Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
no trošku mám pocit, že se paní s dárkem netrefila a ted chce zpět peníze no
to je taky možnost. A to se ti ozvala až teď?
Sorry ale to je zas nejaka vychcana zenska co se te snazi obalamutit. At si to vyresi na poste a prevazi.
@oxana1980 píše:
A co to bylo za balíčky? To si to nezkontrolovala než to někomu dala jako dárek pod stromek? Taky si myslím, že paní kecá. Nechala bych to být, pokud máš čisté svědomí.
hračky a kosmetika. A dva prý byli prázdné ![]()
@mexxx píše:
to je taky možnost. A to se ti ozvala až teď?
ozvala se se na Stědrý den, pak byla paní pryč a ted to resíme.
@Kofolová píše:
Sorry ale to je zas nejaka vychcana zenska co se te snazi obalamutit. At si to vyresi na poste a prevazi.
no převážit už prý ted nemá jak.
Takze jinak receno: obdrzela 4balicky a 2z nich vyly prazdne. Zabalila je pod stromek aniz by je otevrela a koukla co ma komu zabalit? Hmmm pripad pro Sherloka ![]()
@Kofolová píše:
Takze jinak receno: obdrzela 4balicky a 2z nich vyly prazdne. Zabalila je pod stromek aniz by je otevrela a koukla co ma komu zabalit? Hmmm pripad pro Sherloka
to je fakt vtipný, že něco někomu balí a nepodívá se ![]()
Věci tam byly - a pod stromkem ne? ![]()
Tak jí to nejspíše vybral někdo doma.
Nereagovala bych - věci jí přišly a hned se nezvala, čili to bylo OK.
Nedokážu si představit, že mi něco přijde a já to nezkontroluju, případně se někomu ozvu po měsíci…to opravdu ne.
Přestaň ji řešit a rozhodně jí žádné peníze nevracej.
@Anonymní píše:
no převážit už prý ted nemá jak.
Proc ne? Vezme ty dva balicky a dve prazdne krabice, prihodi par gramu za obal a ma vyslednou vahu, a posle ti foto, ty ji ukazes vychozi vahu na podacim listku a vyjde ti ze to je jeji problem a mela jednat hned
@Jannnča píše:
Věci tam byly - a pod stromkem ne?
Tak jí to nejspíše vybral někdo doma.Nereagovala bych - věci jí přišly a hned se nezvala, čili to bylo OK.
Nedokážu si představit, že mi něco přijde a já to nezkontroluju, případně se někomu ozvu po měsíci…to opravdu ne.
Přestaň ji řešit a rozhodně jí žádné peníze nevracej.
Byli v balíku čtyři krabice, nové zboží. Dvě krabice s hračkou a dvě sady kosmetické. A dvě z těch krabic prý když pak rozbalili byli prázdné…tak já nevím no.
@mexxx píše:
to je fakt vtipný, že něco někomu balí a nepodívá se
Spis je to jen pohadka. Zvlastni ze takove veci vzdy zkousi jen lidi s nizsim IQ
@Anonymní píše:
Byli v balíku čtyři krabice, nové zboží. Dvě krabice s hračkou a dvě sady kosmetické. A dvě z těch krabic prý když pak rozbalili byli prázdné…tak já nevím no.
Tak to asi pohltila cerna dira. ![]()
@Kofolová píše:
Proc ne? Vezme ty dva balicky a dve prazdne krabice, prihodi par gramu za obal a ma vyslednou vahu, a posle ti foto, ty ji ukazes vychozi vahu na podacim listku a vyjde ti ze to je jeji problem a mela jednat hned
to jsem jí přesně psala, jenže ona už to má rozbalené a prý se to zvážit nedá.
@Anonymní píše:
není nic lehčího než zabalit znovu stejné čtyři kousky zboží (nebo jen spočítat, kosmetické výrobky mají uvedenou hmotnost na obalu) a uvidí se, jaká byla váha balíčku… a na podacím lístku bude nejspíš hodně podobná… když se jedná o kosmetiku, tak tam by rozdíl byl i dvacet třicet deka za ty věci, ne? A že by paní nepoznala, že drží prázdnou krabičku, když to balila pod stromeček? Asi zkouší…
no trošku mám pocit, že se paní s dárkem netrefila a ted chce zpět peníze no