Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@parketka píše:
Jooo a příští týden bude taky výživnej![]()
![]()
To bude ten dil o te jak to tady tuhle diskuzi zalozila ![]()
@Barca12345 styděl se až když viděl,,jiný chod rodiny,, aspoň mi to přišlo. (jak byl na té plazmě, mluvil o tom a klopil oči. Ale ona? Jí takové myšlenky do mozku ani nedorazily
@parketka píše:
Jooo a příští týden bude taky výživnej![]()
![]()
Ano? S kým? Máš odkaz na obsah?
@pvmr aha, ale podle ukázek to vypadalo dost děsivě ta barevná domácnost s leštícím manželem
no tak já radši už půjdu ![]()
@pvmr píše:
To bude ten dil o te jak to tady tuhle diskuzi zalozila
dobrý večer, napiště mi prosím co bude v příštím dílu, děkuji ![]()
@Timinka jo to bylo děs, ale kolik lidí umí přijmout kritiku? Chlap se zastyděl, protože co si budeme nalhávat, rodinu vytváří většinou žena. On prostě tu pohodu co mu dávala ta druhá chtěl, ale ta Lenka mu ji nezajistila a tak si možná říkal, že by chtěl jinou.
Moje máma říká, že sbalit chlapa dokáže každá, ale ne každá si ho dokáže udržet. A ženská prostě musí být hollywoodská herečka. Není to myšleno zle, ale tak, že prostě někdy aby ženská dosáhla svého musí na to jít oklikou. ![]()
@parketka píše:
@pvmr aha, ale podle ukázek to vypadalo dost děsivě ta barevná domácnost s leštícím manželemno tak já radši už půjdu
myslim ze zajimavej rozhodne bude ![]()
@Timinka píše:
@Barca12345 styděl se až když viděl,,jiný chod rodiny,, aspoň mi to přišlo. (jak byl na té plazmě, mluvil o tom a klopil oči. Ale ona? Jí takové myšlenky do mozku ani nedorazily
mně přišlo, že ty oči klopil pořád, že se neuměl při rozhovoru do očí dívat. Já nevim nechci být zlá a chápu, že některý lidi to mají v životě těžký, ale ať mi nikdo neřiká, že zdravej mladej chlap nenajde práci ve MĚSTĚ jako řidič, hlídač, skladník… a ženská uklízení, pokladna… Jo kdyby bydleli na vesnici tak ani nepípnu. Vydělávají si plazmou a účastí v takovým pořadu.
@Lenny0 píše:
@Timinka jo to bylo děs, ale kolik lidí umí přijmout kritiku? Chlap se zastyděl, protože co si budeme nalhávat, rodinu vytváří většinou žena. On prostě tu pohodu co mu dávala ta druhá chtěl, ale ta Lenka mu ji nezajistila a tak si možná říkal, že by chtěl jinou.
Moje máma říká, že sbalit chlapa dokáže každá, ale ne každá si ho dokáže udržet. A ženská prostě musí být hollywoodská herečka. Není to myšleno zle, ale tak, že prostě někdy aby ženská dosáhla svého musí na to jít oklikou.
maminka je moudrá žena
Tak ja teda taky dokoukala. Chlap zije koused od nas.Tedy ten chudej, ona rikala, ze je snad vyuceny jako nejaky pracant v lese? Holky tady je lesu a lesu, ja si myslim, ze by urcite neco nasel, klidne i brigadne. Mne teda prisel falesny az na pudu, nemakacenko, klidne by tam ohl i nahradni maminku. O jeho zens! ke se ani nebudu vyjadrovat, oba cigarety, detem hadry kdo jim co da, na jidlo!! konzervy pro batolata
By me hanba fackovala. Ja tedy taky neziju na vysoke noze, ziju velmi skromne, ale nedovolila bych si detem dat konzervu, to radeji kouppim kilo mrkve a udelam dusenou se sojou
No a druha rodinu, v pohode, ale kdovi, zastinila je ta chudá.
Nejsem přímo z Otrokovic ale žiju trošku dál od města. Práce se tam najít dá a znám lidi co mají jen základní vzdělání a ve fabrikách je vzali.Sice na třísměnný provoz ale mít 7 nebo 16 tisíc je rozdíl. Nemít peníze dokáže zamávat dost s psychikou a i se vztahem, co se týče dětí tak snad je čeká příjemnější budoucnost než jakou jim předvádějí jejich rodiče ![]()
@jdukolem píše:
Nemá zažité z domu bych vzala jako argument u děcka desetiletýho co se nekoupe na táboře..ale toto je dospělá žena..
Navíc pakliže mám finanční problém a kouřím je asi někde něco špatně pokud pak tedy šetřím na vodě..a i lidi velmi chudí mohou a mnozí vychovávají děti v čistotě s nějakými pravidly - sezení u jídla př…
já s tebou souhlasím, ale beru to podle mojí babičky. Ona se tedy sice koupe každý den, ale já jí nesmím umývat nádobí, protože spotřebuji příliš vody.
Myslela jsem, že právě ty stravovací návyky nemá zažité z domu a jí to asi přijde normální. Já jsem sice nekuřák, ale všichni kuřáci tvrdí, že přestat je strašně těžké. Nevím zda to používají jako berličku, ale právě na uklidnění si zapalují a pak je z toho začarovaný kruh.