslední měsíc s chlastem. Nikdy semou tak nemluvil. Takže nevím co se mohlo podělat. Kamarádka mi napsala že můžu dojet. Mamce jsem ještě nepsala. Asi opožděná reakce. Když se rozhodnu odjet ke kamarádce. A on příjde a nebudem doma vůbec netuším co bude dělat. A nebo počkám do zítra, dnes se můžu zamknout u malé v pokoji. A ráno odjet. Jsem opravdu zmatená. Uplně jak praštěná. A to mám jet 19.12 na další kontrolu. A hned 1.1 jít na císař. Prostě stres jako blázen. Pokud pojedu ke kamarádce dneska, tak to budu muset říct tchýni páč malá je u mí..ten mikuláš a to všechno. Ta se mě hned bude ptát. Ona není špatná. Ale bojím se že jí chlap nakecá jen to co semu hodí do krámu, on je takovej. Ale pokud to slyšel tchán a to asi slyšel, tak snad budou na mojí straně. Ikdyž v podstatě je to jedno na

Jestli to máš takhle těsně před porodem, to podle mě trochu mění tvou situaci - to bych se tedy nevláčela někam do tramtárie. Být tebou, jdu za tchýní a všechno jí vyklopím. Jinak asi nemůžeš dělat nic dokud se děti nenarodí a nebudou trochu straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:52

@Emilie máš pravdu, taky jsme po narození dcery neměli doma „růžovo“, ale NIKDY se manžel nesnížil k tomu mě vyhazovat z bytu, nikdy mi nenadával do krav, nikdy se nestalo, že by mi nedal stravenky nebo to, že bychom neměli peníze a on by šel chlastat… :nevim:
Já bych od takovýho odešla pryč. neříkám, že navždy, ale na nějakou dobu určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí