Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
@Tomikate Ale za peníze na cigára by hravě nějaké ty potřebné věci dětem koupila!
Však ji nic posílat nemusíš
@Tomikate píše:
Já to všechno chápu, ale těch dětí mně je líto. Však já se pouze ptám, jestli by někdo chtěl pomoci. A ten kdo chce, ať dá prosím vědět. Děti i Lenka by potřebovaly boty vel. 23,24 a 39. Určitě zimní věci a drogerku taky. Já mám krámů doma dost a než to vyhodit nebo strčit na půdu, tak to ráda pošlu.
Boty bych tu techto velikosti zrovna mela. Posilam SZ. Velikost obleceni vime? Mam tu nejake zimni bundy vel. 86.
@Tomikate Taky že nepošlu. Jen se divím, že jí není trapně. Mmch - teď v pátek budeš ty, viď?
@Tomikate Pokud bude chtit, at si sezene auto a muze si prijed pro kočár, obleceni, boty apod. Bydlim cca hodinu od ni,autem.Za kafe ji rada prenecham
Obleceni mam asi dva pytle.
@hanka.br. píše:
@Tomikate Taky že nepošlu. Jen se divím, že jí není trapně. Mmch - teď v pátek budeš ty, viď?
Trapne by ji melo byt. Hodne trapne.Ja bych rada, aby prijela ke mne pro par veci, moc rada bych si s ni popovidala, jak ma zit svobodna matka, niz by zanedbavala deti.
Ji tedy nechci nijak materialne pomoci, ale rada bych tem dvoum detem. Je mi jich moc lito.
@Tomikate Určitě napiš tvůj názor a jak to probíhalo, chci vědět jak moc Nova sestříhává ![]()
Já nevím no, ale mě je té holky docela líto. Vypadala docela ztraceně. A soudit takhle na dálku je snadné, ale nevíme z jakých je poměrů. Třeba jí nikdo nenaučil jak se k tomu všemu postavit, jak se starat o děti, jak správně hospodařit. A ten její nevypadal jako chlap o kterého se může opřít. Jestli nemá odnikud zažité, že děti potřebují mít nějaký řád, vyváženou stravu, že se dá vařit zdravě a v celku levně tak se ani nedivím, že jí přišlo, že dělá vše správně :/
@Lindsay15 píše:
@Tomikate Určitě napiš tvůj názor a jak to probíhalo, chci vědět jak moc Nova sestříhává
Souhlas, zakladatelko, my na tebe budem hodnééé
![]()
Možná budeš vědět už teď - když je tam nějaký výlet - třeba do akvaparku nebo jednou tam byl tuším bungee jump, tak to platí Nova, nebo ta rodina? Třeba výlet do akváče v Čestlicích musel být celkem drahý, pro čtyřčlennou rodinku klidně na litr to vyjde, i když ale rodinka toho chlapa vypadala, že to v klidu zatáhne
ale ta Lenka by jim asi přispěla prd. ![]()
@Tomikate Pokud jsou potřeba čistící prostředky, tak bych toho dost mohla poslat. Uvidím co bych tu našla možná i boty…
@Barusak78 píše:
Boty bych tu techto velikosti zrovna mela. Posilam SZ. Velikost obleceni vime? Mam tu nejake zimni bundy vel. 86.
Jsi hodná, už jsem ti odepsala a velikost mají 86 a 104
@Tomikate Nějaké oblečení po dětech tu také mám. Jaké mají velikosti?
@Tomikate píše:
to je jen všechno překroucené od štábu, ale to je jedno.
nevidim duvod, proc by stab po odvysilani mel jeste neco prekrucovat, co by z toho mel? ale kdyz se napise ze to stab prekroutil tak to lip vypada, to je pochopitelne… ![]()
@Tom-Jerry píše:
nevidim duvod, proc by stab po odvysilani mel jeste neco prekrucovat, co by z toho mel? ale kdyz se napise ze to stab prekroutil tak to lip vypada, to je pochopitelne…
Jenže ono se to natáčelo v únoru nebo v březnu a teď je říjen
A ty s ostatníma z jiných dílů Výměny manželek v kontaktu nejsi, tak nic o tom nevíš. A divila byses co se všechno překrucovalo:-D Ale to je fuk, ať si to každý přebere jak chce.
@Tomikate
Já ráda pomůžu lidem, kteří jsou v nouzi, i mně pár lidí pomohlo.
Ale ženské, která si radši koupí cigarety a vyhuluje si, než aby za ty peníze koupila dětem oblečení v sekáči, nebo dobrý jídlo? Promiň, ale taková si to nezaslouží
. Ruce bych si urazila, kdybych neměla co dát dětem na sebe, ale radši bych si koupila cigarety
.