Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
20.10.13 10:59
@Fjodorka píše:
Zvlášť, když na té Želvě stála čelem k tomu fitku, které je vidět snad z jakéhokoliv úhlu a pokud ne, tak mají věčně otevřená okna a už od rána hulákají na ulici cvičební hesla :lol:

Presne tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148883
20.10.13 11:01

Tak s tím metrem mě to nijak nepohoršuje. To by asi celej národ padl smíchy, kam bych dojela já. :mrgreen: Šla jsem s tátou na houby a skončila za hranicemi Německa :mrgreen: :mrgreen: Ale s tím vařením mě to dostalo.Taky jsme zažili s mužem situace, kdy bylo fakt bídně. Ale koupily se třeba skelety z kuřat. Uvařila jsem to, obrala, byla z toho polívka a rizoto se zeleninou a houbama.Do polívky zavářka z jednoho vejce a trochy krupičky. Přesně jak tady píšete holky.Jo jak říkával můj táta, člověk může bejt blbej, ale musí si umět poradit. Tohle učim i svoje děti. Trochu u všeho přemýšlet. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
20.10.13 11:02

Nejlepsi byl stejne nakup na chodbe :roll: :mrgreen:
Ja bych po sousedce asi nic neoblikla, jako ten manzel po sousedovi -
To uz je opravdu hodne hodne hluboko pod uroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
20.10.13 11:09

Nemelo by to rocni dite pit jeste Sunar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.10.13 11:11
@_BBQ_s píše:
Nemelo by to rocni dite pit jeste Sunar?

Jo, tak dvakrat denne si myslim by urcite neskodilo… ale v klidu, melo na veceri puding v lahvicce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
20.10.13 11:11

@_BBQ_s pudink je asi levnější(já myslela že blbě slyším..)..chudáci děti, ach jo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
20.10.13 11:12

Jako, roční nemusí pít UM, ale musí jíst mléčné výrobky, a oni neměli ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.10.13 11:18

@andelka83 a to určitě nemyslel doma uvařený puding, ale ten z marketu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10867
20.10.13 11:18
@Barca12345 píše:
Jo, tak dvakrat denne si myslim by urcite neskodilo… ale v klidu, melo na veceri puding v lahvicce :cert:

Aha, ja uz si to u deti nepamatuju, ale urcite se vyrabi ˇsunaryˇ do 24 mesicu. Jakej puding? Ja to snad ani nechci vedet, jak se do te lahvicky dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
20.10.13 11:21

Na fb nekdo psal, ze uz spolu nejsou. To by me zajimalo, jak to maminka zvlada ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.13 11:25
@_BBQ_s píše:
Na fb nekdo psal, ze uz spolu nejsou. To by me zajimalo, jak to maminka zvlada ted :nevim:

Joo, to jsem někde četla, že jsou od sebe. Njn dostali 50 litrů a hned bylo na rozvod :roll: Nějak psali, že ta holka to má těžký, že jí ani aliky pořádně neplatí, v TV to nebylo, ale on prej i hraje automaty :roll: :roll: :roll:
Jinak UM se dělá i pro tříleťáky, to už je na mě zas mooc, no, ale ročnímu nedat ani to blbý kravský mlíko - to je teda ještě víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148883
20.10.13 11:29
@Timinka píše:
@andelka83 a to určitě nemyslel doma uvařený puding, ale ten z marketu :poblion:

No ona říkala na začátku že vaří denně ne? Akorát teda neřekla jak :think:
Jo a všimli jste si jak blbě četla na začátku ten manuál. Holky, můj kluk chodí do speciálky, do pátý, a čte stokrát líp než ona. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 11:31

Ahoj, no koukala jsem a mazec 8o Konzerva pro roční dítě :roll: Jak se vůbec vaří z konzervy :nevim: stejně to je podle mého dražší než když koupím např kuře a udělám z něho tří obědy :nevim: Chudáci děti ach jo. Puding, taky sem koukala, to jim dali z lahve nebo jak, vždyť to tuhne :think: Celkově hrůza, hlavně na cigára, joo to musí být vždy. Taková rodinka už tu byla, ta s tima muňkama, ty taky měli rádi konzervy :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.10.13 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.10.13 11:32
@Gina108 píše:
Joo, to jsem někde četla, že jsou od sebe. Njn dostali 50 litrů a hned bylo na rozvod :roll: Nějak psali, že ta holka to má těžký, že jí ani aliky pořádně neplatí, v TV to nebylo, ale on prej i hraje automaty :roll: :roll: :roll:
Jinak UM se dělá i pro tříleťáky, to už je na mě zas mooc, no, ale ročnímu nedat ani to blbý kravský mlíko - to je teda ještě víc :roll:

50.litrů už se prý nedává, to bylo jen v první řadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.10.13 11:33
@_BBQ_s píše:
Aha, ja uz si to u deti nepamatuju, ale urcite se vyrabi ˇsunaryˇ do 24 mesicu. Jakej puding? Ja to snad ani nechci vedet, jak se do te lahvicky dostal.

jak se dostal místo z 1/2 litru mléka ho udělala ze 3/4 litru, tím pádem byl jako krém na buchtičky :-), ale na cigára a kafe měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí