Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Já přeju lidem, kteří si o sobě myslí, že jsou téměř dokonalí, na nic nikdo nic najít nemůže aby se v tom vykoupali a poučili a možná zalitovali i těch špinavých peněz, které za to dostali.
souhlasím, ale proč špinavé peníze? ![]()
však za účinkování v pořadu dostávají Farmáři i v Hledá se máma a táta.
@Gina108 píše:
Takovej nějakej voteklej a mi přišel![]()
@Lesina ty jsi teda špiónka, ještě sledovat zabarvení hlasu![]()
No ale jsem na ni tedy zvědavá, to jo. Doufám, že nebude srab a třeba napíše víc, co nebylo vidět.
Jsem si jistá, že kdybych tam (nedejbože) šla já, našli by na mě určitě spoustu špatného. A nemyslím tím jen prach za skříní…
Prostě jít tam s tím, že na mě nic nenajdou je pitomost. V každém případě budu za vola.
@momi33 píše:
souhlasím, ale proč špinavé peníze?
však za účinkování v pořadu dostávají Farmáři i v Hledá se máma a táta.
Taky téměř ze všech udělaj pitomce ![]()
Nechápu útoky na její cestu metrem, dostala se tam, kam potřebovala, ačkoli vlastně vůbec nevěděla, kam jede, internet evidentně nepoužívá, tak myslím, že na první jízdu to přece nebylo špatný. Jasně, je to ne příliš inteligentní ženská, ale výsledek byl dobrý - na to, že ona pravděpodobně nikdy předtím v žádným větším městem nebyla (což je to spíš, co zaráží mě, že lidi dokážou sedět celej život na zadku na jednom místě). Jejich rodinná situace šílená, jídlo, které dávali dětem už nemá cenu komentovat. Nezaměstnaný kuřáky bych posílala rovnou na odtřel. No ale ten chlap se jasně dělal lepším, než je - sám byl lenoch, nic se mu dělat nechtělo, ve vztahu jsou dva, kdyby on rád byl aktivní, jak tvrdil, tak přeci může s dětmi na výlety chodit sám a ženskou může nechat doma.
Jinak ti dva z Prahy sice život fajn, aktivní, ale té lásky jsem mezi nima moc neviděla. A ona jim tam ve firmě vaří kafe, no tak to svědčí o její pozici v očích manžela. To bych se hanbou propadla, vždyť je to žena majitele a on ji tam nechá jeho zaměstnancům vařit kafe?
@Lesina píše:
Jsem si jistá, že kdybych tam (nedejbože) šla já, našli by na mě určitě spoustu špatného. A nemyslím tím jen prach za skříní…Prostě jít tam s tím, že na mě nic nenajdou je pitomost. V každém případě budu za vola.
No to ano, krávu by ze mne udělali, kdyby chtěli, to každopádně - pro jedny bych uklízela málo, pro druhý moc, můžu být i feministka i ušláplá chudinka, těžko říct… ![]()
@CokeLady píše:
Protože exibování vlastních dětí a jejich soukromí je hnus.
práce jako každá jiná, ale děti by se do toho tahat neměly, to je fakt.
@Gina108 píše:
Taky téměř ze všech udělaj pitomce
s tím se musí počítat ![]()
kdybych já si pustila něco takového domů, tak jsem taky určo za špindíru, se svým nevyžehleným košem prádla, a prachem na skříních
a moje dítě je určitě zaostalé, pač neumí ani omalovánky vybarvit, ačkoliv ho to hrozně baví. ![]()
@barca77 píše:
Nechápu útoky na její cestu metrem, dostala se tam, kam potřebovala, ačkoli vlastně vůbec nevěděla, kam jede, internet evidentně nepoužívá, tak myslím, že na první jízdu to přece nebylo špatný. Jasně, je to ne příliš inteligentní ženská, ale výsledek byl dobrý - na to, že ona pravděpodobně nikdy předtím v žádným větším městem nebyla (což je to spíš, co zaráží mě, že lidi dokážou sedět celej život na zadku na jednom místě). Jejich rodinná situace šílená, jídlo, které dávali dětem už nemá cenu komentovat. Nezaměstnaný kuřáky bych posílala rovnou na odtřel. No ale ten chlap se jasně dělal lepším, než je - sám byl lenoch, nic se mu dělat nechtělo, ve vztahu jsou dva, kdyby on rád byl aktivní, jak tvrdil, tak přeci může s dětmi na výlety chodit sám a ženskou může nechat doma.
Jinak ti dva z Prahy sice život fajn, aktivní, ale té lásky jsem mezi nima moc neviděla. A ona jim tam ve firmě vaří kafe, no tak to svědčí o její pozici v očích manžela. To bych se hanbou propadla, vždyť je to žena majitele a on ji tam nechá jeho zaměstnancům vařit kafe?
Souhlas s tou cestou metrem i s tím, že ten chlap byl lempl. Jinak co je podřadnýho na vaření kafe? Mně ho jednu dobu vařil můj šéf, páč byl ve firmě novej a jako ředitel nepoužitelnej na nic jinýho
, než se seznámil s tím, jak to chodí. Pak kdo šel vařit sobě, tak udělal ostatním. Navíc říkali, e tam dělá asistentku, tudíž její práce.
@CokeLady Tak,to přeháníš, zas tak hrozná nebyla.Byla jednoduchší, ale ne tak šílená jak píšeš, se na mě nezlob. Iveta v minulým díle byla horší co se týče péče o děti..
@Gina108 jako na samotným kafi nevidím nic podřadnýho, ale prostě celá ta pozice mě nějak zarazila, já si nedokážu představit dělat asistentku svýho muže, tak buď být kolegové na stejné úrovni co se týče rozhodování, nebo bych si našla jinou práci
@barca77 píše:
@Gina108 jako na samotným kafi nevidím nic podřadnýho, ale prostě celá ta pozice mě nějak zarazila, já si nedokážu představit dělat asistentku svýho muže, tak buď být kolegové na stejné úrovni co se týče rozhodování, nebo bych si našla jinou práci
Co my víme, třeba má ta ženská ve firmě nadpoloviční podíl
![]()
@CokeLady píše:
Lituju děti, co se naroděj takové mámě. Ta ženská byla neuvěřitelně tupá, omezená, jednoduchá, hloupá, ošklivá. Takoví lidí by se neměli dál množit.Co z těch dětí může vychovat, co jim může do života dát? Je mi z ní špatně, jak z jejího strašného mluvení, zjevu, názorů, snahy furt někoho přebít svými hovadskými připomínkami. Nechat doma takhle malý děti, žít jako poslední socka na salámech a konzervách, žebrat po sousedkách o praní, prachy, jídlo, hadry.
Hlavně si vypalovat zobáky a kritizovat, že neuznává TV v dětském pokoji a její děti u TV usínají v jedné cimře s nima.
K čemu je takováhle osoba společnosti, jako přítěž ale hlavně jako výstraha a hrozba, kam může člověk ve své tuposti spadnout a stáhnout tam i svoje děti.
Se nedivím, že na ní ta malá Viktorka házela bobek. Nemyslím si, že je to v rozmazlenosti toho dítěte, OK má nějakej vzdor a ještě jí tam přijde taková slepice vykdákaná, tak just proti ní bude zbrojit a není zvědavá na nějaký její oblíkání. „Nech mě být“.Prostě ty děti tu výměnu vnímají a vždycky to má nějaký dopad.
Chlap mi přišel taky jednodušší, ale relativně rozumnej, nechápu kde o tu socku zakopl. Neříkám, že je to nějaký playboy a intelektuál, ale mít k sobě ráznou rozumnou ženskou, tak by fungoval.
No promiň, ale to je trošku přehnané, ne? Proč zrovna tak pohrdavě? Nadávat někomu do socek je stejně bez úrovně, jako chování té, o které píšeš. Navíc myslím, že to tam teda bývají horší lidi, než byla tahle. Jasně, nebyla to chytrá ženská, taky mi vadí vidět, jak lidi sedí na zadku a nedělají nic, jen nadávají, hnus cvičit v riflích apod. Ale ten chlap nebyl o nic lepší než ona. Svádět svůj osud na druhého je nesmysl, zdraví jsou oba, takže na té situaci se podílí rovným dílem.
@barca77 píše:
Tak to me zase divny neprijde. Nejspis je to jeji volba, ma svy jisty a volno, jak potrebuje. Co by mi ale vadilo vic, tak je sedet se svym starym v jednom kanclu, civet na nej celej den a pak jit domu. O cem si povidaji?
@ncc1701 tak my jsme s manželem před mojí mateřskou pracovali spolu 3 roky, z domu, v jedné pracovně. Takže to zas nepřijde divný mně
Každýmu to asi vyhovovat nemusí, ale my jsme si tak nějak sedli, že jsme si ani na nervy nelezli, večer si dali vínko a pokecali zas o něčem úplně jiným…nám to fungovalo skvěle. Teď začal čerstvě manžel jezdit do kanclu mimo domov, ale to spíš proto, že tu malej pořád vyřvává a rušíme ho, navíc já si chci pozvat sem tam kamarádky nebo babičku na pomoc a tak