Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s no tak jestli je tam minimalni najemne, tak jak muzou zivorit pri prijmech 15 tis./mesic??? ![]()
@CokeLady píše:
To je jedno, to je taky vod T (jako Keliška, Írák, Írán a Itálie)
Přeeesně ![]()
@Timinka to je naprosto neomlouva a deti bych jim vazne vzala, protoze mi zrovna prisli, jako lidi, kteri i kdyby meli mesicne 5 tis. navic, tak si koupi lepsi znacku cigaret a kilo klobas navic, nez aby to dali do deti ![]()
@1.zizi já se jich nezastávám, naopak.
jen jsem odpovídala. Ale je v pořádku, že platí dluhy i se stovkou na den by vyšli
kdyby tak nanynka aspoň hodlala vařit
@kristy84 píše:
Taky si myslím, že ne…Podle mě to vůbec neměli zapotřebí. Žijou si moc hezky.Tak co ty lidi nutí jít takhle s kůží na trh, když to nejsou finance? Jasně, svym způsobem pochopim ty socky, kterých tam už bylo dost a dost, ty by si pro pade nechali vrtat koleno, ale normální rodiny, který mají v podstatě vše, co k slušnýmu žití potřebujou? Nevim a nikdy to nepochopim…
Bych jim věřila - řekli, že to berou jako adrenalinový sport
ALe vyšlo jim to, nijak hrůzně je Nova nevylíčila, že by je manžílek trochu podmáznul?
![]()
@Timinka píše:
@kristy84 tak zrovna té nermální rodině to nijak neublížilo, všimni si, že je tady nikdo nepropírá, nebo aspoň ne moc
To máš pravdu, až na pár menších připomínek, s kterýma teda nesouhlasim.Ale třeba minulý týden jsem tady z těch komentářů byla tak vytočená, že jsem raději ani nic nepsala, dokud jsem nevychladla
Cikán, maďar nebo co to bylo, byl totální despotickej debil, jeho manželka ovlivnitelná chudinka, která sebou nechala totálně manipulova…Druhá rodina mi přišla v pohodě, naprosto. Řešily se tu nesmysly, jakože jejich byt je vrchol nevkusu, což si teda vůbec nemyslim, nebo to, že ona řekla, že to „fakt už nedává“,že si hraje na dámičku atd…fakt ptákoviny podle mě. On byl hezkej, normální chlap, kterej se vyjádřil tak, že nejen si váží toho, že o sebe jeho žena dbá, ale že i intelektuálně a duševně je jeho žena na úplně jiný úrovni, než vyměněná manželka a už se tu řešilo, že je povrchní, studenej a jeho žena není žádná hvězda ![]()
Upřímně, já bych na jejím místě takovýho magora taky „nedala“ a klidně bych to takhle řekla(a to nejsem z Prahy) a asi bych toho řekla i mnohem víc, protože vydržet s takovym magorem je podle mě nad lidský síly
To může vydržet jen taková chudinka, jako je jeho žena, je mi jí v podstatě opravdu líto, ale kdo chce kam…
Příspěvek upraven 19.10.13 v 23:08
@Timinka suchej salam za 150kc/kg je asi levnejsi a vhodnejsi pro deti, nez polevka z kur. drobu zaa 20kc/kg
@1.zizi no a kilo brambor za 14 kč, mrkev za 10 kč a má polévku (klidně zahuštěnou),brambor a dušenou mrkev, nebo špenát za 10 Kč a vejce nebo 1 kuřecí prso trocha rejže a mají rizoto, nebo jen zeleninové rizoto, nebo těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo, nebo, nebo… ale lemra je prostě lemra
@Timinka Přesně,lemra raději koupí konzervu a cigára navrch
Oni jsou mi fakt u pr…,totálně ukradení, ale ty dětičky, ach jo, fakt mi bylo do breku… ![]()
No vím docela přesně co bych udělal kdyby se manželka vyměnila, zbalil bych děti novou manžeku a vydal se na okružní jízdu po evropě
pokud možno na místa kde by nestihnul štáb vyřídit povolení k natáčení, byl by z toho cestopis
)
@CokeLady píše:
Ale s tím metrem prostě nemůžuprostě úplná tatarka. Dojela v pořádku, tak proč měla tendenci vše negativně komentovat, dělat ze sebe vola, kritizovat, nechat doma adresu a pak u metra vyčkávat, kdo tam na ní čeká.
Zvlášť, když na té Želvě stála čelem k tomu fitku, které je vidět snad z jakéhokoliv úhlu a pokud ne, tak mají věčně otevřená okna a už od rána hulákají na ulici cvičební hesla ![]()
Já myslím že si to neumí spočítat, nedojde jí, kolik čeho za kolik peněz má..že z jednoho kuřete v akci udělá základ na tři obědy (k němu jednou brambor, jednou rýži, trochu zeleniny..). Jestli ten učňák dodělala to bych se teda divila..
@Fjodorka píše:
Zvlášť, když na té Želvě stála čelem k tomu fitku, které je vidět snad z jakéhokoliv úhlu a pokud ne, tak mají věčně otevřená okna a už od rána hulákají na ulici cvičební hesla
Presne tak ![]()
@kristy84 tak zrovna té nermální rodině to nijak neublížilo, všimni si, že je tady nikdo nepropírá, nebo aspoň ne moc