Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale paní Lenka, by byla dobrá lekce pro mého manžela. Za 23 let života spolu.. by to neškodilo. V některých připadech může být výměna manželek velmi prospěšná, ale muž by k tomu nikdy nepřistoupil.
![]()
Holky, dá se to někde stáhnout? Normálně nekoukám, ale viděla jsem díl s trojčaty a mazec teda
. Mrkla bych i na ty z Otrokovic.
Díky.
Dobrovolne se priznavam ze i u nas se obcas koupi veprova konzerva v lidlu ( pisou tam ze ma pres 90% masa) a pridavam ji do dusene drkve. Mam to radsi nez s veprovym. A nebo ji snim s chlebem
Jinak do mrkve davam mlete ale s tou konzervou mnamka. Nemuzu za to! Znam to z domova
@Vrtul píše:
Dobrovolne se priznavam ze i u nas se obcas koupi veprova konzerva v lidlu ( pisou tam ze ma pres 90% masa) a pridavam ji do dusene drkve. Mam to radsi nez s veprovym. A nebo ji snim s chlebemJinak do mrkve davam mlete ale s tou konzervou mnamka. Nemuzu za to! Znam to z domova
Taky jsem už slyšela, že vepřovka z Lidlu je výborná, ale ještě jsem ji neměla.
Jenže si přečti, cos napsala - přidáš ji do dušené mrkve a dáš ji na talíř s bramborem, že? Takže ji upravíš s normálními surovinami na plnohodnotné jídlo. Jak dušenou mrkev opravdu nemusím (takovou tu blemcavou s háškem a la školní jídelna), tak takhle úprava zní fakt zajímavě.
@Vrtul píše:
Dobrovolne se priznavam ze i u nas se obcas koupi veprova konzerva v lidlu ( pisou tam ze ma pres 90% masa) a pridavam ji do dusene drkve. Mam to radsi nez s veprovym. A nebo ji snim s chlebemJinak do mrkve davam mlete ale s tou konzervou mnamka. Nemuzu za to! Znam to z domova
Já z ní dělávám rizoto…
Je fakt dobrá..
@Lesina to jo, je z toho plnohodnotne jidlo. Vzhledem k tomu ze je to asi 300g a stoji k 50kc tak o uspore nemuze byt rec. Ja tam davam dve na kilo mrkve.
Holky asi málokterá, nebo spíš žádná z nás, nevaří podle tabulek ale jde o četnost takových „konzervových“ jídel. Jednou za měsíc to dětem neuškodí ale jstli paní „vaří“ prakticky denně tak ty děti můžou mít zdravotní problémy. Chtěla bych vidět tu její rajskou, nejspíš by postupovala takhle:
Suroviny:velký kečup, lunch meat, těstoviny. Postup: kečup nalijeme do hrnce, přivedeme k varu, v mikrovlnce ohřejeme lunch a uvařime těstoviny. Nandáme na talíř a IHNED PODÁVÁME
![]()
@Lusy23 píše:
Holky asi málokterá, nebo spíš žádná z nás, nevaří podle tabulek ale jde o četnost takových „konzervových“ jídel. Jednou za měsíc to dětem neuškodí ale jstli paní „vaří“ prakticky denně tak ty děti můžou mít zdravotní problémy. Chtěla bych vidět tu její rajskou, nejspíš by postupovala takhle:Suroviny:velký kečup, lunch meat, těstoviny. Postup: kečup nalijeme do hrnce, přivedeme k varu, v mikrovlnce ohřejeme lunch a uvařime těstoviny. Nandáme na talíř a IHNED PODÁVÁME![]()
To jsem si taky říkala..Jde vařit rajskou, tak co ten kečup tam
Chudáci děti..Vždyť oni nechtěly vůbec jíst normální jídlo.. ![]()
Hlavně že oba cigára v hubě
![]()
@Lusy23 ale tak, zas to maso na rajskou dělala celkem standartně, v pekáčku do trouby..brambory a omáčku chtěla udělat na plotně, ale zradila ji, tak nakonec měli to maso s bramborama z trouby.
Podle mě je fakt blbá že si nespočítá že ne každé normálně uvařené jídlo musí být drahé. A že ne v každém masovém jídle musí být rovnou půl kila masa.
@andelka83 píše:
@Lusy23 ale tak, zas to maso na rajskou dělala celkem standartně, v pekáčku do trouby..brambory a omáčku chtěla udělat na plotně, ale zradila ji, tak nakonec měli to maso s bramborama z trouby.
Podle mě je fakt blbá že si nespočítá že ne každé normálně uvařené jídlo musí být drahé. A že ne v každém masovém jídle musí být rovnou půl kila masa.
Tak paní se mi celkově zdála taková jednodušší..Měla docela problém, dát dohromady větu…
@Silwinka87 a jak četla…
Mi přišla jak malé děcko..přitom byla stejně stará jako já..Holt i takoví lidé tu jsou, nemůže být každý „na úrovni“..akorát ty děti..ach jo, těch mi bylo fakt líto.
@andelka83 je to trochu ironie
,doma vaří konzervu a u cizích se chtěla asi ukázat. Myslím si že ji vaření nebaví, čas raději tráví na balkonku s kafíčkem a cigárkem. ![]()
Hele ono je něco jinýho občas koupit konzervu, a něco jinýho to cpát do tak malých dětí denně! U nás je občas konzerva na chleba, máme to rádi. Ale nevaříme z toho denně. Jednou za měsíc koupíme kvalitní párky sa sýrom, jsou výborný. Udělám k tomu br. kaši a nějaký salát. Kluk to miluje.Ale nedala bych jim to ani obden. Opravdu tak jednou do měsíce, když je hodně běhání a není čas vařit.
![]()
@Lusy23 tak přiznejme si, že mít chlapa furt doma, dvě batolata k tomu, nuda, stereotyp, vztah o ničem, IQ nic moc..ani se nedivím že nebyla nějak akční, na člověka to dolehne. Ale aspoň solidně uvařit je základ, už kvůli těm dětem..
Ještěže už není ta éra telenovel, mylsím že by zbytek času věnovala jim. Hodilo by se to k tomu pískovišti, kávičkám a pokuřování..
@Lesina a takova domaci je uuuplne nejlepsi