Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomikate píše:
Nova zaplatí výlet, který si sama vymyslí. A zaplatí i jiné věci, ale jak komu. O tom se tu nebudu radši rozepisovat.
a to by mě právě zajímalo jak to je..
@CokeLady píše:
To je zajímavé. Protože je pravda, že někdy z vyměněných maminek padají dost divné prosby, kam by chtěly na výlet.
Treba na Jested s chlapem, ktery ma berle, ze… ![]()
@Tomikate píše:
Jsi hodná, děkujiDrbat se bude a hodně
Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl
Moc se na tebe těším a fandím ti. Drž se… ![]()
@hanka.br. To je víc než samozřejmé, že je špatně, když si máma od dětí vykuřuje a nemá na jídlo. Ale, když jsou lidi bez peněz, ty cigarety už to tak moc zase nezachrání. Máme víc dětí, dospělé i studující i malé a umím se v tom dobře orientovat, jak jsou děti finančce náročné a co vše potřebují. Zbláznila bych se, kdyby moje děti měly nedostatek, nebo bych jim neměla dát co do pusy a z čeho zaplatit koužky..navíc, když jsou talentované. Proto už si každý musí rozmyslet, kolik bude mít dětí a jak to zmákne. Pokud nemají štěstí na rodiče a dobře je nezajistí a nezabezpečí v nejhorším případě nemají kvalitní péči, je na místě dětem pomoci, bez ohledu na to.. jaký jsou rodiče!!!A pokud se chceš zeptat, zda já pomáhám, tak věř tomu, že ano.
A děkuji všem co jste mně napsali SZ a chcete Lence pomoci. Je vás opravdu hodně a jsem hrozně ráda, že jsou tady i takové hodné mámy a rády pomůžou těm dětem
Hrozně si toho vážím a nelituji toho, že jsem se vás tady takhle na to zeptala, i když se opět kvůli tomu strhla další debata a zbytečná
Ale to je vedlejší. Mně šlo jen o pomoc Lence. A víte kdo s tou pomocí vlastně začal?? Byli to ti dva gayové Petr a Petr z Výměny manželek. Tak ten jeden Petr mě požádal jestli bych nesehnala kontakt na Lenku a jestli ji nějak nepomůžeme. Já byla pro a pomůžou ji ostatní mámy z Výměny manželek. Oni totiž vědí jak to Nova všechno hnusně sestříhá a z člověka udělají ještě většího blbce než ve skutečnosti je ![]()
@Tomikate A od nich bych to zrovna čekala, byli to hodní a sympatičtí chlapi ![]()
@Lindsay15 píše:
@Tomikate A od nich bych to zrovna čekala, byli to hodní a sympatičtí chlapi
Však to jsou ![]()
@Tomikate píše:
A děkuji všem co jste mně napsali SZ a chcete Lence pomoci. Je vás opravdu hodně a jsem hrozně ráda, že jsou tady i takové hodné mámy a rády pomůžou těm dětemHrozně si toho vážím a nelituji toho, že jsem se vás tady takhle na to zeptala, i když se opět kvůli tomu strhla další debata a zbytečná
![]()
![]()
Ale to je vedlejší. Mně šlo jen o pomoc Lence. A víte kdo s tou pomocí vlastně začal?? Byli to ti dva gayové Petr a Petr z Výměny manželek. Tak ten jeden Petr mě požádal jestli bych nesehnala kontakt na Lenku a jestli ji nějak nepomůžeme. Já byla pro a pomůžou ji ostatní mámy z Výměny manželek. Oni totiž vědí jak to Nova všechno hnusně sestříhá a z člověka udělají ještě většího blbce než ve skutečnosti je
podivej, Nova to sice sestriha nerikam ze ne, ale to ze jsou oba dva line socky ktere neumi nc jineho nez udelat deti o ktere se nedokazi postarat to je fakt ktery se sestrihat neda.
@Tomikate Pokud se to zakládá na pravě, je vidět, že gayové mají větší soucit s dětma, než samotné ženy matky.Do nedávna jsem byla proti adopci u lidí jinak orientovaných, když ale vidím, že mají srdce a cit, měním tím svůj názor. Jednou jsem koukala na slovenskou záměnu manželek..velmi chudí rodiče čtyř dětí, manžel nepracoval. Nakonec jim pomohl pořad modré z nebe, moc mě to dojalo a moc jsem to těm dětičkám přála.
@honzátko.x To jsem viděla, při tom jsem brečela, jak neměli ani teplou vodu, doma chodili nabalený ![]()
@honzátko.x píše:
@Tomikate Pokud se to zakládá na pravě, je vidět, že gayové mají větší soucit s dětma, než samotné ženy matky.Do nedávna jsem byla proti adopci u lidí jinak orientovaných, když ale vidím, že mají srdce a cit, měním tím svůj názor. Jednou jsem koukala na slovenskou záměnu manželek..velmi chudí rodiče čtyř dětí, manžel nepracoval. Nakonec jim pomohl pořad modré z nebe, moc mě to dojalo a moc jsem to těm dětičkám přála.
to bylo hrozně dojemný, brečela jsem až mi přeskakovalo srdce ![]()
@Tomikate Takže si ženská nemůže říct pojedeme tam a tam, ale musí tam, kam Nova řekne?