Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka píše:
@1.zizi jj, to máš pravdu. Ale když je ženská blbá a zakáže mu živnosťák, tak je to těžké… Klidně mohl zůstat s dětma doma on a ona mohla jít makat, když byla tak chytrá. Ženská by přeci jen sehnala nějakou práci jako prodavačka nebo uklízečka spíše, než chlap
Je to blb, urcite mala strach, ze si ani to socalni zdravotni neuhlida, muj nazor
@Burj Chalifa hrozně, mimoňka jedna
aspoň že to oblečení jim tam ti lidi nechávají ![]()
@Lusy23
Nektery lidi to fakt berou jako normalni vec hulit za posledni prachy. Kamaradka ma dve deti a ctyrletej rodicak, kazdej mesic pulku utrati za hadry a pulku prokouri. Starej dotahne desitku a najem plati z prispevku na bydleni. A kdyz jim desitka nestaci, muze za to stat a nedostatek penez odnasi deti. Ne plice a nozky bez novych bot, ale deti.
@ncc1701 píše:
@Lusy23
Nektery lidi to fakt berou jako normalni vec hulit za posledni prachy. Kamaradka ma dve deti a ctyrletej rodicak, kazdej mesic pulku utrati za hadry a pulku prokouri. Starej dotahne desitku a najem plati z prispevku na bydleni. A kdyz jim desitka nestaci, muze za to stat a nedostatek penez odnasi deti. Ne plice a nozky bez novych bot, ale deti.
Já tuhle sociální vrstvu vážně nemám ráda. ![]()
@ncc1701 píše:
Ja jsem se snazila seknout s cigarama milionkrat a neslo to. Zdravi ani penize nebyly motivace. Dobrou cigaretu jsem povazovala za zivotni uroven asi jako kdyz pijes kvalitni vino kvuli chuti a ne lacine patoky pro efekt, jestli mi rozumis. Ale jakmile jsem zjistila, ze jsem tehotna, vzala jsem zbytek cigaret a letely do kose, a to dokonce bez abstaku. Clovek musi mit hlavne duvod, ktery bude silnejsi nez chut. U me to jsou deti, ale u te Lenky ani to ne. Tak to uz je blby.
já to nezažila, protože jsem vlastně nikdy nekouřila, ale znám i holky, které takto přestaly v těhotenství kouřit, protože jim to nechutnalo, ale pak se k tomu vrátily. Dokonce znám jednu co hulila v těhotenství. Svěřila se doktorovi a ten jí řekl, že jednu může kvůli absťákům, ale jestli je to pravda nevím.
No jak ukazoval co je jeho v té skříni tak mi málem spadly brýle, jednu bundu, tři trika, a kalhoty máš kde? No tyhleco mám na sobě
primitiv ![]()
@Lenny0
Tomu i doktorovi neverim, mne vsichni lekari tvrdi, ze je to nesmysl, aby dite trpelo abstakem, nejsou na heroinu. ![]()
A to, ze chlap nemel ani ponozky, tak to je taky vizitka zensky, aby mela obstarne deti i chlapa…za ozelenou krabicku cigret mohla chlapovi koupit aspon ponozky
… ale ona byla celkove jednoducha…takovy lidi bych nechala kastrovat…
@1.zizi píše:
A to, ze chlap nemel ani ponozky, tak to je taky vizitka zensky, aby mela obstarne deti i chlapa…za ozelenou krabicku cigret mohla chlapovi koupit aspon ponozky… ale ona byla celkove jednoducha…takovy lidi bych nechala kastrovat…
Jestli maji prijem stejnej, tak bych na jeho ponožky kaslala.Ma jit makat sakra
on si hulit muze a ona ne, jen protože je žena? v tom případě on se jak chlap taky nechová
No to byla zase super výměna, rodinka z Otrokovic fakt super
,chlap evidentně k ničemu, ta faleš mu viditelně hleděla z očí, když se teda někdy náhodou podíval na kameru
. Docela chápu jeho manželku(i když taky žádný zázrak zrovna nebyla),že mu doma žádnou pohodu neutvaří, když se válí 3 měsíce doma k tomu hulí oba jak dva tovární komíny i když na jídlo pro sebe a děti nemají
. Jídelníček dětí teda katastrofa, konzervy nedávám ani našemu psovi natož dětem a lovečáku ani nemluvím (sama chemie a sůl). Druhá rodina v celku v pohodě, té ženské vlastně o nic nešlo, věděla, že si těch 10 dnů odbude a vrátí se zpět do svého starého života, bez přepočítávání a obracení každé koruny (vlastně pro ni docela adrenalin a o to ji šlo)
@SlecnaSally no to urcite ne… ten muj i kdyby se mel rozkrajet, tak by rodinu obstaral vzdycky a kdyby to proste neslo, tak bych si praci nasla min. ja a on by byl doma s malou… ale takovym lidem je to uplne ukradeny…hlavne, ze maji na cigara…
@Lusy23 píše:
No jak ukazoval co je jeho v té skříni tak mi málem spadly brýle, jednu bundu, tři trika, a kalhoty máš kde? No tyhleco mám na soběprimitiv
zas se to musí dobře uklízet
asi půjdu probrat chlapovi hadry
![]()
@zikado taky jsem si rikala, ze bychom se prihlasili, ale kdyby me soupli nekam do takoveho prostredi, tak bych je oba profackovala a deti jim vzala…
Dívám se na to až teď, ale pod pojmem „daruji“ si představuji, že z toho nečekám výdělek. Tak jaképak DARUJI, když dává plazmu za prachy? ![]()
@Maculinka
Treba to berou tak, ze za symbolickych osm stovek uz je to vlastne z lasky a ne pro penize. ![]()