Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že ve výměně manželek, je na konec nejhorší ta ženská…
no tak ono se tak opravdu z největší části hlásí divný lidi ![]()
@K-Black píše:
no tak ono se tak opravdu z největší části hlásí divný lidi
Co se divíš, 99% pro prachy.Co to může být zač už jsme měli tu čest vidět.
@Lindsay15 Ano,bylo to ono.Bylo vidět, že paní svoje děti velmi milovala, i když neměla ani dobré hyg. návyky, ale o děti bylo postarané i v tak velké chudobě. Nevím, zda bych to na jejím místě zvládla lépe, možná vůbec ne…člověk by tu situaci musel prožít a následně by mohl soudit.To je i případ poslední výměny..maminky Lenky, která měla naprosto nespolehlivého a neschopného muže, nebyl jí oporou a k tomu dvě malé dětičky. Muž mám být finanční jistota rodiny, aby žena mohla fungovat jako správná a milující matka…Myslete si o tom co chcete, tohle je můj názor díky mým životním zkušenostem.
@Burj Chalifa píše:
Co se divíš, 99% pro prachy.Co to může být zač už jsme měli tu čest vidět.
když ten pořad začal, tak jsem se chtěla přihlásit
ale pak mi došlo, že by se tu nějaká
hrabala v mojich věcech a sahala na moje děti, takže ne. A taky se bojím že by mě poslali k nějakým tragédům, nebo někam na statek kde bych se udřela
![]()
@Anonymní píše:
No tak u těch lidí mi přišli oba, prostě špatní rodiče i partneři.
@K-Black píše:
když ten pořad začal, tak jsem se chtěla přihlásitale pak mi došlo, že by se tu nějaká
hrabala v mojich věcech a sahala na moje děti, takže ne. A taky se bojím že by mě poslali k nějakým tragédům, nebo někam na statek kde bych se udřela
![]()
to já sním… jak by mě poslali do rodiny v paneláku s jedním dítětem
Já si do kufru balím knihy, přeji si vidět BEZ DĚTÍ divadlo (tedy něco pro dospělé, ne popelku) kino, vstavu… Za 10 dnů se vrátím odpočatá, usměvavá a za tu dovču mi ještě zaplatí. Krásný sen ![]()
A abych nebyla nespravedlivá, ta Viktorka těch druhých byla neskutečně rozmazlenej spratek.Na mě dítě takhle zahulákat tak dostane jednu přes zadek.
@K-Black píše:
když ten pořad začal, tak jsem se chtěla přihlásitale pak mi došlo, že by se tu nějaká
![]()
Soukromí svých dětí ani své bych nikdy neprodala. Nejsem na prodej.
@Anna766 píše:
A abych nebyla nespravedlivá, ta Viktorka těch druhých byla neskutečně rozmazlenej spratek.Na mě dítě takhle zahulákat tak dostane jednu přes zadek.
mě spíš napadlo, že byla jiná ![]()
@honzátko.x Sice jsem se zeptat nechtěla, ale ano - věřím ti to, proč ne? Nejsem slepá a hluchá k trápení dětí, mám zase svoje aktivity pro ně, ale směřují spíše k rodinám, ke kterým se nehezky zachoval osud a do svých problémů se nedostali vlastním přičiněním. I odtud plyne můj postoj k účastníkům výměn - dospělí to zpracují v pohodě, vysvětlí, prodiskutují - ale děti ne. Vzpomeňte jen na toho kluka, co klečel na vařečce - ten to bude ve škole poslouchat ještě dlouho.Bylo to ponižující, hrozné.
@Tomikate Chci se omluvit, pokud některé moje výroky vyzněly osobně. Jsi dobrá, že i když ty názory znáš, jsi tady a vysvětluješ to. Co ti můžu slíbit už teď - v pátek se zdržím komentářů, které by se tě mohly dotknout, ať už to bude vypadat, jak chce. Zajímá mě - vy jste neviděli výsledek natáčení před vysíláním? Když před čtyřmi lety Nova natáčela operaci dcery, poslali mi výsledek půl roku před vysíláním ke schválení. Tady to tak nefunguje?
@Anna766 píše:
jako to bys měla vidět teď naši dcerunku, kope mi do zad a vzteká se. Má jeden ze svých úžasných dnů ![]()
@Burj Chalifa píše:
Soukromí svých dětí ani své bych nikdy neprodala. Nejsem na prodej.
no já ani tenkrát nevěděla že za to jsou prachy, byl to momentální nápad po prvním díle. Osobně si myslím, že by se to ani natáčet nemělo, představa že se malé děti stanou terčem posměchu třeba spolužáků, a jako že v každé té rodině se něco najde když se chce. A že kolikrát je to opravdu hnusný. ale stačí i blbost, nejsem žádná špína, ale vím že když bude jiná žena chtít tak u nás něco najde i kdyby pavučinu a když to hezky podá, tak ze mě udělá špínu.
@honzátko.x Oni jim vlastně vymalovali dům a udělali novou koupelnu, jestli si to dobře pamatuju, v modrém z nebe? Jak ten její manžel musel pracovat ![]()