Vyhodil mě.(hádka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
6.12.14 13:13
@hanka.br. píše:
Kdo vás nutí si takové blby brát za manžele?

a ty mas koho? Podnikatele abstinenta co ti postavil vilu s bazenem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.12.14 13:14

Ja se spis podle teto diskuse divim kdo z chlapu si veme takove slepice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 13:14
@Mišmiš píše:
Jaky utikani od problemu?!!! To neni utikani to je zachovani si elementarni hrdosti!!
Asi fakt ziju v jinem svete ale me tohle chlap udelat tak odjedu. Ano z trucu, ale odjedu. Neni to definitivni stav, ale necekala bych v cizim dome na nekoho kdo se vyjadril jasne, ze me tam nechce.
Podporu v rodine mit bude tak proc cekat na nekoho, kdo si po takove hadce odjede za svoji zabavou a evidentne je to nezodpovedny hulvat?

Z trucu? Tohle neni dospele reseni.. Odejit muze, nikdo ju nedrzi..Jen se tim nic nevyresi.

• Citovat
  • Upravit
30408
6.12.14 13:15
@lopata píše:
:mrgreen: Myslíš, že každý chlap, který není blb, neprohulí rodině poslední peníze a nenadává své ženě do krav musí být podnikatel abstinent?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.12.14 13:15
@lopata píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 13:16
@celipipka54 píše:
V tomhle máš sice pravdu, ale v tomhle případě docela pochybuju. Chlap, kterej vyhodí ženskou s dítětem, co čeká za měsíc dvojčata je už hodně velkej extrém 8o Jako umím si představit různý hádky, ale tohle přece normálního chlapa ani nenapadne, natož aby to třikrát zopakoval. On je fakt extrémní ho.vado :zed:

Bylas u toho? U te hadky? Vis kvuli cemu vznikla? Co rekla zakladatelka, ze odpovedel tohle?

• Citovat
  • Upravit
20518
6.12.14 13:16

Já nevím. Mě z toho prostě vychází to, že objektivně se stalo asi tolik, že týden před výplatou mají oba rodiče trošku jiné představy o zůstatku a o nouzovém rozpočtu. Což je důvod toho, že oba o tom začínají - nějak - diskutovat. Vzhledem k tomu, že jde o velmi ožehavé téma, t. j. peníze, nelze ukočírovat emoce a v touze po svojí pravdě, jak to bývá, začnou padat nikoli fakta a konstruktivní příspěvky k řešení situace, ale vyrůstá potřeba prosadit svou osobnost za cenu slovního ponížení toho druhého, kdy kolikrát obsah vyjádření není ani míněn doslova. je to takové to dětinské „nechceš mi půjčit hračku? Neka!“ ve smyslu do smrti smrťoucí si s tebou nebudu hrát. A holt ani jeden z nich v tomto stavu není schopen pochopit, že to, co v té hádce padlo, by nemělo být bráno vážně, a už vůbec ne doslovně. A stejně tak oba často mají problém si přiznat vlastní díl viny a přijít za tím druhým s nabídkou usmíření a omluvy za ten svůj díl. Vždycky máme totiž za to, že nejenže je vinen tend ruhý, ale že ten druhý to i zhoršil.

No, a když tu máme situaci, kdy z kdovíjakého důvodu se týden před výplatou zhádají dva, kdy jedna je těhotná matka… taky trochu dogma, že těhotnou máme ideálně nosit na rukou, ne? Prostě ať se stane co se stane, ikdyž nevíme, co se vlastně stalo, tak ona bude vždycky v právu a pro toho druhého žádáme trest smrti.

Nezastávám se toho chlapa, aby bylo jasno. Já jen že naší zakladatelkou cloumají hormony jak bagr a to celou situaci jen ztěžuje. Ano, chlap řekl něco, co by neměl, jenže kdo z nás nikdy neudělal nic, co by neměl? Jako sorry, já toto říct nemohu. já kolikrát v hádce taky řekla leccos, co bych fakt nevymyslela ani jako zhulená. Ale o tom, že bych to fakt mínila vážně, vo tom fakt žádná.

Prostě smrtlená kombinace faktorů jako týden před výplatou, chlap mezi chlapama a pár panáků nebo piv, hormonama nadupaná matka doma… a jsem zvědavá, kdy tu padne ten návrh trestu smrti.

ne vážně. Já pár těch těhotnejch manželek z toho druhého pohledu viděla. Kamarádi sem zdrhají právě před tím, jak nechápou, neumí se vyrovnat s tím, v co se změnila ta jejich dosud nejdokonalejší princezna na světě. A můžu vám říct, trapas, masakr občas tady, co vyvádí. Jak mi volají, prootže ten jejich to nebere, zda tu jsou, co dělají, proč nejsou ti jejich chlapi doma, jak nechápou jejich těžkou situaci, jak jen chlastají a doma nic neudělají, výčitky, slzy, no prostě dělají to ještě horší než to je. jako sorry, pak jsem to ale já, kdo říká, pojď, dáme ještě jednoho panáka, to se fakt nedá, to ti fakt nezávidím, jo a kldině tu i přespi.

No právě. je to jako s tím alkoholem. málokdo opilý se vidí tak, jak ho vidí ti okolo. Málokterá těhotná dokáže pochopit, že občas její chování je jaksi unapetitlich. Rozdíl je v tom, že ona za to nemůže, to je fakt. Shodnou mají ale tu slepotu.

Prostě podle mě se stalo asi tolik, že on už nemůže, vyletěl, a ona už taky nemůže a ještě víc si to bere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.12.14 13:18

@lopata manželé mají že zákona právo na stejnou životní úroveň, takže pokud se musí šetřit, musí se snažit oba, pokud je na utrácení ať si každý s přebytkem dělá v rámci možnosti co chce nebo dle domluvy…

Ale přeci ja nebudu šetřit, počítat každou korunu a chlap utrácet za chlast a cigara ne, teda normální chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
6.12.14 13:19
@hanka.br. píše:
Kdo vás nutí si takové blby brát za manžele?

A kdo to předtím tušil? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.12.14 13:27
@Mari-KusKus píše:
A kdo to předtím tušil? :)

Víš, já na zázračné a bezdůvodné proměny z gentlemanů na burany fakt nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.12.14 13:27
@sissi79 píše:
Bylas u toho? U te hadky? Vis kvuli cemu vznikla? Co rekla zakladatelka, ze odpovedel tohle?

Nebyla, ale prostě je tohle fakt moc. Kdyby to z něj třeba vypadlo, tak to pochopim, že člověku rupnou nervy. Ale on jí ještě řekl „To bych ti radil“ A to už docela zavání výhružkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 13:28

@Emilie souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 13:29
@catherine100 píše:
@lopata manželé mají že zákona právo na stejnou životní úroveň, takže pokud se musí šetřit, musí se snažit oba, pokud je na utrácení ať si každý s přebytkem dělá v rámci možnosti co chce nebo dle domluvy…Ale přeci ja nebudu šetřit, počítat každou korunu a chlap utrácet za chlast a cigara ne, teda normální chlap

Pak nesetri abi jeden a tak to dopada.. kdyz ne on, tak ani ja!!!

• Citovat
  • Upravit
2529
6.12.14 13:32

Lopato

• ano, mám ho jen na „lowe“, protože dluží celkem asi 100 tisíc (pojišťovny, banky) a nemá kde bydlet :)

má vše co potřebuje, bydlení, jídlo, domácí vinotéku, koupím rifle, když potřebuje, má co potřebuje :D ZADARMO = vše co vydělá, jde do dluhů. Nemám právo se rozčílit, že utrácí peníze, které má na cestu? A pak mi nadává?
Promiň, ale nejsi normální.

Nemáme ještě ani postýlku, nic, pořád nás i na jidlo apod. zakládá moje mamka, ale on je chudák, co si nemůže nic koupit.
Ještě nějaký vtip roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.12.14 13:33

@sissi79 jo to už je pak průšvih… :think:, ale ono stačí, když v době nouze šetří jen jeden a ten druhy rodinu uvrta do dluhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí