Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
18.10.13 22:49
@tterka píše:
@1.zizi jj, to máš pravdu. Ale když je ženská blbá a zakáže mu živnosťák, tak je to těžké… Klidně mohl zůstat s dětma doma on a ona mohla jít makat, když byla tak chytrá. Ženská by přeci jen sehnala nějakou práci jako prodavačka nebo uklízečka spíše, než chlap :think:

Je to blb, urcite mala strach, ze si ani to socalni zdravotni neuhlida, muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
18.10.13 22:51

@Burj Chalifa hrozně, mimoňka jedna :cert: aspoň že to oblečení jim tam ti lidi nechávají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.10.13 22:52

@Lusy23
Nektery lidi to fakt berou jako normalni vec hulit za posledni prachy. Kamaradka ma dve deti a ctyrletej rodicak, kazdej mesic pulku utrati za hadry a pulku prokouri. Starej dotahne desitku a najem plati z prispevku na bydleni. A kdyz jim desitka nestaci, muze za to stat a nedostatek penez odnasi deti. Ne plice a nozky bez novych bot, ale deti.

• Citovat
  • Upravit
36504
18.10.13 22:52
@ncc1701 píše:
@Lusy23
Nektery lidi to fakt berou jako normalni vec hulit za posledni prachy. Kamaradka ma dve deti a ctyrletej rodicak, kazdej mesic pulku utrati za hadry a pulku prokouri. Starej dotahne desitku a najem plati z prispevku na bydleni. A kdyz jim desitka nestaci, muze za to stat a nedostatek penez odnasi deti. Ne plice a nozky bez novych bot, ale deti.

Já tuhle sociální vrstvu vážně nemám ráda. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.10.13 22:54
@ncc1701 píše:
Ja jsem se snazila seknout s cigarama milionkrat a neslo to. Zdravi ani penize nebyly motivace. Dobrou cigaretu jsem povazovala za zivotni uroven asi jako kdyz pijes kvalitni vino kvuli chuti a ne lacine patoky pro efekt, jestli mi rozumis. Ale jakmile jsem zjistila, ze jsem tehotna, vzala jsem zbytek cigaret a letely do kose, a to dokonce bez abstaku. Clovek musi mit hlavne duvod, ktery bude silnejsi nez chut. U me to jsou deti, ale u te Lenky ani to ne. Tak to uz je blby.

já to nezažila, protože jsem vlastně nikdy nekouřila, ale znám i holky, které takto přestaly v těhotenství kouřit, protože jim to nechutnalo, ale pak se k tomu vrátily. Dokonce znám jednu co hulila v těhotenství. Svěřila se doktorovi a ten jí řekl, že jednu může kvůli absťákům, ale jestli je to pravda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
18.10.13 22:56

No jak ukazoval co je jeho v té skříni tak mi málem spadly brýle, jednu bundu, tři trika, a kalhoty máš kde? No tyhleco mám na sobě 8o primitiv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.10.13 22:56

@Lenny0
Tomu i doktorovi neverim, mne vsichni lekari tvrdi, ze je to nesmysl, aby dite trpelo abstakem, nejsou na heroinu. :)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
18.10.13 23:11

A to, ze chlap nemel ani ponozky, tak to je taky vizitka zensky, aby mela obstarne deti i chlapa…za ozelenou krabicku cigret mohla chlapovi koupit aspon ponozky :evil:… ale ona byla celkove jednoducha…takovy lidi bych nechala kastrovat…

• Citovat
  • Upravit
6388
18.10.13 23:15
@1.zizi píše:
A to, ze chlap nemel ani ponozky, tak to je taky vizitka zensky, aby mela obstarne deti i chlapa…za ozelenou krabicku cigret mohla chlapovi koupit aspon ponozky :evil:… ale ona byla celkove jednoducha…takovy lidi bych nechala kastrovat…

Jestli maji prijem stejnej, tak bych na jeho ponožky kaslala.Ma jit makat sakra :cert: on si hulit muze a ona ne, jen protože je žena? v tom případě on se jak chlap taky nechová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
18.10.13 23:15

No to byla zase super výměna, rodinka z Otrokovic fakt super :roll:,chlap evidentně k ničemu, ta faleš mu viditelně hleděla z očí, když se teda někdy náhodou podíval na kameru :pocitac:. Docela chápu jeho manželku(i když taky žádný zázrak zrovna nebyla),že mu doma žádnou pohodu neutvaří, když se válí 3 měsíce doma k tomu hulí oba jak dva tovární komíny i když na jídlo pro sebe a děti nemají :zed:. Jídelníček dětí teda katastrofa, konzervy nedávám ani našemu psovi natož dětem a lovečáku ani nemluvím (sama chemie a sůl). Druhá rodina v celku v pohodě, té ženské vlastně o nic nešlo, věděla, že si těch 10 dnů odbude a vrátí se zpět do svého starého života, bez přepočítávání a obracení každé koruny (vlastně pro ni docela adrenalin a o to ji šlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.10.13 23:20

@SlecnaSally no to urcite ne… ten muj i kdyby se mel rozkrajet, tak by rodinu obstaral vzdycky a kdyby to proste neslo, tak bych si praci nasla min. ja a on by byl doma s malou… ale takovym lidem je to uplne ukradeny…hlavne, ze maji na cigara…

• Citovat
  • Upravit
3780
18.10.13 23:45
@Lusy23 píše:
No jak ukazoval co je jeho v té skříni tak mi málem spadly brýle, jednu bundu, tři trika, a kalhoty máš kde? No tyhleco mám na sobě 8o primitiv :zed:

zas se to musí dobře uklízet ;-) asi půjdu probrat chlapovi hadry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.10.13 23:55

@zikado taky jsem si rikala, ze bychom se prihlasili, ale kdyby me soupli nekam do takoveho prostredi, tak bych je oba profackovala a deti jim vzala…

• Citovat
  • Upravit
3165
18.10.13 23:56

Dívám se na to až teď, ale pod pojmem „daruji“ si představuji, že z toho nečekám výdělek. Tak jaképak DARUJI, když dává plazmu za prachy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.10.13 23:59

@Maculinka
Treba to berou tak, ze za symbolickych osm stovek uz je to vlastne z lasky a ne pro penize. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!