Vyhodil mě.(hádka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
6.12.14 12:55
@Tecumseh píše:
No jsou švorc a chlap si chlast a cigára neodpustí, neumí udržet korunu… a ještě je na zakladatelku hnusnej. Prostě podpora jak z venezuelské telenovely. Stejně od něj bude utíkat, to je matematická jistota, otázka je jenom kdy a jak. Zanedlouho to bude se třema dětma a bez peněz.

Problemy se daj resit, nemusi se hned utikat.

• Citovat
  • Upravit
1590
6.12.14 12:58
@sissi79 píše:

To dají, ale to se musí chtít. Oba. A obávám se, že on se nezmění. Musel by si odepřít rum a startky. A musel by si zakladatelky vážit, což z toho co píše si asi moc neváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
6.12.14 13:01
@sissi79 píše:

Jaky utikani od problemu?!!! To neni utikani to je zachovani si elementarni hrdosti!!
Asi fakt ziju v jinem svete ale me tohle chlap udelat tak odjedu. Ano z trucu, ale odjedu. Neni to definitivni stav, ale necekala bych v cizim dome na nekoho kdo se vyjadril jasne, ze me tam nechce.
Podporu v rodine mit bude tak proc cekat na nekoho, kdo si po takove hadce odjede za svoji zabavou a evidentne je to nezodpovedny hulvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.12.14 13:02

K piti, to ze pije 2× do mesice bych neresila, teda jestli jsem to pochopila dobre.

Uz vic bych resila to, ze se chova jak hulvat k zene, ktera ceka jeho dite. Snad jako partneri se k sobe mate chovat s uctou. Ted je to zrejme vyhroceny predvanocnim stresem a nedostatkem penez.

Ono se velice lehko radi ostatnim sbal veci a odejdi, uprimne, at jsem sebevic hrda, nedokazu si to ted predstavit, dite a dalsi na ceste.

Takze, kdyz se vziju do tve situace, jsem tehotna, dite jedno mam a jako vyhrocena situace, uklidnila bych se, pockala bych, az chlap bude doma v klidu, dceru poslala k babicce a zkusila bych si bez emoci promluvit. Co se deje, zda se neco stalo, zda ho neco trapi, ze pije a chova se takhle. Muze mit starosti, strach z budoucnosti, z jednoho deti razem 3, vetsi vydeje, zodpovednost. Treba to proste nezvlada psychicky, pak se chova jak zver, utoci, aby se zachranil. Vsechno ma svuj duvod. Nevnucuj se mu, ale najdete reseni, opravdu mas odejit s 3 detma? Atd… Vyreste to v klidu.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
@Tecumseh píše:
To dají, ale to se musí chtít. Oba. A obávám se, že on se nezmění. Musel by si odepřít rum a startky. A musel by si zakladatelky vážit, což z toho co píše si asi moc neváží.

Znas jen jednu stranu problemu. Na vsem maj vinu vzdycky dva..
Zakladatelka pise ze maj problemy az ted, ale zamknutim u male se to nevyresi, ani tchanovci to nevyresi. Musi to resit oni dva, maj deti a vsechno. Dokud to neskusi resit, nejde rict ze to nepujde..

• Citovat
  • Upravit
5065

@Tecumseh Prosímtě vždyť ty píšeš úplně nesmysly… jak víš, že se nezmění, ty ho znáš osobně? A že se nechce změnit? To víš jak? Jasný, je spousta takovejch chlapů, který tomu propadnou a na všechno kašlou. Ale oni byli doteď v pohodě, tak proč z toho hned dělat drámo s jasným koncem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.12.14 13:04
@sissi79 píše:

V tomhle máš sice pravdu, ale v tomhle případě docela pochybuju. Chlap, kterej vyhodí ženskou s dítětem, co čeká za měsíc dvojčata je už hodně velkej extrém 8o Jako umím si představit různý hádky, ale tohle přece normálního chlapa ani nenapadne, natož aby to třikrát zopakoval. On je fakt extrémní ho.vado :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.12.14 13:06
@Týna K. píše:
@Tecumseh Prosímtě vždyť ty píšeš úplně nesmysly… jak víš, že se nezmění, ty ho znáš osobně? A že se nechce změnit? To víš jak? Jasný, je spousta takovejch chlapů, který tomu propadnou a na všechno kašlou. Ale oni byli doteď v pohodě, tak proč z toho hned dělat drámo s jasným koncem? :roll:

No, nemůže to dopadnout dobře, víc vám neřeknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.12.14 13:07
@celipipka54 píše:
V tomhle máš sice pravdu, ale v tomhle případě docela pochybuju. Chlap, kterej vyhodí ženskou s dítětem, co čeká za měsíc dvojčata je už hodně velkej extrém 8o Jako umím si představit různý hádky, ale tohle přece normálního chlapa ani nenapadne, natož aby to třikrát zopakoval. On je fakt extrémní ho.vado :zed:

Jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
6.12.14 13:08

@Tecumseh Vlastní zkušenost? Ne vždy to tak ale musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
6.12.14 13:09
@Anonymní píše:
Dobrý den. Prosím o zachování anonymu. Žiju s přítelem a naším dítkem(4) ve dvojdomku. Hned vedle žijou jeho rodiče. Dům patří jeho rodičům. Tak na úvod píšu jak to je. K věci. Dnes jsem se dost hnusňe pohádala s chlapem. Možná to bude zdlouhavé, ale chci to popsat uplně do detailu. Já jsem na mateřské, a čekáme v lednu další dvě děti. Chlap chodí do práce. Tak normálka. Jenže začal poslední dobou holdovat chlastu. Vesměs když mají odpolední. Né že chlastá pořád. Jen v pátek v práci s chlama. Když přijde domů tak tahám s batohu láhve od piva, od rumu. Dostává v práci stravenky.(1200)kč. Už dva měsíce mi žádnou nedal. Máme to rozpočítané tak, že on dostne stravenky. O týden o dva dostanu mateřskou a následuje jeho plat. Jenže budou vánoce děti na cestě tak bohužel peníze nejsou bezedné. TAk škudlím jak se dá. Moje matka mi poslala balík pro miminka a i peníze 1500kč. V čtvrtek jsem mu dala 200kč že v sobotu jede na soutěž. V pátek musel jet na depozit podlásit auto. A to měl 200kč na odhlášení. Tak měl dohromady 400kč ještě v pátek ráno jsem mu dala 50kč a to mi říká kup mi cigára. Ok příká tak já ti v sobotu dám ještě na cigára. Jenže na depozitu mu řekla že musí jet do města kde je auto hlášené. Takže nic neplatil. Tudíš měl stále 400kč tak mu říkám tak ti ciga kupovat nebudu máš 450kč na sobotu to ti musí stačit. Jenže v pátek měl odpolední tak se v práci chlastalo. Nejenže jsem mu ještě smažila na dnešek řízky ale čekala jsem, že po 22h příjde domů a bude mít teplou večeři. No nakonec přišel ožralej v půl třetí ráno. Lhal že do 23h se zdržel v robotě. Nakonec řekl že ve 22h ši všichni do hospody. Že v práci jim nestačilo. Hodil batoh na zem a šel spát. Ráno mu chystám řízky a že je mám dát do batohu. Tak sem začala tahat jednu flašku za druhou rum a piva. Koukne do peněženky a mu říkám doufám že jsis prachy nechal. A on že né že má jen 30kč. Říkám tak to je tvůj problém, já ti peníze dala. On na mě jsi v pátek říkala že mi peníze dáš říkám jo ale na cigarety. A on no tak tam pojedu bez koruny. Tak říkám neměl si je utratit za chlast jsem ti to říkala. V peněžence mám jen 500kč. Nakoupila jsem a jela na kontrolu to je na celej den. Tak jsem mu dala na stůl 50kč že když má 30kč tak si může koupit cigarety. On na mě jak jako 40kč si děláš sradmdu né? Koukám na něj a říkám a co jako nemáte v práci chlastat a ještě jít do hospody. A on na mě mi chceš říct že chlastám v robotě? říkám a co ta plná skřín od chlastu? Co pořád tahám s tašky? On na mě drž h.bu už ty krá. o na mě? tOhle zopakoval asi 10× za sebou. Tak jsem trochu přidala ma hlase a on ma mě ty po mě nebudeš řvát! říkám a ty můžeš! Hned na mě ty taky utrácíš, říkám jo ale za jídlo né za chlast. V ten moment jsem myslela že dostanu facku. Naštěstí bouchl do stolu popadl batoh a říká táhni z baráku. Zopakoval to asi 3× až se mi zle udělalo. Říkám ok pujdu neboj se a on na mě to ti taky radím!! Začalo mě bolet břicho ž jsem si sedla na zem. On se otočil a říká řvi si jak chceš. Říkám jeď už na tu soutěž je mi stebe zle a on ty nemáš rávo mě vyhazovat ti říkám táhni ty to ti radíd. a zabouchl za sebou dveře. Malá naštěstí ještě spala. Myslím že to slyšel tchán stál venku. Čekal na chlapa jeli spolu. Malá mě zahlédla jak brečím tak sem jí raděj odvedla vedle ke tchýni. A já sedím u otevřeného kufru a nevím co dělat. Moje rodina žije 380km daleko. a jediná kamarádka žije vedle ve městě. Dnes v 6večer má přijít mikuláš ke tchýni. a JÁ jsemv pasti. Nevím jak se mám zachovat. mám se sbalit a odjet s malou ke kamarádce? nevím kdy se chlap vráti. A další hádku nezvládnu. klepu se je mi slabo a zima. Prostě jsem na dně.

To je hnus, takový blb.
ten můj mě dokáže taky naštvat, každou korunu škudlime na JEHO dluhy, cesta do prace ho stoji 80,–… když dostane 200, mel by za dva dny procestovat 160,– a 40 by melo zustat na pulku dalsi cesty… takze kdyz dostane dalších 200,–- tak má celkek mit na 5 dní cesty, ale nemá, peníze vždy utratí…za cigarety, za energetak, za pivo.
A co se da dělat? Nedat mu na cesti, když utratil, to nejde, akorat by přišel o praci :zed:
je to hnus když chlap utraci nad ramec, zenska setri a pak je na ni chlap jeste ohavny… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.12.14 13:11

:P teda.. cist zensky uvahy… jednou se pohadaj a uz ji pisete at se sbali a odejde.. boze…
1-sama se 3ma deckama se bude mit urcite naprosto skvele zejo… misto, aby si s shclapem sedla a rozume to resila, tak ji radite at od neho odejde… podle vas by mel snad kazdej ze vztahu hnedka odchazet.. se nedivim, ze se pulka republiky rozvadi
2-nevite podrobnosti, z akladatelka si to muze prikraslit podle sebe.. jako co, chlap maka, tak se jednou za 14dni ozere za 300korun… to je 10 piv v prumerne hospode… a? chlasta snad denne nebo co? To snad nema pravo si zajit s chlapama na pivo? podle vas je chlap jen na to, aby chodil do prace, nosil domu prachy a byl zenske k ruce…? jeste stesti ze mam normalni manzelku, mit 90procent zenskych z teto diskuse tak asi sedim za vrazdu
3-chlap vydelala penize, odevzda je manzelce a ta mu z toho da desatek.. twl to bych nedal, pokud ma chlap vse poplacene-uvery, hypo, inkaso atd, proste co se domluvili s manzelkou, pokud ji da penize na cem se domluvili a zbude mu, tak je snad jeho vec co si s tim udela ne? Nebo u vas je to tak, ze vam da chlap dokoruny svoji vyplatu a vy mu jako davate podle sveho uvazeni a beda kdyz to utrati driv nez za tyden??? chudaci vasi chlapi… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.12.14 13:11
@Mari-KusKus píše:
To je hnus, takový blb.
ten můj mě dokáže taky naštvat, každou korunu škudlime na JEHO dluhy, cesta do prace ho stoji 80,–… když dostane 200, mel by za dva dny procestovat 160,– a 40 by melo zustat na pulku dalsi cesty… takze kdyz dostane dalších 200,–- tak má celkek mit na 5 dní cesty, ale nemá, peníze vždy utratí…za cigarety, za energetak, za pivo.
A co se da dělat? Nedat mu na cesti, když utratil, to nejde, akorat by přišel o praci :zed:
je to hnus když chlap utraci nad ramec, zenska setri a pak je na ni chlap jeste ohavny… :poblion:

Kdo vás nutí si takové blby brát za manžele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.12.14 13:12
@Mari-KusKus píše:
To je hnus, takový blb.
je to hnus když chlap utraci nad ramec, zenska setri a pak je na ni chlap jeste ohavny… :poblion:to si tvuj chlap nemuze nic koupit?? chudak… mas ho jen na lowe co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
6.12.14 13:12

@lopata Ne, my máme společné finance a neřešíme kolik do nich dal který z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí