Vykradený balíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.9.15 15:01

@Azeretereza
V podstatě nechápu polovinu tvého příspěvku.

Jde mi o princip, proto bych to ráda řešila.

A ano, jde o blbé dvě stovky. Blbé mám v uvozovkách, protože pro mě to zas až tak velké peníze nejsou - ve smyslu, že se mi kvůli dvoum stovkám opravdu nevyplatí ztrácet čas cestou do města a dohadováním se na poště. Jenže tady zas narážím na ten princip. Nebudu to řešit, zlodějíček bude zlodějíčkovat dál.

Větu pokud ho OPRAVDU okradli - to sis fakt mohla nechat.

A viditelně poškozený - Krabice poškozená nebyla. Jen měli být dvě a zabalený dohromady. On si prostě myslel, že to je v tom. On i myslel, že ho obral ten prodávající, ne pošťáci. Pošťáky jsem dodala já po zvážení balíčku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.15 15:04

@Regina Hero No ta váha mi taky úplně nesedí ( dokonce jsem navážili jen 380g) ale jak píše @j.a.n.i1 . už jsem zažila pidi věci v mega krabicích.

• Citovat
  • Upravit
7188
11.9.15 15:23
@Svítící žárovka píše:
@Azeretereza
V podstatě nechápu polovinu tvého příspěvku.

Jde mi o princip, proto bych to ráda řešila.

A ano, jde o blbé dvě stovky. Blbé mám v uvozovkách, protože pro mě to zas až tak velké peníze nejsou - ve smyslu, že se mi kvůli dvoum stovkám opravdu nevyplatí ztrácet čas cestou do města a dohadováním se na poště. Jenže tady zas narážím na ten princip. Nebudu to řešit, zlodějíček bude zlodějíčkovat dál.

Větu pokud ho OPRAVDU okradli - to sis fakt mohla nechat.

A viditelně poškozený - Krabice poškozená nebyla. Jen měli být dvě a zabalený dohromady. On si prostě myslel, že to je v tom. On i myslel, že ho obral ten prodávající, ne pošťáci. Pošťáky jsem dodala já po zvážení balíčku.

Proc bych si to mela nechavat? Nemyslela jsem to zle. Bud ho fakt okradli na poste, nebo treba byla zasilka spatne vyexpedovana (ale zas ta vaha…), apod. Nebo co ti na tom nesedi?

Druhou vec jsem myslela uplne stejne - bud ti nejde o penize a nebudes to resit, jenze priste se to muze stat zas, anebo to proste budes resit, i kdyz jde o „blby“ dve kila. Ja bych to resila i kdyby slo o stovku. Nemohla se ta druha krabice nekde zatoulat? Ze treba poslali na jednu vahu dva balicky a druhej dojde dyl.. nevim jak se to dela. Jed na tu postu s nim, tohle je pro ne docela prusvih a myslim, ze to resit budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.15 15:33

No jako první bych zavolal prodejci jestli to nezvral, chyby se prostě stávají. Na poště ti reklamaci už nikdo neuzná, to se musí rozbalit zásilka na poště s pošťandou a ta o tom sepíše reklamaci.
Jakmile je rozdíl ve váze tak jsem vždy dostal chybějící věc proplacenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.15 15:43

@jakanas Prodejce už jsem vytáčela, žemu zavolám, ale pak mě napadlo podívat se na váhu zasilky a porovnat s tím co máme. Což prodejce vyloučilo.

Právě nechci dědu vystavit tomu, že na něj budou na poště koukat jak na zloděje, protože my v rucenemáme naprosto nic, čím můžem dokázat, že nám to doopravdy nedoručili celý. Proto jsem se na začátku ptala, jestli pošta převažuje zásilky při vydání.

@Azeretereza Tak jak jsi to napsala mi to vyznělo, jako že si to ulil sám děda.

• Citovat
  • Upravit
30312
11.9.15 15:54

@Svítící žárovka pošta určitě nepřevažuje. Už se mi jednou taky stalo, že mi neseděla váha zásilky. Všimla jsem si toho před rozbalením, že je na ní napsána nějak vysoká váha, proti odhadu, tak jsem převážila a rozdíl skoro kilo. Volala jsem pošťákovi, co mám dělat, jestli to můžu rozbalit. Ten mi řekl ať klidně, že o tom, když tak ví a uvnitř bylo vše jak mělo být, tak netuším, kde sebrali to skoro kilo navíc.

Osobně bych tam taky dojela a zeptala se co to má znamená a ať to řeší a případně ať hlídají balíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.15 16:52

@Svítící žárovka no oni ty váhy často střílí od oka, jednou má kočárek co posílám 16kg i s krabicí a z toho ten stejnej má 29,8kg…
lidně mu zkus zavolat, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.9.15 16:55
@jakanas píše:
@Svítící žárovka no oni ty váhy často střílí od oka, jednou má kočárek co posílám 16kg i s krabicí a z toho ten stejnej má 29,8kg…
lidně mu zkus zavolat, za to nic nedáš.

střílí od oka? U nás to na poště dávají na váhu a ta přímo načte hmotnost zásilky… u vás to dělají jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
11.9.15 16:59

Já jsem si před několika lety nemohla převzít balíček a tak ho dali na poštu. Když už jsem za pár dní byla zase doma, tak jsem žádala o znovudoručení a nedoručili mi ho. Tak jsem pak volala znovu na poštu a až pak mi řekli, že ho nemohli doručit protože byl poškozený… Došla jsem tak a zjistila jsem, že malou krbičku (s telefonem na pevnou linku) prostě někdo od té velké oderval… Vracela jsem to zpátky, sepsali jsem reklamační list a balíčke se ještě několik měsíců toulal po republice, než se dostal zpět k odesílateli… (z Prahy do Prahy šel přes Brno)
Takže mne naše pošta sice poněkud později, ale přeci, upozornila. Kde se to ztratilo, těžko říct… :think: třeba to bylo jen blbě přilepené a upadlo to při manipulacích… :nevim:
Edit.: a protože byl poškozený, tak ho přede mnou převážili. A protože váha nesouhlasila, tak jsem to poslala zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.15 17:20
@Regina Hero píše:
střílí od oka? U nás to na poště dávají na váhu a ta přímo načte hmotnost zásilky… u vás to dělají jinak?

jo dávám to řidiči ČP, tento odveze na depo a tam to možná někdo zváží… ale spíš se mu nechce tahat s velkým balíkem tak to fikne od oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.9.15 22:30
@Svítící žárovka píše:@Azeretereza Tak jak jsi to napsala mi to vyznělo, jako že si to ulil sám děda.

Asi jsi moc vztahovacna. Co me je do toho, kdo si to ulil. Pocitala jsem s tim, co jsi napsala, tudiz ze ho obrali na poste. Proc by byl jinak naprdlej, kdyby si to ulil sam, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák