Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rybka22 píše:
@Tomikate
Ja tě určitě drbat nebudu, už teď máš mé sympatie (za to, že se snažíš pomoct Lence).
Na Výménu s tebou se moc těším!
Jsi hodná, děkuji
Drbat se bude a hodně
Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl ![]()
@Tomikate píše:
Jsi hodná, děkujiDrbat se bude a hodně
Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl
@Tomikate Přesně tak, děti za nic nemůžou. A kdo odsuzuje rodiče, nějak mi hlava něbere, proč se do toho zatahují děti -ve smyslu..jim nic.To je uvažování některých žen v českém národě.
@Tomikate já se na tebe taky těším, v tom dobrém slova smyslu
Že jsi odvaz jsem věděla, ale až před kamery…to smekám…mě stačí když hraju veřejně divadlo, to mi stačí ![]()
Sice to už máš za sebou, ale držím pěsti.
Jo jen by mě zajímalo, jestli jsi už viděla výsledek, co z toho udělali nebo to bude pro tebe taky v pátek premiéra?
A srdečně tě zdravím…víš kdo jsem viď? ![]()
@Tomikate sory, ale ty Novu ani drbny ke shazování své osoby fakt nepotřebuješ. Vystačíš si hravě sama - už jen tím, jak se navážíš do Hanky. Kdybys sis přečetla aspoň jeden její deníček, dáš si facku.
Jo ještě písnu…ono je strašně těžké posuzovat lidi podle jednoho pořadu. To nejde. Dokonce už nedělám soudy ani v rodině a tu mám nejblíž, ale člověk si udělá obrázek z toho co vidí a ono je to někde v hloubi úplně jinak, ale to navenek není vidět, takže se na reality show ráda podívám, ale nesoudím
…no možná ty cigarety, ty mě taky drcly… ![]()
@honzátko.x Mně to uvažování přijde docela v pořádku. Děti mají své rodiče, oba rodiče a takové štěstí spousta dětí nemá. Jestliže si ti rodiče neuvědomují, že své děti vědomě ochuzují o to málo, co mají, počínají si trestuhodně a vůbec se nedivím těm, kteří budou raději podporovat děti zcela bez prostředků a bez možností, zvířata nebo kohokoli jiného. Mamka s taťkou půjdou koupit cíga - proč ne - však oblečení dětem někdo pošle…Takže klidně posílejte, to je v pořádku, ale co je na pováženou je uvažování těch rodičů, rozhodně ne těch, kteří to nechtějí podporovat.
@Gina108 píše:
@Tomikate sory, ale ty Novu ani drbny ke shazování své osoby fakt nepotřebuješ. Vystačíš si hravě sama - už jen tím, jak se navážíš do Hanky. Kdybys sis přečetla aspoň jeden její deníček, dáš si facku.
Nemůžu tady číst všechny deníčky a určitě bych se do nikoho nenavážela, kdyby si o to někdo sám neříkal. A jestli má v životě taky nějaké trápení, tak to mě mrzí, ale v tom případě se divím, že je tady tak protivná a zlá!
@rokyta1 píše:
@Tomikate já se na tebe taky těším, v tom dobrém slova smysluŽe jsi odvaz jsem věděla, ale až před kamery…to smekám…mě stačí když hraju veřejně divadlo, to mi stačí
Sice to už máš za sebou, ale držím pěsti.
Jo jen by mě zajímalo, jestli jsi už viděla výsledek, co z toho udělali nebo to bude pro tebe taky v pátek premiéra?
A srdečně tě zdravím…víš kdo jsem viď?
Nevím
Napiš mně SZ ![]()
@Tomikate Nemám trápení a nejsem protivná a už vůbec zlá. Ale když si něco myslím, napíšu to, i když to nezní zrovna sluníčkově. Zlobíš se na mě za můj názor na účastníky výměny - což není nic osobního proti tobě - ale tak si to holt myslím a ještě jsem neviděla Výměnu, která by mi nedala zapravdu. Ta vaše to asi taky nebude, už jen podle ukázek - což nemusí být nutně vaše chyba. Popravdě jinak nechápu, čím tě tak štvu, na druhou stranu snad to nějak překonám.
@Gina108 Děkuju ![]()
Není nic špatného pomoci DĚTEM. nepomáháme matce či otci, ale kolik z vás napsala, že je vám líto těch dětí? Je fuk, že tím ulevíme i rodičům, podstatné je, že se děti budou mít trochu lépe
@Anna766
Zrovna se tu culím nad (ne)orientačním smyslem…
Já zabloudila i v Hypernově(Albertu) ![]()
@veryen Nic si z toho nedělej já někdy bloudím ve svém bytě a to máme jen 3+1 ![]()
@veryen píše:
@Anna766
Zrovna se tu culím nad (ne)orientačním smyslem…Já zabloudila i v Hypernově(Albertu)
Já jsem svůj absolutní orientační nesmysl zdědila po své mamce.Byli s tatkou v Užgorodu a chodili městem. Prošli kolem jedné drogerie, kolem druhé, třetí, a máma povídá tátovi-vidíš, tadyjsou tři drogerie a u nás je jen jedna!!!A táta povídá-tak se uklidni mámo, to je jedna a ta samá!!Oni chodili pořád dokola kolem jedný v ulici, a ona to vůbec nepoznala!!!
![]()