Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Každopádně její problém - nepozná prázdný balíček, když ho balí do vánočního papíru?…tady platí rčení - a ještě tu o Červené Karkulce
.
@Anonymní píše:
to jsem jí přesně psala, jenže ona už to má rozbalené a prý se to zvážit nedá.
Ale da.
@Kofolová píše:
Ale da.
Tak ted jsem to zkoušela převážit a opravdu to vypadá, že váha sedí. Tak asi paní opravdu lže… ![]()
Pokud balila prázdnou krabici s „něčím“ tak snad poznala, že tam věc není ne? Blbost úplná…
@Anonymní píše:
Tak ted jsem to zkoušela převážit a opravdu to vypadá, že váha sedí. Tak asi paní opravdu lže…
Vykašli se na ni, prázdou krabičku pozná i idiot, ona je povinna si při převzetí zkontrolovat zásilku, pokud to neudělala a nereklamovala ihned na poště, má smůlu. Ty máš důkaz (podací lístek), že vše sedí, naopak ona nemá jak dokázat, že tam zboží nebylo. Šílený, na co všechno mají lidi žaludek.
@zrcadlo píše:
Vykašli se na ni, prázdou krabičku pozná i idiot, ona je povinna si při převzetí zkontrolovat zásilku, pokud to neudělala a nereklamovala ihned na poště, má smůlu. Ty máš důkaz (podací lístek), že vše sedí, naopak ona nemá jak dokázat, že tam zboží nebylo. Šílený, na co všechno mají lidi žaludek.
no ona mi vyhrožuje policií, takže to je super
ale já mám opravdu svědomí čisté, tak uvidíme, jak to dopadne.
@Anonymní píše:
no ona mi vyhrožuje policií, takže to je superale já mám opravdu svědomí čisté, tak uvidíme, jak to dopadne.
Ceka jestli se zaleknes. Vyhrozovat muze, ty dukaz mas, ona ne. Maximalne se ji vysmejou.
@Anonymní píše:
no ona mi vyhrožuje policií, takže to je superale já mám opravdu svědomí čisté, tak uvidíme, jak to dopadne.
No jasně, říká si, že než abys chtěla riskovat, vrátíš jí prachy
. Slušně bych jí napsala „Vzhledem k tomu, že mohu prokázat, že váha balíčků v době odeslání odpovídala součtu hmotnosti všech objednaných položek, necítím ani v nejmenším vinu na tom, že kdykoliv později došlo údajně k otevření prázdných krabiček. Tuto skutečnost jste měla bezprostředně při rozbalení nafotit a hlásit České poště, k čemuž nedošlo. Pokud přesto máte pocit, že jste v právu, na policii ČR se samozřejmě obrátit můžete.“
Myslím, že pokud paní lže a snaží se tě podvést, tak na žádnou policii nepůjde. Blbý by bylo, kdyby byla zásilka skutečně vykradená. To se pak bude paní cítit podvedená a skutečně by na policii zajít mohla. Ale jak už tu bylo psáno - měla si zásilku zkontrolovat hned po převzetí, případně ji vůbec nepřevzít, pokud měla podezření, že není něco v pořádku. Měla to řešit hned s tebou + reklamovat na poště, což prošvihla. Jinak pohádka o prázdné krabičce pod stromečkem je podivná, s tou rozhodně (snad) nikde neuspěje.
@zrcadlo píše:
No jasně, říká si, že než abys chtěla riskovat, vrátíš jí prachy. Slušně bych jí napsala „Vzhledem k tomu, že mohu prokázat, že váha balíčků v době odeslání odpovídala součtu hmotnosti všech objednaných položek, necítím ani v nejmenším vinu na tom, že kdykoliv později došlo údajně k otevření prázdných krabiček. Tuto skutečnost jste měla bezprostředně při rozbalení nafotit a hlásit České poště, k čemuž nedošlo. Pokud přesto máte pocit, že jste v právu, na policii ČR se samozřejmě obrátit můžete.“
No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.
@Anonymní píše:
No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.
@Anonymní píše:
to si udělala dobře ![]()