Vykradený balíček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
22.1.15 12:05

Každopádně její problém - nepozná prázdný balíček, když ho balí do vánočního papíru?…tady platí rčení - a ještě tu o Červené Karkulce :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.1.15 12:06
@Anonymní píše:
to jsem jí přesně psala, jenže ona už to má rozbalené a prý se to zvážit nedá.

Ale da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 12:32
@Kofolová píše:
Ale da.

Tak ted jsem to zkoušela převážit a opravdu to vypadá, že váha sedí. Tak asi paní opravdu lže… :,(

• Citovat
  • Upravit
22.1.15 12:35

Pokud balila prázdnou krabici s „něčím“ tak snad poznala, že tam věc není ne? Blbost úplná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16099
22.1.15 12:38
@Anonymní píše:
Tak ted jsem to zkoušela převážit a opravdu to vypadá, že váha sedí. Tak asi paní opravdu lže… :,(

Vykašli se na ni, prázdou krabičku pozná i idiot, ona je povinna si při převzetí zkontrolovat zásilku, pokud to neudělala a nereklamovala ihned na poště, má smůlu. Ty máš důkaz (podací lístek), že vše sedí, naopak ona nemá jak dokázat, že tam zboží nebylo. Šílený, na co všechno mají lidi žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 12:40
@zrcadlo píše:
Vykašli se na ni, prázdou krabičku pozná i idiot, ona je povinna si při převzetí zkontrolovat zásilku, pokud to neudělala a nereklamovala ihned na poště, má smůlu. Ty máš důkaz (podací lístek), že vše sedí, naopak ona nemá jak dokázat, že tam zboží nebylo. Šílený, na co všechno mají lidi žaludek.

no ona mi vyhrožuje policií, takže to je super :,( ale já mám opravdu svědomí čisté, tak uvidíme, jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
4984
22.1.15 12:43
@Anonymní píše:
no ona mi vyhrožuje policií, takže to je super :,( ale já mám opravdu svědomí čisté, tak uvidíme, jak to dopadne.

Ceka jestli se zaleknes. Vyhrozovat muze, ty dukaz mas, ona ne. Maximalne se ji vysmejou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16099
22.1.15 12:49
@Anonymní píše:

No jasně, říká si, že než abys chtěla riskovat, vrátíš jí prachy :pocitac:. Slušně bych jí napsala „Vzhledem k tomu, že mohu prokázat, že váha balíčků v době odeslání odpovídala součtu hmotnosti všech objednaných položek, necítím ani v nejmenším vinu na tom, že kdykoliv později došlo údajně k otevření prázdných krabiček. Tuto skutečnost jste měla bezprostředně při rozbalení nafotit a hlásit České poště, k čemuž nedošlo. Pokud přesto máte pocit, že jste v právu, na policii ČR se samozřejmě obrátit můžete.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
22.1.15 13:03

Myslím, že pokud paní lže a snaží se tě podvést, tak na žádnou policii nepůjde. Blbý by bylo, kdyby byla zásilka skutečně vykradená. To se pak bude paní cítit podvedená a skutečně by na policii zajít mohla. Ale jak už tu bylo psáno - měla si zásilku zkontrolovat hned po převzetí, případně ji vůbec nepřevzít, pokud měla podezření, že není něco v pořádku. Měla to řešit hned s tebou + reklamovat na poště, což prošvihla. Jinak pohádka o prázdné krabičce pod stromečkem je podivná, s tou rozhodně (snad) nikde neuspěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.1.15 13:28
@zrcadlo píše:
No jasně, říká si, že než abys chtěla riskovat, vrátíš jí prachy :pocitac:. Slušně bych jí napsala „Vzhledem k tomu, že mohu prokázat, že váha balíčků v době odeslání odpovídala součtu hmotnosti všech objednaných položek, necítím ani v nejmenším vinu na tom, že kdykoliv později došlo údajně k otevření prázdných krabiček. Tuto skutečnost jste měla bezprostředně při rozbalení nafotit a hlásit České poště, k čemuž nedošlo. Pokud přesto máte pocit, že jste v právu, na policii ČR se samozřejmě obrátit můžete.“
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.1.15 17:27

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 17:50

No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.

• Citovat
  • Upravit
7376
27.1.15 17:53

Trapas:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
27.1.15 18:05
@Anonymní píše:
No napsala jsem paní, ze jsem vse zvazila a vaha sedi, tak at to jde reklamovat na postu. A pani uz se neozvala.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.1.15 19:41
@Anonymní píše:

to si udělala dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák