Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
22.10.13 16:43

@Tomikate Takže si ženská nemůže říct pojedeme tam a tam, ale musí tam, kam Nova řekne? :think:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.10.13 16:49
@Tomikate píše:
Nova zaplatí výlet, který si sama vymyslí. A zaplatí i jiné věci, ale jak komu. O tom se tu nebudu radši rozepisovat.

a to by mě právě zajímalo jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.10.13 16:50
@CokeLady píše:
To je zajímavé. Protože je pravda, že někdy z vyměněných maminek padají dost divné prosby, kam by chtěly na výlet.

Treba na Jested s chlapem, ktery ma berle, ze… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 16:56
@Tomikate píše:
Jsi hodná, děkuji :-) Drbat se bude a hodně :-) Ale týden to vydržím a pak se tady bude drbat další díl :-)

Moc se na tebe těším a fandím ti. Drž se… :palec:

• Citovat
  • Upravit
9954
22.10.13 16:56

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
22.10.13 16:58

@Tomikate Aha :lol: No to by bylo poněkud divné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3392
22.10.13 17:00

@hanka.br. To je víc než samozřejmé, že je špatně, když si máma od dětí vykuřuje a nemá na jídlo. Ale, když jsou lidi bez peněz, ty cigarety už to tak moc zase nezachrání. Máme víc dětí, dospělé i studující i malé a umím se v tom dobře orientovat, jak jsou děti finančce náročné a co vše potřebují. Zbláznila bych se, kdyby moje děti měly nedostatek, nebo bych jim neměla dát co do pusy a z čeho zaplatit koužky..navíc, když jsou talentované. Proto už si každý musí rozmyslet, kolik bude mít dětí a jak to zmákne. Pokud nemají štěstí na rodiče a dobře je nezajistí a nezabezpečí v nejhorším případě nemají kvalitní péči, je na místě dětem pomoci, bez ohledu na to.. jaký jsou rodiče!!!A pokud se chceš zeptat, zda já pomáhám, tak věř tomu, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.10.13 17:07

A děkuji všem co jste mně napsali SZ a chcete Lence pomoci. Je vás opravdu hodně a jsem hrozně ráda, že jsou tady i takové hodné mámy a rády pomůžou těm dětem :-) Hrozně si toho vážím a nelituji toho, že jsem se vás tady takhle na to zeptala, i když se opět kvůli tomu strhla další debata a zbytečná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to je vedlejší. Mně šlo jen o pomoc Lence. A víte kdo s tou pomocí vlastně začal?? Byli to ti dva gayové Petr a Petr z Výměny manželek. Tak ten jeden Petr mě požádal jestli bych nesehnala kontakt na Lenku a jestli ji nějak nepomůžeme. Já byla pro a pomůžou ji ostatní mámy z Výměny manželek. Oni totiž vědí jak to Nova všechno hnusně sestříhá a z člověka udělají ještě většího blbce než ve skutečnosti je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
22.10.13 17:09

@Tomikate A od nich bych to zrovna čekala, byli to hodní a sympatičtí chlapi ;)

• Citovat
  • Upravit
9954
22.10.13 17:10
@Lindsay15 píše:
@Tomikate A od nich bych to zrovna čekala, byli to hodní a sympatičtí chlapi ;)

Však to jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.10.13 17:15
@Tomikate píše:
A děkuji všem co jste mně napsali SZ a chcete Lence pomoci. Je vás opravdu hodně a jsem hrozně ráda, že jsou tady i takové hodné mámy a rády pomůžou těm dětem :-) Hrozně si toho vážím a nelituji toho, že jsem se vás tady takhle na to zeptala, i když se opět kvůli tomu strhla další debata a zbytečná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to je vedlejší. Mně šlo jen o pomoc Lence. A víte kdo s tou pomocí vlastně začal?? Byli to ti dva gayové Petr a Petr z Výměny manželek. Tak ten jeden Petr mě požádal jestli bych nesehnala kontakt na Lenku a jestli ji nějak nepomůžeme. Já byla pro a pomůžou ji ostatní mámy z Výměny manželek. Oni totiž vědí jak to Nova všechno hnusně sestříhá a z člověka udělají ještě většího blbce než ve skutečnosti je :-D

podivej, Nova to sice sestriha nerikam ze ne, ale to ze jsou oba dva line socky ktere neumi nc jineho nez udelat deti o ktere se nedokazi postarat to je fakt ktery se sestrihat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 17:16

@Tomikate Pokud se to zakládá na pravě, je vidět, že gayové mají větší soucit s dětma, než samotné ženy matky.Do nedávna jsem byla proti adopci u lidí jinak orientovaných, když ale vidím, že mají srdce a cit, měním tím svůj názor. Jednou jsem koukala na slovenskou záměnu manželek..velmi chudí rodiče čtyř dětí, manžel nepracoval. Nakonec jim pomohl pořad modré z nebe, moc mě to dojalo a moc jsem to těm dětičkám přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
22.10.13 17:17

@honzátko.x To jsem viděla, při tom jsem brečela, jak neměli ani teplou vodu, doma chodili nabalený :,(

• Citovat
  • Upravit
9954
22.10.13 17:20

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.10.13 17:22
@honzátko.x píše:
@Tomikate Pokud se to zakládá na pravě, je vidět, že gayové mají větší soucit s dětma, než samotné ženy matky.Do nedávna jsem byla proti adopci u lidí jinak orientovaných, když ale vidím, že mají srdce a cit, měním tím svůj názor. Jednou jsem koukala na slovenskou záměnu manželek..velmi chudí rodiče čtyř dětí, manžel nepracoval. Nakonec jim pomohl pořad modré z nebe, moc mě to dojalo a moc jsem to těm dětičkám přála.

to bylo hrozně dojemný, brečela jsem až mi přeskakovalo srdce :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí