Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
22.10.13 15:14
@rybka22 píše:
@Tomikate
Ja tě určitě drbat nebudu, už teď máš mé sympatie (za to, že se snažíš pomoct Lence).
Na Výménu s tebou se moc těším!

Jsi hodná, děkuji :-) Drbat se bude a hodně :-) Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
22.10.13 15:21
@Tomikate píše:
Jsi hodná, děkuji :-) Drbat se bude a hodně :-) Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl :-)
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 15:23

@Tomikate Přesně tak, děti za nic nemůžou. A kdo odsuzuje rodiče, nějak mi hlava něbere, proč se do toho zatahují děti -ve smyslu..jim nic.To je uvažování některých žen v českém národě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.10.13 15:25

@Tomikate já se na tebe taky těším, v tom dobrém slova smyslu :pankac: Že jsi odvaz jsem věděla, ale až před kamery…to smekám…mě stačí když hraju veřejně divadlo, to mi stačí :lol:
Sice to už máš za sebou, ale držím pěsti.
Jo jen by mě zajímalo, jestli jsi už viděla výsledek, co z toho udělali nebo to bude pro tebe taky v pátek premiéra?
A srdečně tě zdravím…víš kdo jsem viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 15:27

@Tomikate sory, ale ty Novu ani drbny ke shazování své osoby fakt nepotřebuješ. Vystačíš si hravě sama - už jen tím, jak se navážíš do Hanky. Kdybys sis přečetla aspoň jeden její deníček, dáš si facku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.10.13 15:29

Jo ještě písnu…ono je strašně těžké posuzovat lidi podle jednoho pořadu. To nejde. Dokonce už nedělám soudy ani v rodině a tu mám nejblíž, ale člověk si udělá obrázek z toho co vidí a ono je to někde v hloubi úplně jinak, ale to navenek není vidět, takže se na reality show ráda podívám, ale nesoudím :pankac:…no možná ty cigarety, ty mě taky drcly… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.10.13 15:32

@honzátko.x Mně to uvažování přijde docela v pořádku. Děti mají své rodiče, oba rodiče a takové štěstí spousta dětí nemá. Jestliže si ti rodiče neuvědomují, že své děti vědomě ochuzují o to málo, co mají, počínají si trestuhodně a vůbec se nedivím těm, kteří budou raději podporovat děti zcela bez prostředků a bez možností, zvířata nebo kohokoli jiného. Mamka s taťkou půjdou koupit cíga - proč ne - však oblečení dětem někdo pošle…Takže klidně posílejte, to je v pořádku, ale co je na pováženou je uvažování těch rodičů, rozhodně ne těch, kteří to nechtějí podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.10.13 15:33
@Gina108 píše:
@Tomikate sory, ale ty Novu ani drbny ke shazování své osoby fakt nepotřebuješ. Vystačíš si hravě sama - už jen tím, jak se navážíš do Hanky. Kdybys sis přečetla aspoň jeden její deníček, dáš si facku.

Nemůžu tady číst všechny deníčky a určitě bych se do nikoho nenavážela, kdyby si o to někdo sám neříkal. A jestli má v životě taky nějaké trápení, tak to mě mrzí, ale v tom případě se divím, že je tady tak protivná a zlá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.10.13 15:35
@rokyta1 píše:
@Tomikate já se na tebe taky těším, v tom dobrém slova smyslu :pankac: Že jsi odvaz jsem věděla, ale až před kamery…to smekám…mě stačí když hraju veřejně divadlo, to mi stačí :lol:
Sice to už máš za sebou, ale držím pěsti.
Jo jen by mě zajímalo, jestli jsi už viděla výsledek, co z toho udělali nebo to bude pro tebe taky v pátek premiéra?
A srdečně tě zdravím…víš kdo jsem viď? ;)

Nevím :-) Napiš mně SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.10.13 15:45

@Tomikate Nemám trápení a nejsem protivná a už vůbec zlá. Ale když si něco myslím, napíšu to, i když to nezní zrovna sluníčkově. Zlobíš se na mě za můj názor na účastníky výměny - což není nic osobního proti tobě - ale tak si to holt myslím a ještě jsem neviděla Výměnu, která by mi nedala zapravdu. Ta vaše to asi taky nebude, už jen podle ukázek - což nemusí být nutně vaše chyba. Popravdě jinak nechápu, čím tě tak štvu, na druhou stranu snad to nějak překonám.
@Gina108 Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 15:46

Není nic špatného pomoci DĚTEM. nepomáháme matce či otci, ale kolik z vás napsala, že je vám líto těch dětí? Je fuk, že tím ulevíme i rodičům, podstatné je, že se děti budou mít trochu lépe

• Citovat
  • Upravit
360
22.10.13 15:46

@Anna766
Zrovna se tu culím nad (ne)orientačním smyslem… :mrgreen: Já zabloudila i v Hypernově(Albertu) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.10.13 16:07

@veryen Nic si z toho nedělej já někdy bloudím ve svém bytě a to máme jen 3+1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.10.13 16:33

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
22.10.13 16:41
@veryen píše:
@Anna766
Zrovna se tu culím nad (ne)orientačním smyslem… :mrgreen: Já zabloudila i v Hypernově(Albertu) :zed:

Já jsem svůj absolutní orientační nesmysl zdědila po své mamce.Byli s tatkou v Užgorodu a chodili městem. Prošli kolem jedné drogerie, kolem druhé, třetí, a máma povídá tátovi-vidíš, tadyjsou tři drogerie a u nás je jen jedna!!!A táta povídá-tak se uklidni mámo, to je jedna a ta samá!!Oni chodili pořád dokola kolem jedný v ulici, a ona to vůbec nepoznala!!! :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí