Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap co se vy.ere na svoji rodinu a neplatí na své děti už 4 měsíce (ted jsem to četla, ale nejde mi dát odkaz)se nedá říkat ani chlap, ale hovado.
Už nikdy nechci tento pořad vidět. Zkazila jsem si páteční večer. Je mi líto těch dětí. Ale mezi náma - pražská rodina taky nic moc. Zbytečně namyšlení.
Nejvíc mi vadil ten chlap z Otrokovic…
Chápu, že se mu nestýskalo, když se nechal vydržovat. Jeho manželka podle mého dělala pro rodinu vše, co jí intelekt dovolil (až na to kouření)..Myslím si, že strava jí vůbec nedocházela a nemá ponětí o tom, co dětem vůbec dává jíst za sr… Přes to všechno se mi nelíbilo, jak se do ní na konci pořadu obuli. Jak tlačila paní z Prahy na manžela, ať řekne svůj názor (nebo spíš její názor) bez „toho obalu“
Zelená barva na chodbě - katastrofa
![]()
To, že paní z Otrokovic rezignovala na výchovu v náhradní rodině, tak trošku chápu. Už jim snad neměla ani co nabídnout. Trošku bych řekla, že holky byly „přezážitkované“…
Holky to byla snad první mamina která ani jednou za těch deset dní nemluvila o svých dětech, jako že by se jí stýskalo apod. přitom byly ještě malinké, byla v aquáči a užívala si tam jak dítě mluvila o tom jak si splnila sen ale nepostřehla jsem že by mluvila o tom že by se tam líbilo jejím dětem
@anickadomnik, já to skoro o nikom neříkám, ale tentokrát si to neodpustím. Byla hrozně jednoduchá.. Asi věděla, že má o děti dobře postaráno
![]()
@Cuarentena píše:
Už nikdy nechci tento pořad vidět. Zkazila jsem si páteční večer. Je mi líto těch dětí. Ale mezi náma - pražská rodina taky nic moc. Zbytečně namyšlení.
V čem namyšlení?
Setkala jsem se s tim i na jine diskuzi… proc jako namysleni??? Tam je dokonce oznacovali za arogantni zbohatliky… ![]()
Byli oba dva v ramci moznosti prijemni, nepovysovali se, nesmali se jim, nic nevyzdvihovali… ![]()
Absolutne normalni rodina, ktera funguje - a ze je mala rozmazlenejsi? Dejme tomu ze je, ale co jako, extrem to tedy rozhodne nebyl. Nikde to neni uplne idealni, ze…
@Barca12345 píše:
Setkala jsem se s tim i na jine diskuzi… proc jako namysleni??? Tam je dokonce oznacovali za arogantni zbohatliky…
Byli oba dva v ramci moznosti prijemni, nepovysovali se, nesmali se jim, nic nevyzdvihovali…
Absolutne normalni rodina, ktera funguje - a ze je mala rozmazlenejsi? Dejme tomu ze je, ale co jako, extrem to tedy rozhodne nebyl. Nikde to neni uplne idealni, ze…
Normální rodina, pracující, sportovní, akční. No a že mají peníze? Komu to vadí, musí víc makat a snažit se.Zase tady funguje spodinská závist. Kdo nemá na šunku pro děti, tak si na ni holt musí vydělat nebo si nebrat líného idiota.
@Burj Chalifa píše:
Normální rodina, pracující, sportovní, akční. No a že mají peníze? Komu to vadí, musí víc makat a snažit se.Zase tady funguje spodinská závist. Kdo nemá na šunku pro děti, tak si na ni holt musí vydělat nebo si nebrat líného idiota.
Nebo aspon nepalit, ze… ![]()
@Barca12345 píše:
Setkala jsem se s tim i na jine diskuzi… proc jako namysleni??? Tam je dokonce oznacovali za arogantni zbohatliky…
Byli oba dva v ramci moznosti prijemni, nepovysovali se, nesmali se jim, nic nevyzdvihovali…
Normální střední třída - firma, byt, auto a chata, na svačinu šunka. Závist? Dbají o sebe, sportují. Komu imponuje rozkydlá líná hloupá nána, co si uplete dvě děti s nemožným blbem a žere jen konzervy, tak to o něm cosi vypovídá.
@Barca12345, mně jen vadilo na konci - mezi čtyřma očima, jak z toho vyšel ten „fešák“ z Otrokovic líp než jeho žena. Ale možná do jejich situace paní z Prahy viděla víc
…A ta zelená barva
mi přišla jako drzost
Budu ovšem věřit, že v tom byl dobrý úmysl
Jinak je pravda, že se drželi jak jen nejlíp mohli.
@Kaczenka píše:
@Barca12345, mně jen vadilo na konci - mezi čtyřma očima, jak z toho vyšel ten „fešák“ z Otrokovic líp než jeho žena. Ale možná do jejich situace paní z Prahy viděla víc![]()
…A ta zelená barva
![]()
![]()
mi přišla jako drzost
Budu ovšem věřit, že v tom byl dobrý úmysl
Jinak je pravda, že se drželi jak jen nejlíp mohli.
Jo, to mi vadilo taky, protoze on mi prisel mnohem horsi, no ale tezko soudit pres obrazovku.
Ja si myslim, ze pani domaci tam tu zelenou takovou chtela, jen te Nikole to prislo hrozny (mi osobne taky) a proto se tak smala… ![]()
@Barca12345 namyšlení?
mě přišli v pohodě naopak, ještě ta mamina podle mě šáhla do vlastní kapsy aniž by to zmínila