Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
24.10.13 21:25
@K-Black píše: :lol: :lol: :lol:

ale určitě se po zítřejším dílu poučím, tedy pokud mi manžel televizi nevypne, že se na takovou píp dívat nebudeme, že budu vypatlaná jako ty v té Tv :mrgreen: (neberte si to nikdo osobně-nemá rád takové pořady¨) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
24.10.13 21:26
@Paoloska píše:
No, chci tím říct, že se tam bude řešit asi víc neuklízení a špína, než „přehnaný“ úklid. Pročůraná matrace je větší sousto k diskusím, než řada srovnaných autíček…

já ti ani nevím, nad tím jsem se nepozastavila, to je prasárna, ale srovnávat autíčka podle barev :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
24.10.13 21:28
@LuMiTa píše:
ale určitě se po zítřejším dílu poučím, tedy pokud mi manžel televizi nevypne, že se na takovou píp dívat nebudeme, že budu vypatlaná jako ty v té Tv :mrgreen: (neberte si to nikdo osobně-nemá rád takové pořady¨) :jazyk:

tak to my koukáme s chlapem, už se naučil že je to pro mě důležité :lol: akorát mě štve že komentuje a já pak slyším půlku :roll: no zítra mu řeknu že jednu znám tak ať sklapne, že potřebuju všechno slyšet abych mohla drbat zde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
24.10.13 21:29
@K-Black píše:
tak to my koukáme s chlapem, už se naučil že je to pro mě důležité :lol: akorát mě štve že komentuje a já pak slyším půlku :roll: no zítra mu řeknu že jednu znám tak ať sklapne, že potřebuju všechno slyšet abych mohla drbat zde :mrgreen:

tak pro mě to zase tak důležité není, první díl co jsem viděla byl s tou Lenkou :palec: myslím z té nové řady :P

• Citovat
  • Upravit
9954
24.10.13 21:29

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
24.10.13 21:31

Raději se podívám třeba na Sanitku i s manželem :palec:
ale zítra mi to třeba vyjde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9995
24.10.13 21:34
@LuMiTa píše:
já ti ani nevím, nad tím jsem se nepozastavila, to je prasárna, ale srovnávat autíčka podle barev :oops: :mrgreen:

Můj 16ti letý syn má odjakživa v posteli řadu speciálně srovnaných plyšáků. A taky je každý večer kontroluje, jestli jsou jak mají být. Nejsou srovnaný ani podle velikosti nebo barvy, spíš podle toho jak mu přibývali. Nemyslím si, že je to nějaká úchylka. Anebo jo, ale taková neškodná…pokud tím nikoho neobtěžuje a nerovná autíčka celý den, tak ať si je každý den srovná. Když ho to baví a uklidní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
24.10.13 21:36
@Paoloska píše:
Můj 16ti letý syn má odjakživa v posteli řadu speciálně srovnaných plyšáků. A taky je každý večer kontroluje, jestli jsou jak mají být. Nejsou srovnaný ani podle velikosti nebo barvy, spíš podle toho jak mu přibývali. Nemyslím si, že je to nějaká úchylka. Anebo jo, ale taková neškodná…pokud tím nikoho neobtěžuje a nerovná autíčka celý den, tak ať si je každý den srovná. Když ho to baví a uklidní ;)

to máš pravdu, ale až mu tam přibyde manželka tak ho to asi přejde :lol:

• Citovat
  • Upravit
3392
24.10.13 21:53

Holky, já se fanatik na pořádek, máme dům o výměře 180m..umíte si představit ty plochy a já denně vysávám a vytírám denně záchody a koupelky.Jsem otrok, ale jsem tak blbě vychovaná a chci, aby děti žily v čistotě a hygieně. Velký děcka už si uklízí pokoje a umí si celkem udržet pořádek. Ty studující. když nemůžou, tak je nechám– mají hodně učení a různé aktivity,,škola a vzdělání je přednější a udělám to sama.

Příspěvek upraven 24.10.13 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.10.13 21:56

@Tomikate děkuji za odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.10.13 22:05

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.10.13 22:18

@Tomikate Já to mám taky tak ráda. Nás bylo doma také více dětí, moje maminka je z více dětí, žili chudě, ale v čistotě. Nezlobte se tady nikdo na mě, ale nesnáším špiny ženský. Doma máme pořádek, uvařeno, větší počet dětí a stíhám si s dětmi číst hrát atd.Tu plastelinku a formičky jim klidně v kuchyni taky dám, vždyt pak se to uklidí..
Mě osobně straší v hlavě Lenka z výměny.. co měla doma myši a vařila z kůži kuře na paprice. Proč nežít chudobněji, pokornějí, nebo i méně jíst, neplácat si a dětem žaludek nějakýma patokama, ale hygiena v domácnosti na 1 místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.10.13 22:52

.

Příspěvek upraven 24.10.13 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.10.13 23:10

@Tomikate To je těžké, oni z toho potřebují udělat bulvár-senzaci, aby se o tom všudě psalo a všichni na tom vydělávali. Co následně bude s těma rodinama už je nezajímá. Dá se říct, že je to tak trochu i hyeniznus, už si vychytají co bude to nej..zajímat lidi a čím se budou bavit. Nemáš se zač stydět, ale jak zde jedna pisatelka již psala..kdo chce psa bíti-hůl si vždy najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.10.13 23:14

.

Příspěvek upraven 24.10.13 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...