Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já to mám vcelku veselý. Mám 18letou dceru, ta má malou holčičku. Chodí ještě na střední, takže se o malou starám já. Snaží se přivydělat na brigádách, takže jsem s vnučkou většinu svého času. Syna se taky snažím nezanedbávat. Já se nenudím, tady se i odreaguju
![]()
@Anna766 To je super, že už jsi bába..já už se taky těším na vnoučátko, ale u nás se studuje a na miminko už jsem stará. Ale chtěla bych ještě zažít ten krásný pocit, být doma s miminkem..
@honzátko.x píše:
@Anna766 To je super, že už jsi bába..já už se taky těším na vnoučátko, ale u nás se studuje a na miminko už jsem stará. Ale chtěla bych ještě zažít ten krásný pocit, být doma s miminkem..
Je to krásný pocit, a já si to užívám. Malou neskutečně zbožnuju. Sama sebe obdivuju, jak na to mám ještě nervy a fortel.
Jen dcera mohla ještě počkat, ale stalo se.
Táta malé je opustil ještě v dceřině těh. Tak bojujeme, celá rodina. Život jde dál, jen je nás prostě o jednoho víc.
![]()
@Anna766 U nás je veselo, máme 5 dětí a někdy mám pocit, že mi to nestačí, asi jsem tak divně stvořená, ale miluji, když nás je plný dům, miluji ten šrumec..
@honzátko.x píše:
@Anna766 U nás je veselo, máme 5 dětí a někdy mám pocit, že mi to nestačí, asi jsem tak divně stvořená, ale miluji, když nás je plný dům, miluji ten šrumec..
Ty bláho, tak to jo
To by byla výměna jako malovaná. Zvlášt kdyby ti tam poslali nějakou nafintěnou od jedináčka. ![]()
@Anna766 píše:
Ty bláho, tak to jo![]()
To by byla výměna jako malovaná. Zvlášt kdyby ti tam poslali nějakou nafintěnou od jedináčka.
cc já šest ![]()
@Timinka píše:
cc já šest
Taky dobrý
Jak to holky děláte. Já mám dvě, a pokaždý mě to skoro stálo krk? Asi to neumim nebo co. ![]()
@Anna766 píše:
Taky dobrýJak to holky děláte. Já mám dvě, a pokaždý mě to skoro stálo krk? Asi to neumim nebo co.
První brutal, druhej děs, třetí bolest, čtvrtej paráda, pátej bolest a šestej lambáda
(1,37 minut od první mini kontrakce do držení v náručí)
@Timinka U nás to je v rodině, moje maminka je z více dětí, nás bylo doma víc a je to hrozně fajn mít početnější rodinu -více sourozenců. Je mi líto dětí, když čtu, že jejich rodiče nechtějí další dítě a stačí jim jedno, pro ně je to pohodlí, ale oni nebudou věčně a koho potom to dítko bude mít, až rodiče nebudou.
Hele, tak si uděláme výměnu mezi sebou… ![]()
@honzátko.x u nás je to jinak, já i manžel máme rodiny na chouno, tak jsem si museli udělat svojí. a chtěli jsme aby děti měli velkou rodinu, hodně sourozenců aby se měli na koho obrátit
@Anna766 No vidíš a přišlo ti to vynahradit vnoučátko, se máš!!!
@honzátko.x nééé já chci výměnu do rodiny s jedním, chci si vzít knihy, nohy na stůl, relax, masáže… ![]()
@Timinka píše:
První brutal, druhej děs, třetí bolest, čtvrtej paráda, pátej bolest a šestej lambáda(1,37 minut od první mini kontrakce do držení v náručí)
Tak to blahopřeju, ty jsi správná baba.
Já šlš po prvním porodu domů když byly holce tři měsíce. Po druhém, když klučíkovi byli tři neděle. To jsem tam musela před ležet 10 dní.5íkám jim, tak ted to třetí, už to umim!!Poprvé tři měs, podruhé tři týdny, potřetí to bude tři dny. Vyděsili se a prej opovažte se. ![]()