Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
22.10.13 19:12
@Anna766 píše:
Tak to je samozřejmě něco docela jiného. :kytka:
Dcera je zdravá, někdy až moc. :mrgreen:
Mám ale syna na speciální škole, jeho problém je nerovnoměrný psychomotorický vývoj, takže o výchově dítka poněkud jiného něco vím. Doufám jen že jsem se tě nějak nedotkla.To bych opravdu nerada. Z té televize vypadala ta Viktorka opravdu zpovykaně. Skzütečnost může být zcela jiná. :mavam: :mavam:

Tak když ti celý den stojí za p. delí kameraman s hnusným monstrózním přístrojem - pro ty děti to asi musí být stres a chovaj se divně i proto. :nevim: Já jednou dělala rozhovor na kameru, celkem mne to rozhodilo, neb nejsem zvyklá a v těch zprávách jsem pak vypadala jako pravej nefalšovanej idiot :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.10.13 19:13

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 19:15
@Tomikate píše:
Ale to že ta Iveta byla s tím klučinou i na povinné kontrole logopedky a že malý hraje do týdně několikrát fotbal, to už tam nedali. A pak to vypadá, že se klukovi nevěnují. Ono z deseti dnů do tak krátké doby si dají jen to co je jim hodí. Ta Iveta se taky neválela jen u kafíčka. :mrgreen:

No, zrovna z týhle tam udělali děsně línou cuchtu, co kouká jen na TV, ale věřím, že na tý farmě musela teda makat, jinak by kozy chcíply :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 19:17
@Tomikate píše:
Promiň, ale tobě po tom nic není. Já přeci Novu ani drbny ke shazování své osoby nepotřebuji. Vystačím si hravě sama – už jen tím, jak se navážím do Hanky. Nevím proč zrovna ty se mě na něco ptáš??

Máš pravdu - ty si stačíš fakt sama ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.10.13 19:21

@Gina108 Ne, neplatili, byl to dokument.(ale v motolské porodnici si sestřičky a uklízečky myslely, že je to Výměna a dívaly se všelijak…) :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 19:22

@Gina108 No a proč by němala lítat kolem koz, když tím svým dětem mohla přivydělat hezké pěnízky z kozího mléka a nebo sýrů. Ta ženská mě byla sympatická, uměla se postavit k práci a děti měla hezky vychované. Prostě život na vesnici, ten já žiju a miluji ho, Do města ráda zajdu, ale opravdu jen na chvíli a jsem zase vděčná za ten klid vesnický a lepší vzduch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 19:25
@hanka.br. píše:
@Gina108 Ne, neplatili, byl to dokument.(ale v motolské porodnici si sestřičky a uklízečky myslely, že je to Výměna a dívaly se všelijak…) :mavam:.

Kecáš 8o To mi přijde neuvěřitelný, že je to vůbec napadlo :-O. Byl to v podstatě záslužný čin nechat natočit dokument, spoustě lidí to jistě pomohlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.10.13 19:28

@Gina108 No jo - jenomže o tom věděli jen doktoři, o co jde.Ale sestřičky zprvu opravdu nechápaly, proč mám za sebou pořád štáb a mračily se. Ale brzy je to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 19:35
@honzátko.x píše:
@Gina108 No a proč by němala lítat kolem koz, když tím svým dětem mohla přivydělat hezké pěnízky z kozího mléka a nebo sýrů. Ta ženská mě byla sympatická, uměla se postavit k práci a děti měla hezky vychované. Prostě život na vesnici, ten já žiju a miluji ho, Do města ráda zajdu, ale opravdu jen na chvíli a jsem zase vděčná za ten klid vesnický a lepší vzduch..

No vždyť já Ditu nehaním za ty kozy :lol:, jen že ta vyměněná Iveta nebyla jistě tak líná, jak ji vykreslili na Nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 20:12

@Gina108 Mě líní přišla, ale možná to na mě tak působilo z důvodu života v panelovém domě s jedním dítětem. Jsem prostě zvyklá na větší rozruch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
22.10.13 20:16
@honzátko.x píše:
@Anna766 @Anna766 Vidíš to a není to tím, že by jsi dítě zanedbávala. Si něco pročti na netu o vývojové disfázii, mám zkušenost s takovými dětmi. Není to vada intelektu, ale vada řeči a může být nepatrně znát i v dospělosti, proto je dobrá včasná logopedie, ale spousta rodičů ani neví, že něco takového existuje.

Já s ním chodila k logopedce ještě před školou, prošli jsme několika poradnami pro tyto děti, až jsme se ustálili :mrgreen: v té spec. škole kde jsme doted.Ale před kamerou by z něj byl totální, no radši nepokračovat. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 20:30

@Anna766 Chodí do speciální školy, ale to vůbec nevadí. Důležité je, aby byl štastný a nebyl na ZŠ jen ten poslední. Tady může patřit mezi první a může v něm růst zdravé sebevědomí. Dnes se každý hají školou a přesně nalajnovanými odstavci, ale život není až tolik o tom. I dobrý řemeslník, je velmi potřebný–Bud ráda, že je zdravý, to je největší dar..
Nikdy jsem tyhle diskuze nečetla a nepříspívala do nich, až co mě do toho navlékla kamarádka..to je snad droga, budu si to muset zakázat. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
22.10.13 20:39
@honzátko.x píše:
@Anna766 Chodí do speciální školy, ale to vůbec nevadí. Důležité je, aby byl štastný a nebyl na ZŠ jen ten poslední. Tady může patřit mezi první a může v něm růst zdravé sebevědomí. Dnes se každý hají školou a přesně nalajnovanými odstavci, ale život není až tolik o tom. I dobrý řemeslník, je velmi potřebný–Bud ráda, že je zdravý, to je největší dar..
Nikdy jsem tyhle diskuze nečetla a nepříspívala do nich, až co mě do toho navlékla kamarádka..to je snad droga, budu si to muset zakázat. :pocitac: :zed:

Proč zakázat, vždyt jsme si tak krásně porozuměly :kytka: :mrgreen:
Jo chlapec fyzicky zdravý je, v hlavičce se mu to taky srovná, jen to chce čas. Jíst mu chutná a ny s manželem ho milujeme. :andel: Jen těm kamerám bych ho teda nevystavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
22.10.13 20:47

@Anna766 To je jasný, nikdo Tě nenutí, abys ho vystavovala..v pohodě. Kolik máte dětí?
Zakázat proto, že s dětmi píši úkoly a tukám do PC. Chystám večeře a sváče a mezitím tukám do PC. V Práci neodolám a kuknu sem a doma už po mě pokukuji, zda jsem jako ok… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 20:55

@honzátko.x si zvyknou :mrgreen: já mám emimino i v posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat