Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem ročník 85 a pamatuju jak jsme opékali párky na ohni, tak neexistovalo že by nějaký prasknul a rozpadnul se. Dneska skoro všechny..
Rohlík s gothajem byla mňamka, dneska se gothaj nedá jíst.
Vepřovku z Lídlu taky kupuju, dávám jí do rizota a na špagety
![]()
@Michaela23 píše:
Já jsem ročník 85 a pamatuju jak jsme opékali párky na ohni, tak neexistovalo že by nějaký prasknul a rozpadnul se. Dneska skoro všechny..Rohlík s gothajem byla mňamka, dneska se gothaj nedá jíst.Vepřovku z Lídlu taky kupuju, dávám jí do rizota a na špagety
![]()
Mě snad na ni nalákáš
Mám normálně na ty mastné výborné špagety děsnou chuť.
@Lesina píše:Špagety milujeme, hlavně já a dcera. Dělám je z mletého masa a konzervovaných rajčat. A už jsme u toho, konzerva, ha!!!
Mě snad na ni nalákášMám normálně na ty mastné výborné špagety děsnou chuť.
@Anna766 píše: Špagety milujeme, hlavně já a dcera. Dělám je z mletého masa a konzervovaných rajčat. A už jsme u toho, konzerva, ha!!!![]()
Ano, ty dělám taky, jsou výborné - ale ty s vepřovkou, to je prostě naše dovolenová specialita.
@Tomikate píše:
Ano bude
já tě poznala, jsem dobrá
tam bude nějaký záletník ![]()
Nechci vás tady nijak naštvat nebo strhnout zase debatu o něčem o čem nechci
Ale nechtěly byste některá materiálně pomoci té Lence z minulého dílu? Já na ni kontakt už sehnala a už nás pár je kdo ji chce pomoci.
@LuMiTa píše:
já tě poznala, jsem dobrá![]()
tam bude nějaký záletník
Však uvidíš ![]()
@Camael píše:
@Tomikate
Tak, jsi připravená na to, co se tu pak strhne?
mně to je jedno
Vím, že to tady bude drsné
Ale já se k tomu vyjadřovat nechci. Doufám, že to vydržím a nic sem nenapíšu ![]()
@Tomikate píše:No však jo nic neříkat, jsme napnutá
Však uvidíš
@Tomikate píše:
Nechci vás tady nijak naštvat nebo strhnout zase debatu o něčem o čem nechciAle nechtěly byste některá materiálně pomoci té Lence z minulého dílu? Já na ni kontakt už sehnala a už nás pár je kdo ji chce pomoci.
nóóó ani ti nevím.. mám zní zvláštní pocit.. ![]()
@Tomikate už se na tebe těším
a jak je na tom? rozešli se, nebo jsou spolu? Materiální pomoc? A co by potřebovali, nevíš?
@Tomikate
noo, tak to jsi dobrá. To já bych si musela zrušit účet, abych to vydržela. ![]()
@barca77
Kazdopadne verim tomu, ze to bylo vic podobne masu nez dneska 
Tak to jsme na tom stejne