Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://tn.nova.cz/…nosti-2.html
Nic by pro me nebylo tezsi jako smirit se s tim, ze ma cera strada…
@BabyBella Souhlasím s tvým názorem..Ten chlap je flákač a nefachčenko a kašlal na děti a rodinu, kdyby na ně nakašlal, jeho žena by byla spokojenější a štastnější. Ta co ty prachy má, nikdy nepochopí.. co je to nemím a žít z mála. Tohle životní období máme za sebou před mnoha lety a víme, že, když člověk něco chce, život je prostě dřina a nic není zadarmo.Ale udělat si dvě děti po sobě bez -myšlenkovitě a vědět, že jsme bez peněz a chlap nefachčenko, to je nezodpovědnost..A V ZÁVĚRU TO ODSKÁČOU TY DĚTI A TO JE NEJHORŠÍ..
Jsem odnaučený kuřák, když se fakt chce jde to. Ušetřené peníze jdou v peněžence poznat hned po měsíci. Je to snad ani nenapadlo že by přestali kouřit ![]()
@blorchi píše:
Tak ja teda taky dokoukala. Chlap zije koused od nas.Tedy ten chudej, ona rikala, ze je snad vyuceny jako nejaky pracant v lese? Holky tady je lesu a lesu, ja si myslim, ze by urcite neco nasel, klidne i brigadne. Mne teda prisel falesny az na pudu, nemakacenko, klidne by tam ohl i nahradni maminku. O jeho zens! ke se ani nebudu vyjadrovat, oba cigarety, detem hadry kdo jim co da, na jidlo!! konzervy pro batolataBy me hanba fackovala. Ja tedy taky neziju na vysoke noze, ziju velmi skromne, ale nedovolila bych si detem dat konzervu, to radeji kouppim kilo mrkve a udelam dusenou se sojou
![]()
No a druha rodinu, v pohode, ale kdovi, zastinila je ta chudá.
Blorchi, ale ona říkala, že práce v lesích tam je, ale že by musel mít živnosťák a to ona mu nechce dovolit. Což si tedy myslím, že je pořádná blbost. Kdyby měl živnosťák, mohl makat a ona by nemusela žbrblat
No s tema konzervama me primo na*rala…ono ty suchy salamy jsou asi levnejsi, nez kdyby koupila kilo mrkve a udelala treba dusenou s bramborem pro deti…a ty cigarety
i kdyby i je balili, tak porad jsou to vyhozene penize…chudak deti..lepe by se mely v decaku a bez nazoru, ze prece v rodine je jim lepe ![]()
@tterka píše:
Blorchi, ale ona říkala, že práce v lesích tam je, ale že by musel mít živnosťák a to ona mu nechce dovolit. Což si tedy myslím, že je pořádná blbost. Kdyby měl živnosťák, mohl makat a ona by nemusela žbrblat
A joo to se omlouvam, to mi vypadlo. No tak pak je blba ona ![]()
@1.zizi jj, to máš pravdu. Ale když je ženská blbá a zakáže mu živnosťák, tak je to těžké… Klidně mohl zůstat s dětma doma on a ona mohla jít makat, když byla tak chytrá. Ženská by přeci jen sehnala nějakou práci jako prodavačka nebo uklízečka spíše, než chlap ![]()
Jaj holky ja se ted divala na to dotoceni po case. No tak tedy jsou bez sebe a chlap ji uz ctyri mesice nedal pro deti ani korunu, tak to o necem vypovida ne? Proste ulhanej nemakacenko ![]()
@jdukolem píše:
maminka je moudrá žena
Sice dělá rodinu žena, ale muž musí nosit peníze, když jsou děti malinké a žena nemůže zatím vydělávat. aby rodina nestrádala a neživořila. A, když nosí muž peníze a žena neumí udržet domácnost a péči o děti, je to věc úplně jiná..Ona byla sice jednoduchší, ale podle mě zlá ženská to nebyla a on byl herec, divadlo předváděl a dělal chudáka. Koukala jsem tedy jen kouskovaně a vím, že už se přiští díl dívat nebudu, nedělá mi vůbec dobře vidět strádající děti…
Holky mne to pripomene vzdycky film Absurdistan
…takovi lide proste nepremysli a nasekaji si treba deset deti…
@Lenny0 píše:
já s tebou souhlasím, ale beru to podle mojí babičky. Ona se tedy sice koupe každý den, ale já jí nesmím umývat nádobí, protože spotřebuji příliš vody.Myslela jsem, že právě ty stravovací návyky nemá zažité z domu a jí to asi přijde normální. Já jsem sice nekuřák, ale všichni kuřáci tvrdí, že přestat je strašně těžké. Nevím zda to používají jako berličku, ale právě na uklidnění si zapalují a pak je z toho začarovaný kruh.
Ja jsem se snazila seknout s cigarama milionkrat a neslo to. Zdravi ani penize nebyly motivace. Dobrou cigaretu jsem povazovala za zivotni uroven asi jako kdyz pijes kvalitni vino kvuli chuti a ne lacine patoky pro efekt, jestli mi rozumis. Ale jakmile jsem zjistila, ze jsem tehotna, vzala jsem zbytek cigaret a letely do kose, a to dokonce bez abstaku. Clovek musi mit hlavne duvod, ktery bude silnejsi nez chut. U me to jsou deti, ale u te Lenky ani to ne. Tak to uz je blby.
@ncc1701 já má z nich takový pocit že to že kouří nevidí jako něco divného. Prostě si koupí cigarety, veme půlku chleba štanglu salámu a do zítřka mají vystaráno
Že by místo cigaret mohla dětem koupit, ovoce, jogurt a uvařit aspoň domácí polévku to ji asi nenapadne ![]()
@Lusy23 píše:
@ncc1701 já má z nich takový pocit že to že kouří nevidí jako něco divného. Prostě si koupí cigarety, veme půlku chleba štanglu salámu a do zítřka mají vystaránoŽe by místo cigaret mohla dětem koupit, ovoce, jogurt a uvařit aspoň domácí polévku to ji asi nenapadne
Je tupá a líná.