Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
Zvlášť, když na té Želvě stála čelem k tomu fitku, které je vidět snad z jakéhokoliv úhlu a pokud ne, tak mají věčně otevřená okna a už od rána hulákají na ulici cvičební hesla
Presne tak ![]()
Tak s tím metrem mě to nijak nepohoršuje. To by asi celej národ padl smíchy, kam bych dojela já.
Šla jsem s tátou na houby a skončila za hranicemi Německa
Ale s tím vařením mě to dostalo.Taky jsme zažili s mužem situace, kdy bylo fakt bídně. Ale koupily se třeba skelety z kuřat. Uvařila jsem to, obrala, byla z toho polívka a rizoto se zeleninou a houbama.Do polívky zavářka z jednoho vejce a trochy krupičky. Přesně jak tady píšete holky.Jo jak říkával můj táta, člověk může bejt blbej, ale musí si umět poradit. Tohle učim i svoje děti. Trochu u všeho přemýšlet.
![]()
Nejlepsi byl stejne nakup na chodbe
![]()
Ja bych po sousedce asi nic neoblikla, jako ten manzel po sousedovi -
To uz je opravdu hodne hodne hluboko pod uroven.
@_BBQ_s píše:
Nemelo by to rocni dite pit jeste Sunar?
Jo, tak dvakrat denne si myslim by urcite neskodilo… ale v klidu, melo na veceri puding v lahvicce ![]()
@_BBQ_s pudink je asi levnější(já myslela že blbě slyším..)..chudáci děti, ach jo. ![]()
Jako, roční nemusí pít UM, ale musí jíst mléčné výrobky, a oni neměli ani to.
@andelka83 a to určitě nemyslel doma uvařený puding, ale ten z marketu ![]()
@Barca12345 píše:
Jo, tak dvakrat denne si myslim by urcite neskodilo… ale v klidu, melo na veceri puding v lahvicce
Aha, ja uz si to u deti nepamatuju, ale urcite se vyrabi ˇsunaryˇ do 24 mesicu. Jakej puding? Ja to snad ani nechci vedet, jak se do te lahvicky dostal.
Na fb nekdo psal, ze uz spolu nejsou. To by me zajimalo, jak to maminka zvlada ted ![]()
@_BBQ_s píše:
Na fb nekdo psal, ze uz spolu nejsou. To by me zajimalo, jak to maminka zvlada ted
Joo, to jsem někde četla, že jsou od sebe. Njn dostali 50 litrů a hned bylo na rozvod
Nějak psali, že ta holka to má těžký, že jí ani aliky pořádně neplatí, v TV to nebylo, ale on prej i hraje automaty
![]()
Jinak UM se dělá i pro tříleťáky, to už je na mě zas mooc, no, ale ročnímu nedat ani to blbý kravský mlíko - to je teda ještě víc ![]()
@Timinka píše:
@andelka83 a to určitě nemyslel doma uvařený puding, ale ten z marketu
No ona říkala na začátku že vaří denně ne? Akorát teda neřekla jak ![]()
Jo a všimli jste si jak blbě četla na začátku ten manuál. Holky, můj kluk chodí do speciálky, do pátý, a čte stokrát líp než ona. ![]()
Ahoj, no koukala jsem a mazec
Konzerva pro roční dítě
Jak se vůbec vaří z konzervy
stejně to je podle mého dražší než když koupím např kuře a udělám z něho tří obědy
Chudáci děti ach jo. Puding, taky sem koukala, to jim dali z lahve nebo jak, vždyť to tuhne
Celkově hrůza, hlavně na cigára, joo to musí být vždy. Taková rodinka už tu byla, ta s tima muňkama, ty taky měli rádi konzervy ![]()
Příspěvek upraven 20.10.13 v 11:38
@Gina108 píše:
Joo, to jsem někde četla, že jsou od sebe. Njn dostali 50 litrů a hned bylo na rozvodNějak psali, že ta holka to má těžký, že jí ani aliky pořádně neplatí, v TV to nebylo, ale on prej i hraje automaty
![]()
![]()
Jinak UM se dělá i pro tříleťáky, to už je na mě zas mooc, no, ale ročnímu nedat ani to blbý kravský mlíko - to je teda ještě víc
50.litrů už se prý nedává, to bylo jen v první řadě
@_BBQ_s píše:
Aha, ja uz si to u deti nepamatuju, ale urcite se vyrabi ˇsunaryˇ do 24 mesicu. Jakej puding? Ja to snad ani nechci vedet, jak se do te lahvicky dostal.
jak se dostal místo z 1/2 litru mléka ho udělala ze 3/4 litru, tím pádem byl jako krém na buchtičky
, ale na cigára a kafe měli