Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
19.10.13 10:08

@Burj Chalifa jiste, to nevim. to je otazka pro ni. Jen mi prislo ze on tam ze sebe delal chudacka.
Ze nema penize aby se rozvedl a take by me zajimalo, zda ta zelenina byla za jeho penize nebo penize nahradni maminky. Take nemame momentalne penez na rozhazovani, hold jsme se museli uskromnit, ale ne na ukor deti.
Ale me chlap neprinest domu ani korunu a pak kritizovat jak hospodarim? :pocitac:
Ten muj oceni ze i z mala mi zustane, uprimne on to neumi. Cela vcerejsi vymena byla sokujici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
19.10.13 10:12

Je to cim dal tim horsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.10.13 10:22
@Burj Chalifa
@Barca12345 píše:
Setkala jsem se s tim i na jine diskuzi… proc jako namysleni??? Tam je dokonce oznacovali za arogantni zbohatliky… 8o
Byli oba dva v ramci moznosti prijemni, nepovysovali se, nesmali se jim, nic nevyzdvihovali… :think:
Absolutne normalni rodina, ktera funguje - a ze je mala rozmazlenejsi? Dejme tomu ze je, ale co jako, extrem to tedy rozhodne nebyl. Nikde to neni uplne idealni, ze…

Právě že se povyšovali, aspoň ten pán. Povídal, jak se za tu Lenku stydí kvůli oblečení a tak. A pak jí dal pěkně trapný dárek - poukaz do posilovny.
Někdo tu píše, že rodina střední třídy. Já se za střední třídu nepovažuju, ale podle mě na střední třídu neměli. Byt na střední třídu moc malý, ale budiž, ve velkých městech je bydlení drahé. Ale střední třída by měla taky sdílet nějaké hodnoty, a to není jen chození do posilovny a lyžování. I když uznávám, že ta televize zkresluje, ukázali nám o nich jen to, co chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.13 10:24
@Cuarentena píše:
@Burj ChalifaPrávě že se povyšovali, aspoň ten pán. Povídal, jak se za tu Lenku stydí kvůli oblečení a tak. A pak jí dal pěkně trapný dárek - poukaz do posilovny.
Někdo tu píše, že rodina střední třídy. Já se za střední třídu nepovažuju, ale podle mě na střední třídu neměli. Byt na střední třídu moc malý, ale budiž, ve velkých městech je bydlení drahé. Ale střední třída by měla taky sdílet nějaké hodnoty, a to není jen chození do posilovny a lyžování. I když uznávám, že ta televize zkresluje, ukázali nám o nich jen to, co chtěli.

Byl jen upřímný. Byl zvyklý na udržovanou ženu, ne neupravenou rozkydlou kejdu. Pardon, baculku, abych neurazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.10.13 10:25
@Burj Chalifa píše:
Normální střední třída - firma, byt, auto a chata, na svačinu šunka. Závist? Dbají o sebe, sportují. Komu imponuje rozkydlá líná hloupá nána, co si uplete dvě děti s nemožným blbem a žere jen konzervy, tak to o něm cosi vypovídá.

Mně osobně teda neimponoval nikdo z nich. Pokud je znakem střední třídy firma, byt, auto a chata a na svačinu šunka, tak to tu máme početnou střední třídu asi. :mrgreen:
Nevadí mi, jaké hodnoty ti lidé vyznávají (pokud o sebe dbají, tak proč ten pán má takový panděro), přišli mi dost materialisticky zaměření a hlavně pán se opravdu choval až povýšenecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.10.13 10:26

@Burj Chalifa Na to, že měla dvě tak malinký děti, zase tak rozkydlá nebyla. Já jsem třeba taky zvyklá na nerozkydlého muže. A on byl rozkydlý teda dost, i přes chození do posilovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.13 10:27
@Cuarentena píše:
Mně osobně teda neimponoval nikdo z nich. Pokud je znakem střední třídy firma, byt, auto a chata a na svačinu šunka, tak to tu máme početnou střední třídu asi. :mrgreen:
Nevadí mi, jaké hodnoty ti lidé vyznávají (pokud o sebe dbají, tak proč ten pán má takový panděro), přišli mi dost materialisticky zaměření a hlavně pán se opravdu choval až povýšenecky.

Zato ti druzí, nematerialističtí, byli zlatí sluníčkoví lidé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.10.13 10:30
@Burj Chalifa píše:
Zato ti druzí, nematerialističtí, byli zlatí sluníčkoví lidé. :mrgreen:

Ale vůbec ne, to si nerozumíme. Samozřejmě, ti druzí byli horší. ALe ani u těch z Prahy nevidím zase tak moc k pochválení.
No jo, normální lidi se samozřejmě do takového pořadu hlásit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
19.10.13 10:30
@_BBQ_s píše:
Ja teda to jeste poradne nevidela, ale proc tatinek nejde na nejakou fusku, vsak do Brna to ma blizko a porad se nekde kope nebo stavi. Pres tyden je mimo domov na vikendy prijede domu. :nevim:

Protože takto matematika v sociálním systému nefunguje. Počty jsou trošku jinak. Kdyby si přivydělal dva tisíce, tak mu je seberou na podpoře v nězaměstnanosti. Nevím, jak je to tam s nezaměstnaností, ale jejich finanční krize určitě nebyla jen čtyři měsíce, co měla idiota doma. Tam je vidět, že s finanční negramotností bojovali dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
19.10.13 10:37

@Kaczenka myslím že pokud by si cokoli přivydělal tak mu seberou celou podporu n e jen to co by si přivydělal, bylo mi to tak sděleno při přihlášení na pracák a navíc pokud by vydělal myslím víc jak 4 tis tak ho z pracáku rovnou vyřadí a musel by se tam pak zase znova přihlašovat.
Taky si myslím že tam krize trvala dýl protože to že neměli žádné oblečení to není za tři měsíce, nebo že nechodili na výlety atd. Připadá mi že takhle žili pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
19.10.13 10:43

@Burj Chalifa Jsem nepsala, že si peníze nevydělá, to vím, že ano a není v tom závist. Vadilo mi, že držela stranu tomu nefachčenkvi a neviděla, že hlavní problém je v něm. Vadilo mi, že se do něho nepustila, tak jako do ní. Četla jsem, že se doslechla, jak opustil rodinu a nedává jim peníza, že je z něho zklamaná, ale to bylo jasné přece od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
19.10.13 10:57

@honzátko.x, to mi taky vadilo :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
19.10.13 11:03

Ať počítám, jak počítám, tak pohledávky a půjičky v otrokovické rodině dělaly hodně. S podporou, příspěvkem na bydlení a přídavkama na dítě, by na tom takto bídně nebyli. Kdyby pobírali hmotku, tak by jim i pračku proplatili :think: Tam bylo určitě těch průšvihů víc. Je mi líto dětí a dokonce i té ženské. Za to, že je sama jako dítě snad ani nemůže :? Ale toho jejího chlapa bych vykastrovala zavčasu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
19.10.13 11:13

Rodina z Letňan ok, oba pracující, každý své koníčky, společné výlety ale zárověň umí být i bez sebe, akce, děti každý den ve vaně v teplé vodě, normální rodina v normálně zařízeném bytě, která neměla zapotřebí lézt do pořadu tohohle typu, ale ok, chtěli to zkusit a mít novou zkušenost.
Rodina z Otrokovic - v osmadvaceti si umotali dvě děti, které nemají co do huby a když už ano, tak to bylo k :poblion:, vanu děti asi často nevídají, chlap nemakačenko bez vlastního názoru a vkusu ( ten se předvedl :roll: ), paní zanedbaná, rozkydlá ( nedivím se, že se za ní náhradní manžel styděl )… a ještě čeká, že jí někdo bude živit, ať jde do práce princezna, jiní taky makají a mají děti, to není výmluva, sezením na prdeli ještě nikdy nikdo nezbohatl. Rodiny z Otrokovic mi líto nebylo, jen těch dětiček :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.10.13 11:27

Já si myslim, že ta z těch Otrokovic bude doma pěkná hysterka :think:, jejímu chlapovi se makat nechce - je přece jednodušší brát pár měsíců podporu za nicnedělání a pak se trochu po něčem poohlídnout aby se neřeklo. To, že strádají jejich děti je absolutně nezajímá. Jinak ta diskotéka mě fakt dostala :lol: :lol: :lol: To kouření by si fakt měli odpustit. Škoda že neukázali, co na tu rodinku říkali ty sousedky, se kterýma chodila ta z Prahy na procházky…myslím, že se od nich dozvěděla spoustu zajímavých informací :lol: Jo a taky bylo dobrý, jak napsala:" Lednička nemrazí, nečekaně se nám rozbila pračka" :mrgreen: Fuj a kupovat dětem konzervy, to je fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí