Vykradený balíček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
suprtomo
30.1.12 00:37

vykradení zásilky

Já jsem ted měl také špatnou zkušenost. Posílal jsem paní telefon v hodnotě 2500kč. V nové kartonové krabičce, velmi pečlivě zabalené v bílém papíru, boky zalepené hnědou lepenkou. Paní mi psala, že balíček přišel a telefon tam nebyl. Napadlo mě to hned zvážit a opravdu telefon 120g chyběl. Balíček putoval 1den, protože jsem to posílal pilně, ale vypadal prý jak kdyby šel 14dní. Krabička prý naříznutá, papír potrhaný… reklamace na poště uznali, slíbili náhradu tak bych měl brzy vědět kolik dají.

• Citovat
  • Upravit
16923
27.9.14 09:07
@Katrinka píše:
Mě se stalo před měsícem něco podobného, hned na poště jsem podala reklamaci, balíček jsem ale nepřevzala, váha také neodpovídala :roll: , sepsali se mnou reklamační protokol, do týdne došlo vyjádření z pošty - zamítavé. :cert:
Takže Happy-end žádný :twisted:

Nechápu, co na tom měli zamítnout? Prostě ho nechci a tečka. Mě takto chodily ty vitamíny co jim dělala reklamu ta z „Jste to co jíte“ a najednou mi začaly chodit účty na 600kč za nevyžádané balíčky vitamínů. Tak jsem šla na poštu, že mi balíčky chodí rovnou do skchránky, je to nevyžádaná pošta a prostě to nechci, ať to pošlou zpátky. Chvilku na mě zkoušela, že jsem to už převzala a že to musím zaplatit tu dodejku zpět. Tak jsem zvýšila hlas, že mi to pošťačka narve rovnou do schránky, že nic platit nebudu, že to nechci a nežádala jsem o to a najednou to šlo. Nikdo semnou nic nevypisoval a už mi nic nepřišlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.9.14 14:54

@chs.jasmin Ze by ji zamítli reklamaci vykradeneho balíku? Ty pises úplně o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 11:42

Ahoj holky, radši anonymně.
Posílala jsem paní balíček s asi 4 vecmi.Bylo to před vánoci. Vim, že jsem tam dala vše. Paní si balíček převzala a vše bylo ok. Po vánocích se mi ozvala s tím, že když věci rozbalily pod stromečkem, zjistili, že dvě krabičky ze čtyř, byly jen prázdné obaly. Ted po mě chce peníze zpět. Ale já ji opravdu vše poslala..nevíte co ted dělat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101475
22.1.15 11:45

Nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 11:49

@j.a.n.i1 tak pokud je to pravda a paní měla balíčky prázdné, pošta to prostě vybrala. Takže bych ráda paní nějak vyšla vstříc, je to vůči ní nefér. Co podat reklamaci na poště?

• Citovat
  • Upravit
4984
22.1.15 11:49

A to byl jako balicek neporuseny a veci byly pryc? Nebo si nevsimla ze byl poruseny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.1.15 11:50
@j.a.n.i1 píše:
Nic…

Dle mě si mohla pořídit fotografie, či alespoň rozbalování balíčku natočit na mobil.
Takhle je to tvrzení proti tvrzení a neuděláš s tím nic. Pokud máš svědomí čisté, nechej to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.1.15 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, radši anonymně.
Posílala jsem paní balíček s asi 4 vecmi.Bylo to před vánoci. Vim, že jsem tam dala vše. Paní si balíček převzala a vše bylo ok. Po vánocích se mi ozvala s tím, že když věci rozbalily pod stromečkem, zjistili, že dvě krabičky ze čtyř, byly jen prázdné obaly. Ted po mě chce peníze zpět. Ale já ji opravdu vše poslala..nevíte co ted dělat? :nevim:

Jedna z vás je podvodnice…vidím to spíše na ni. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.1.15 11:51

Jinak vse lze zjistit podle vahy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.15 11:51

Řekla bych, že paní kecá. Kdyby balíček někdo vykradl tak si toho snad všimne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
22.1.15 11:52
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 tak pokud je to pravda a paní měla balíčky prázdné, pošta to prostě vybrala. Takže bych ráda paní nějak vyšla vstříc, je to vůči ní nefér. Co podat reklamaci na poště?

Pokud by to byla pravda, tak by to zjistila/ měla zjistit už na poště… co vím, tak se ty balíčky váží. A juako když to rozbalovala pod stroměčkem, tak to jako teď chce řešit a reklamovat na poště 8o po měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 11:53
@Kofolová píše:
A to byl jako balicek neporuseny a veci byly pryc? Nebo si nevsimla ze byl poruseny? :think:

no řekla mi, že veci tam byli všechny, tak to zabalila pod stromeček, ale když to rozbalili, tak ty krabice byli prázdné :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.15 11:54
@Kofolová píše:
Jinak vse lze zjistit podle vahy ne?

paní to nevážila, váhu mám jen já, při odeslání.

• Citovat
  • Upravit
71
22.1.15 11:54

A co to bylo za balíčky? To si to nezkontrolovala než to někomu dala jako dárek pod stromek? Taky si myslím, že paní kecá. Abych poznala prázdnou krabičku od plné, tak jí snad ani nemusím vážit. Ale nevím o co se přesně jedná, tak nemohu posoudit.
Nechala bych to být, pokud máš čisté svědomí.

Příspěvek upraven 22.01.15 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák