Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
19.10.13 22:03
@Gina108 píše:
A jaký je prosím mezi tím tedy rozdíl? jj říkali startovací.

já nevím :mrgreen: asi startovací je pro mladé rodiny a sociální pro ty co jsou,,sociální,,? (oni tedy byli oboje :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
10867
19.10.13 22:09
@Timinka píše:
já nevím :mrgreen: asi startovací je pro mladé rodiny a sociální pro ty co jsou,,sociální,,? (oni tedy byli oboje :mrgreen: )

Ja myslim, ze neni zadnej rozdil. Startovaci je jako pomoc pro mene pijmove rodiny na zacatek.. Plati se v nem uplne smesne najemne, ale je to omezeno nejakou dobou, ja nevim, asi 5 let max?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.13 22:10
@Timinka píše:
já nevím :mrgreen: asi startovací je pro mladé rodiny a sociální pro ty co jsou,,sociální,,? (oni tedy byli oboje :mrgreen: )

nebo ty sociální jsou hnusnější :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 22:10
  • Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.10.13 22:15

Tady je ukázka startovacího bytu u nás. Nevím, jaké jsou podmínky pro jeho získání, ale mělo by to být pro mladé rodiny, tuším, že se musí dokládat, že mají práci/příjmy. Je ale hezkej. Tato společnost nabízí i další byty k pronájmu, ale všechny jsou stejné - vybydlené po cik----, bez topení, bez podlah, bez linek. Ten startovací jako jedinej nějak vypadá.

• Citovat
  • Upravit
10867
19.10.13 22:19
@ncc1701 píše:
Tady je ukázka startovacího bytu u nás. Nevím, jaké jsou podmínky pro jeho získání, ale mělo by to být pro mladé rodiny, tuším, že se musí dokládat, že mají práci/příjmy. Je ale hezkej. Tato společnost nabízí i další byty k pronájmu, ale všechny jsou stejné - vybydlené po cik----, bez topení, bez podlah, bez linek. Ten startovací jako jedinej nějak vypadá.

Ja vim, ze v Brne maji taky seznam obecnich bytu, ktere nikdo dlouhodobe nechce, jsou socialni a musi se opravit na vlastni naklady. Ale to jsou fakt byty 3. a 4. kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.13 22:24

@CokeLady To bude asi tím, že častěji pročítám, než přispívám :D A pročítám hooodně často :mrgreen:
Každopádně jsem fakt zvědavá na příští týden na Timinku, ženský, vy jí tu rozcupujete :) Že bych se taky přidala? Uvidíme :think: Ne, já jsem člověk, kterej se ozve, když už mu to přijde fakt moc.Ale většinou mi přijde, že se nezavděčí nikdo nikomu, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, jak se říká…A kolikrát se tady kritizovaly věci, nad kterými jsem se ani nepozastavila…Tak si říkám, co by si lidi našli asi u nás, kdybychom se přihlásili, rozebrali by nás a pomluvili tak, že bych se z toho vzpamatovávala asi hodně dlouho…A to si myslim, že jsme celkem normální, slušná rodina…V životě nikdy bych se do takovýho pořadu nepřihlásila, ani za milion, natož za nějakých ušmudlených 50tis.,co to v dnešní době je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 22:25

@kristy84 Timinku proboha néééé. J8 mám dětí 6. Ale kdyby si to se mnou někdo chtěl vyměnit :mrgreen: hlaste se

• Citovat
  • Upravit
23847
19.10.13 22:28

@kristy84 rozcupujem Tomikate :mrgreen: ta tam byla, ne Timinka. I když teda jsem řekla, že se budu mírnit, když už tady šla s kůží na trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.10.13 22:35

@kristy84
Já bych tam taky nešla. Přesně vím, co by se stalo terčem kritiky u veřejnosti. :mrgreen: :mrgreen: A na to tu nepotřebuju kamery a bezservítkové diskuze na netu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3118
19.10.13 22:36

Ehm, pardon, myslela jsem Tomikate, trošku se mi to popletlo :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 22:37
@kristy84 píše:
Ehm, pardon, myslela jsem Tomikate, trošku se mi to popletlo :oops: :D

Uf příští týden se pustí všichni do mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3118
19.10.13 22:38

@Timinka Změň si nick, holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 22:40
@kristy84 píše:
@Timinka Změň si nick, holka :mrgreen:

noo děkuju pěkně :zed:

• Citovat
  • Upravit
3118
19.10.13 22:43
@CokeLady píše:
@kristy84
ale měla jsme pocit, že ta pražská rodinka tam kvůli prachům nešla.

Taky si myslím, že ne…Podle mě to vůbec neměli zapotřebí. Žijou si moc hezky.Tak co ty lidi nutí jít takhle s kůží na trh, když to nejsou finance? Jasně, svym způsobem pochopim ty socky, kterých tam už bylo dost a dost, ty by si pro pade nechali vrtat koleno, ale normální rodiny, který mají v podstatě vše, co k slušnýmu žití potřebujou? Nevim a nikdy to nepochopim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí