Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. No ano, ale zase jsme v tom, děti za svoje rodiče nemohou a nemohou ovlivnit ani to, zda jejich prdlí rodiče půjdou do výměny. Když to někdo udělá kůli penězům to se dá pochopit, když dítěti nemájí co dát do úst, nemájí na čem prát, nebo na čem vařit atd..Já bych šla do výměny, mezi slušné a muzikální romy, ti zatím bodavali hlavně v péči o děti..
![]()
@K-Black píše:Jo to je možný
mě spíš napadlo, že byla jiná
@Timinka píše:
jako to bys měla vidět teď naši dcerunku, kope mi do zad a vzteká se. Má jeden ze svých úžasných dnů
Hele nejsem dokonalá, dcera když byla malá, taky to zkoušela. Když ppřekročila hranice, dostala-jednu a přes zadek!!Nejhorší trest byl že byla šoupnuta za křeslo, dokud se neuklidní a bylo. Proč za křeslo, to víš malý byt
Chvíli tam brečela, stěžovala si tam-maminka okivá, nemám lád…-pak přišla, já měla veeeelkou radost, že se mi vrátila moje hodná holčička, zas bylo všechno zalité sluncem
![]()
@Anna766 dceři je 9 a půl a má aspergera. Ne vždy je to o výchově a ne vždy je postižení vidět.
@Timinka moc dobře ti rozumím s autistickou dcerou, pohybuji se mezi takovými dětmi. Je jiné být s takovým dítětem 10 dní a je jiné se starat neustále-být rodič takového dítěte..je to pořádná fuška.
@Timinka píše:
@Anna766 dceři je 9 a půl a má aspergera. Ne vždy je to o výchově a ne vždy je postižení vidět.
Tak to je samozřejmě něco docela jiného. ![]()
Dcera je zdravá, někdy až moc. ![]()
Mám ale syna na speciální škole, jeho problém je nerovnoměrný psychomotorický vývoj, takže o výchově dítka poněkud jiného něco vím. Doufám jen že jsem se tě nějak nedotkla.To bych opravdu nerada. Z té televize vypadala ta Viktorka opravdu zpovykaně. Skzütečnost může být zcela jiná.
![]()
@honzátko.x no já tohle vlastně chtěla napsat už u výměny tuším před 14 dny (malý šimon) když už se zde psala, že jsou nějací divní, kdoví co se doma děje, že je ten šimon divnej. Mohl být aspík, nebo prostě jen nevstřebal kamery. Prost ěkdyž se tady kritizují dospělí proč ne, šli do toho s tím vědomím, ale děti bych do toho fakt netahala
@Anna766 ne nedotkla, přesně to jsem tím chtěla říct. To že vypadá rozmazleně, neznamená že je ![]()
@Timinka Ještě jedna výměna mě zaujala, tedy ne ani tak výměna, ale chlapec 5 let starý. Bydleli na vesnici a špatně mluvil, tam to velmi pravděpodobně vypadalo na vývojovou disfázi a NE nějaké zanedbání. Ale ta měštačka z toho udělala humbuk, že je klučík zanedbávaný, protože se jeho máma věnuje víc kozám.
@Timinka píše:
@Anna766 ne nedotkla, přesně to jsem tím chtěla říct. To že vypadá rozmazleně, neznamená že je
mea culpa
![]()
@honzátko.x píše:
@Timinka Ještě jedna výměna mě zaujala, tedy ne ani tak výměna, ale chlapec 5 let starý. Bydleli na vesnici a špatně mluvil, tam to velmi pravděpodobně vypadalo na vývojovou disfázi a NE nějaké zanedbání. Ale ta měštačka z toho udělala humbuk, že je klučík zanedbávaný, protože se jeho máma věnuje víc kozám.
Je fakt že můj syn-11 let-taky má problém v řeči, patří to k tomu. Hodně se zlepšil, stále se zlepšuje. Je to tím že každý týden má ve škole v rámci vyučování lekci logopedie.
V tomhle pořadu se vychovanost a vůbec děti jako celek posuzovat vůbec nedají. Kdyby natáčeli moji čtyřletou dceru, která by byla beze mě a působila na ni nějaká cizí paní, určitě by byla za retardovanou, nemluvící a nešťastnou bytost, v lepším případě totálně zanedbanou.
@Anna766 @Anna766 Vidíš to a není to tím, že by jsi dítě zanedbávala. Si něco pročti na netu o vývojové disfázii, mám zkušenost s takovými dětmi. Není to vada intelektu, ale vada řeči a může být nepatrně znát i v dospělosti, proto je dobrá včasná logopedie, ale spousta rodičů ani neví, že něco takového existuje.
@Tomikate píše:
Já děkuji, ale zdržet se komentářů nemusíš. Víš co budu číst takových komentářů, které se mě můžou dotknout?Těch bude
A dopředu nám opravdu nic nepouštěli, takže nevím nic co tam bude.
Hance předpokládám neplatili za natáčení operace a dát cokoli, co publikuji na veřejnosti k autorizaci tomu, o kom to je, mi přijde jako slušnost.
Tobě dali prachy, tak slušnost šla holt stranou
Mmch za jak dlouho po natáčení vám ty peníze dali?