Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
OK pomoct a pomoct je rozdíl, nejprve by si měla sama uvědomit, že nemá-pokud bych neměla odpustila bych si kávu a hlavně cigára, chápu, že děti za své rodiče nemůžou a nemůžou ani za to, do jakého prostředí se narodily.
jenže někdo jí pomůže a ona půjde do aquaparku a koupí si karton cigár ![]()
@Tomikate píše:
Nechci vás tady nijak naštvat nebo strhnout zase debatu o něčem o čem nechciAle nechtěly byste některá materiálně pomoci té Lence z minulého dílu? Já na ni kontakt už sehnala a už nás pár je kdo ji chce pomoci.
Mas na ni kontakt??? Se ji prvne zeptej, jestli jeste kouri. Co se tyce obleceni a tak, ochotna bych klidne byla, vali se mi toho doma mraky, par tricek, mikin nebo teplacku si ani nevsimnu. Ale jako, snad se neceka, ze ona nic neudela a lide ji zacnou posilat obleceni?
Jinak jsem ti psala SZ, jeste predtim, nez jsem se nad tim trosku zamyslela… ![]()
@Vrtul píše:
@Lesina to jo, je z toho plnohodnotne jidlo. Vzhledem k tomu ze je to asi 300g a stoji k 50kc tak o uspore nemuze byt rec. Ja tam davam dve na kilo mrkve.
tak za 50,– mám 1/2kg masa, ale 100% masa bez nějakých konzervantů
Já to všechno chápu, ale těch dětí mně je líto. Však já se pouze ptám, jestli by někdo chtěl pomoci. A ten kdo chce, ať dá prosím vědět. Děti i Lenka by potřebovaly boty vel. 23,24 a 39. Určitě zimní věci a drogerku taky. Já mám krámů doma dost a než to vyhodit nebo strčit na půdu, tak to ráda pošlu.
@Tomikate píše:
Nechci vás tady nijak naštvat nebo strhnout zase debatu o něčem o čem nechciAle nechtěly byste některá materiálně pomoci té Lence z minulého dílu? Já na ni kontakt už sehnala a už nás pár je kdo ji chce pomoci.
materiálně rozhodně ne, ale měla by mít někoho při sobě, kdoby jí ukázal, jak sedá hospodařit, vařit, uvažovat..takového průvodce..protože žádné materiální věci jim dlouhodobě nepomůžou, jen změna uvažování, přístupu..informace, vysvětlování a podpora.
@Barca12345 píše:
Mas na ni kontakt??? Se ji prvne zeptej, jestli jeste kouri. Co se tyce obleceni a tak, ochotna bych klidne byla, vali se mi toho doma mraky, par tricek, mikin nebo teplacku si ani nevsimnu. Ale jako, snad se neceka, ze ona nic neudela a lide ji zacnou posilat obleceni?Jinak jsem ti psala SZ, jeste predtim, nez jsem se nad tim trosku zamyslela…
To je jen tvá věc, já opravdu nikoho nenutím
Mně to je jedno jestli kouří. Já ji peníze posílat nechci. A za pár věcí na děti si cigára snad kupovat nebude.
@Anulka ja to chapu, ale me tohle strasne chutna! Jinak varim normalne. Ze 100% masa ![]()
@Tomikate Ale za peníze na cigára by hravě nějaké ty potřebné věci dětem koupila!
@Tomikate píše:
není s ním. On odešel a nic ji neplatí.
to je…, no nemá z čeho
ááách jo..
@Tomikate píše:
není s ním. On odešel a nic ji neplatí.
ale zapomela jsi dodat, ze za ni chodi a spi u ni (nebo s ni?),takze kdyz se to tak vezme, zadna zmena ![]()
@Tom-Jerry píše:
ale zapomela jsi dodat, ze za ni chodi a spi u ni (nebo s ni?),takze kdyz se to tak vezme, zadna zmena
jo? ![]()
OK pomoct a pomoct je rozdíl, nejprve by si měla sama uvědomit, že nemá-pokud bych neměla odpustila bych si kávu a hlavně cigára, chápu, že děti za své rodiče nemůžou a nemůžou ani za to, do jakého prostředí se narodily.