Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32914
21.10.13 12:32

@Anna766 taky občas (jednou za měsíc, za dva)dám dětem kupovanou sekanou (kvalitní), k tomu brambory a dušená mrkev s kedlubnem a hotové. Mají 3,5 a 1,5roku. Někdy je potřeba mít něco rychle no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
21.10.13 12:34

No toho chlapa u zadku bych nesnesla, to fakt ne :pocitac: Hnala bych ho denně s dětma na 2-3 hodinky ven a to by padlo cigaretek s kámoškama :mrgreen:
Ne teď vážně, byla bych na nervy. Naštěstí můj chlap děla i po práci na domečku, na zahradě a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.10.13 12:52

@Shreya Tak to já zase docela chápu :mrgreen: Mám šílenou orientaci a když musím jet nějakou neznámou štreku, tak si musím předem vytisknout mapu nebo vypsat postupně místa, která musím projet. A když jsem kdysi dávno jezdila mhd v Pze, tak jsem měla na papírku vypsané stanice a čísla šalin a busů. Dokonce jsem se ztratila i při orientačním běhu. Naštěstí jsem se nakonec nějakým záhadným způsobem dokázala vrátit zpět na start. :mrgreen: Takže tak

Příspěvek upraven 02.03.20 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
21.10.13 12:54
@andelka83 píše:
@Anna766 taky občas (jednou za měsíc, za dva)dám dětem kupovanou sekanou (kvalitní), k tomu brambory a dušená mrkev s kedlubnem a hotové. Mají 3,5 a 1,5roku. Někdy je potřeba mít něco rychle no.

Tak proč ne? :palec: Já teda sekanou, nebo karbanátky udělám radši doma. Mám takovej odkapávač, nesnáším když jsou ty smažený věci-karbanátek, květák a tak-mastný. Nemám ráda když to plave na talíři v oleji. :mrgreen: Zrovna včera byly k obědu řízky. Děti dělali jako kdyby nežrali týden. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
21.10.13 12:56
@kopretina11 píše:
@Shreya Tak to já zase docela chápu :mrgreen: Mám šílenou orientaci a když musím jet nějakou neznámou štreku, tak si musím předem vytisknout mapu nebo vypsat postupně místa, která musím projet. A když jsem kdysi dávno jezdila mhd z Břevnova za ségrou na Homolku, tak jsem měla na papírku vypsané stanice a čísla šalin a busů. Na střední jsem se dokonce ztratila i při orientačním běhu. Naštěstí jsem se nakonec nějakým záhadným způsobem dokázala vrátit zpět na start. :mrgreen: Takže tak

To jsem ráda že nejsem sama, mám absolutní orientační nesmysl. :mrgreen: Já jsem schopná zabloudit i ve městě ve kterém žiju celý život. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
21.10.13 13:05

@Anna766 no,já moc nesmažím, taky to nemám ráda, a dávám odsát na ubrousek.
Karmanátky umím a taky dělám, sekanou ne, peče se to v celku, dlouho, a já nepoznám jestli je to dost..jediné co peču tak je zelenina a sladké. Maso mi fakt moc nejde a už vůbec ne větší kusy. Spíš vařím kdyžtak v papiňáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.10.13 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
21.10.13 13:33
@andelka83 píše:
@Anna766 no,já moc nesmažím, taky to nemám ráda, a dávám odsát na ubrousek.
Karmanátky umím a taky dělám, sekanou ne, peče se to v celku, dlouho, a já nepoznám jestli je to dost..jediné co peču tak je zelenina a sladké. Maso mi fakt moc nejde a už vůbec ne větší kusy. Spíš vařím kdyžtak v papiňáku.

Jednoduchá pomoc. Zapíchnout tam špojli. Asi jako když pečeš vánočku. Zkus a uvidíš. Hlavně nekupuj konzervy jo?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
21.10.13 13:40

@Anna766 neboj :mrgreen: no, já kolikrát ani se špejlí nepochodím, radši peču sladké, co je nízké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
21.10.13 13:44
@andelka83 píše:
@Anna766 neboj :mrgreen: no, já kolikrát ani se špejlí nepochodím, radši peču sladké, co je nízké :mrgreen:

Jasně! pořád lepší nízké pečení, než nízké IQ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
21.10.13 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
21.10.13 20:20

Konzervy samozřejmě nechutný, ale holky, co si budeme povídat, na čem jsem vyrostly my? Mně jako malé nikdy nepřišlo divný, že brgul se dělá z točeňáku, francouzský brambory z gothaje a největší mňamka byl junior s rohlíkem. V posledních pár letech se strašně investovalo do osvěty ohledně domácích jídel, kupování kvalitního masa apod. Viz všechny pořady s Polreichem, Peklo na talíři apod. Hodně se na to teď dbá a samozřejmě nám gramotným to přijde nehorázné, dát dětem v dnešní době na talíř levnou konzervu, párek, levnou šunku, kečup… ale když si tak říkám, ta ženská byla úplně blbá, o internetu pravděpodobně jen slyšela, v televizi předpokládám byla schopná sledovat maximálně ulici a trošku naučný pořady přepínala, aniž by pochopila jejich smysl, tak si říkám, že ona asi vůbec nevěděla, že se to má dělat jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.10.13 20:30
@Vrtul píše:
Dobrovolne se priznavam ze i u nas se obcas koupi veprova konzerva v lidlu ( pisou tam ze ma pres 90% masa) a pridavam ji do dusene drkve. Mam to radsi nez s veprovym. A nebo ji snim s chlebem :oops: Jinak do mrkve davam mlete ale s tou konzervou mnamka. Nemuzu za to! Znam to z domova
@andelka83 píše:
@Anna766 taky občas (jednou za měsíc, za dva)dám dětem kupovanou sekanou (kvalitní), k tomu brambory a dušená mrkev s kedlubnem a hotové. Mají 3,5 a 1,5roku. Někdy je potřeba mít něco rychle no.

Tak holky, když do toho dáte zeleninu, upravíte to, to se jako dá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
21.10.13 20:38

@barca77
Jestli je 77 u nicku rok narozeni, tak jsi jako dite jedla jeste kvalitni uzeniny z masa a ne namlety paraty obarveny brouckama.

• Citovat
  • Upravit
3244
21.10.13 20:49

@ncc1701 nene, jsem ročník 86 :) a nedělám si iluze, že to bylo kdoví jak kvalitní v té době. Ale i kdyby. Všichni jsme si mysleli, že to je úplně v pohodě strava, nikdo na tom neviděl nic špatného. Tahle to třeba ještě nikde neslyšela, že v tom může být namleté všechno možné kromě toho, co by tam člověk očekával

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí