Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.
To jsem rada ![]()
@Anonymní píše:
No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.
K tomuto tématu jsem nedávno četla zajímavý příspěvěk. http://fiser.blog.idnes.cz/…e-u-DPD.html
Dobrý den zakladatelko, toto se mi stalo také, cca před měsícem, objednávala jsem si výrobky z křištálů, pryskyřice atd..celkem 6 věciček, zabaleno v bublinkové obálce..v práci jsem klasicky doručovatelce podepsala potvrzení a pak otevřela, nejdřív jsem si myslela, že se paní spletla a srdíčko mi zapomněla přibalit, ale tak to nebylo, po vzájemné komunikaci jsme zjistili, že obálka byla přelepena bílou lepící páskou - což paní nedělala, protože ji měla originál a váha neseděla!!! Takže jsem druhý den naklusala na svou dodací poštu, vše vysvětlila, obálku ukázala a sepsal se protokol. A světe div se, pošta mi zaplatila cca 90% ceny srdíčka. Takže určitě běžte a sepiště protokol, protože jestli má na poště někdo dlouhý prsty, může tam těch stížností být už více, což vy nevíte a ono se to řešit bude tak či tak..přeji pevné nervy a kladné vyhodnocení reklamace. Lucka ![]()
Dnes mi dorazil kocar za 9000kc,– s prislusenstvim atd.. jedna se o quinny moodd.. byl pojisteny na 25tisic, s tim ze byl bbalik dorucovany jako neskaldne zbozi-cena posty byla 406kc,– ale.. kocar dosel a jeden uchyt na sportaku uplne ulomeny. a tim ze se to ulomilo, se prorizla striska.. hned po 10minutach jsem volala do prahy, aby meli zaznma vse sem vyfotila, na poste sepsala reklamaci ale.. panime tvrdi ze nemam moc velkou sanci.pry byl kocar nekvalitne zabaleny-byl omotany dekama, fusakama, bublikovou folii, streckou a jest estahnuty jednou folii.. preci kdyby byl nekvalitne zabaleny, tak ho nemuzou ani prijmout ne?? kocar mi je k nicemu, vzhledem k tomu ze nemam jak tu sedacku na pdovozek nasadit, a za dalsi je prorizla striska..a za dalsi chce pan od ktere jsem kocik kupovla doplatit zbtek castky, kterou jsem mela uhrait po obdrzen a prohlednuti zbozi.. jsem thotna na rizikovem tehotenstvi, a tohle me opravdu tak vytocilo, a jsem z toho zoufala.. na kocik setrim cele tehu, a takhle jsem dopadla.. prosim vas jak mam v pripade zamitnuti reklamace dal postupovat,?? porad doufam ze reklamaci vyridi, a vyresi se to, ale kdyz ne, tak nebudu mit ani kocr, ani penize a jeste musim doplatit. nevie jaka je ma sance ze alespon kocar se zaplati?? j mi nicemu..:(
No tak já si teda myslím, že zabalené to bylo dostatečně, jelikož pracuji v eshopu, tak s čp jsme několikrát řešili reklamace skrz poškozené zboží, a musím říct, že ze všech přepravek (PPL, In-time atd.) nám v 99% vždy škodu proplatila…nafotit, sepsat rekl. protokol a čekat…pevně věřím, že to dobře dopadne!!! držím palce ![]()
@lenajanous píše:
Dnes mi dorazil kocar za 9000kc,– s prislusenstvim atd.. jedna se o quinny moodd.. byl pojisteny na 25tisic, s tim ze byl bbalik dorucovany jako neskaldne zbozi-cena posty byla 406kc,– ale.. kocar dosel a jeden uchyt na sportaku uplne ulomeny. a tim ze se to ulomilo, se prorizla striska.. hned po 10minutach jsem volala do prahy, aby meli zaznma vse sem vyfotila, na poste sepsala reklamaci ale.. panime tvrdi ze nemam moc velkou sanci.pry byl kocar nekvalitne zabaleny-byl omotany dekama, fusakama, bublikovou folii, streckou a jest estahnuty jednou folii.. preci kdyby byl nekvalitne zabaleny, tak ho nemuzou ani prijmout ne?? kocar mi je k nicemu, vzhledem k tomu ze nemam jak tu sedacku na pdovozek nasadit, a za dalsi je prorizla striska..a za dalsi chce pan od ktere jsem kocik kupovla doplatit zbtek castky, kterou jsem mela uhrait po obdrzen a prohlednuti zbozi.. jsem thotna na rizikovem tehotenstvi, a tohle me opravdu tak vytocilo, a jsem z toho zoufala.. na kocik setrim cele tehu, a takhle jsem dopadla.. prosim vas jak mam v pripade zamitnuti reklamace dal postupovat,?? porad doufam ze reklamaci vyridi, a vyresi se to, ale kdyz ne, tak nebudu mit ani kocr, ani penize a jeste musim doplatit. nevie jaka je ma sance ze alespon kocar se zaplati?? j mi nicemu..:(
Tak ono je to jednoduché.
pokud máš důkaz že jsi kočár nerozbila ty tak odstup od kupní smlouvy s prodejcem a žádej vrácení zálohy, protože zboží je v rozporu s kupní smlouvou.
Reklamaci o poškození zásilky si musí vyřídit odesilatel.
Pokud krabice nebyla poškozená a ty nemáš žádný důkaz krom fotek po zjištění závady tak to tvá práva nijak neomezuje, ale prostě těžko se ti to bude dokazovt.
Nám když čp rozbije kočárek tak to otevíráme na poště s vedoucí, ta to sepíše, popíše jak to bylo zabaleno, vyčíslíme škodu ( zde asi 100% ceny zboží) a tu nám proplatí. Nikdy se nám nestalo že byto zamítli a to balíme pouze do igelitu a dvouvrstvé kartonové krabice.
@jakanas píše:
Tak ono je to jednoduché.
pokud máš důkaz že jsi kočár nerozbila ty tak odstup od kupní smlouvy s prodejcem a žádej vrácení zálohy, protože zboží je v rozporu s kupní smlouvou.
Reklamaci o poškození zásilky si musí vyřídit odesilatel.
Pokud krabice nebyla poškozená a ty nemáš žádný důkaz krom fotek po zjištění závady tak to tvá práva nijak neomezuje, ale prostě těžko se ti to bude dokazovt.
Nám když čp rozbije kočárek tak to otevíráme na poště s vedoucí, ta to sepíše, popíše jak to bylo zabaleno, vyčíslíme škodu ( zde asi 100% ceny zboží) a tu nám proplatí. Nikdy se nám nestalo že byto zamítli a to balíme pouze do igelitu a dvouvrstvé kartonové krabice.
@jakanas dobry den..no ona pani me rekla at si to vyridm ja, pry ona poslal v poradku, a ze nema cas resit neco s postou.. a jeste chce po me doplatt zbytek.. chtela jsem aby ji stopli dobirku, a pry to taky nejde, takze pani dostane ted 9tisic, ja ji jeste zbytek musim doplatit a nebudu met beztak nic.. a to za mesic rodim..:( bez penez, bez kocaru fakt super.
Holky a nevite jeste kdyby nahodou me to uznali, kolik ja po nich muzu pozadovat?? pani smaozrejme kocar zpet nechce, chce doplaceni castky.. ale aby me posta nedala treba 1000kc s tim ze si to mam nechat opravit.. ale u tehdle kocaru je prave ta oprava tak draha ze se to snad ani nedela a resi se to vymenou cele sedacky.. kocar byl pojisteny na 25tisic.. s tim z ejen holi kocar novy stoji 28tisic- pani me k tomu poslala i doplnky, fusak, destnik, a takove veci… nevite kolik bych po poste mohla pozadovat??
@lenajanous
No pošta nám zaplatila vždy to kolik jsme si řekli (prodejní cena s dph),ale já prodávám nové zboží. U bazarového je to složitější.
Ještě se zeptám jak bylo zboží zabaleno a kde je teď?
@jakanas zbozi bylo zabaleno jak je vyse popsany.. ted je na poste, pry tam musi zustat dokud se to nevyresi.. doufam ze se z toho jeste pulka veci postraci pri me smule.:( vubec to nezabalili nic, nahazeli do pytlu a dali to tam.. jinak volala sem s pani co me sepisovala tu reklamaci, s tim ze kdyz se to neuzna, mam pozadovat penize po pani co mi kocik prodala, ale popravde proc by ona me je davala a vzala si zpet rozbite zbozi ze…
Já když jsem posílala balíček a rozbili se tam věci tak mi paní na poště řekla, že to musí reklamovat příjemce takže jste postupovala dobře a reklamaci vyřídili hned. Já si myslím, že ti to vyreklamují, ale odesílateli bych řekla, že mu peníze odešlu až po vyřízení reklamace
@elinka90 no to me poradila i pani na poste z ji to mam zaplatit az pak.. jenze pani cekat mesic nechce.. poprosila sem pani co to resi jestli by to nejak urychlila, nechcu zrovna dene cist sms jak mam poslat penize za neco co nemam,,mam jinych starosti dost.. ale mam prave strach kolik mi tak muzou dat.. aby me nedali opravdu 1000kc, a naschledano..
@lenajanous bych jí napsala, že bohužel zboží také nemáš a že nevíš jestli to bylo způsobené jí a nebo poštou. Že pokud pošta přijme zodpovědnost peníze jí odešleš, ale že pokud reklamaci zamítne s tím, že vada byla způsobená už před zabalením věci tak jí kočár posíláš zpět a žádáš vrácení celé částky. Že zboží neodpovídalo popisu. zkus si něco počíst o bazarovým zboží, které neodpovídá popisu.