Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
25.10.13 18:36

@Bábrdl Naše velké děti umí vařit, pečou se mnou někdy dorty na zakázku..prostě je velký dům, zahrada, menší drůbež, tak děcka umí práci všeho druhu.Ale ve školním roce je prvořadá škola a jejich vzdělávání. O víkendu zase pomůžou, dnes jsem zrovna přijela z velkého nákupu a dcerka už měla vyžehleno, musím teda podotknout, že žehlení jí baví, do uší si dá sluchátka a dokáže se u toho pokrucovat..Nic jim zadávat nemusím, když vidí, mají čas, všimnou si udělají. Proto, když vidím některé maminy líné a tatínky, je mi na nic.Co svým dětem předají, co jim ukáží, nebo jak je v budoucím životě budou motivovat, když nepracují a nic nedělají. Jakoby jim ty děti za to ani nestáli. Jinak ideální to určitě není vůbec nikdy, myslím, že taková rodina neexistuje. Když tady někdo píše-máme jedno dítě, dost peněz, krásný byt, společné koníčky..to ještě neznamená, že tohle je ideál, že nenastane v jejich rodině problém a budou vždy štastni. Problémy, starosti se přece všude řeší každodenně a můžou nám v budoucnu ještě něco přinést pozitivního..

Příspěvek upraven 25.10.13 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.10.13 18:37
@blorchi píše:
Taky tomu nemuzu uverit, ale je tam jedna co me hrozne stve a ja potrebuju videt jak vypadne :mrgreen: :mrgreen: Ale mam deprese, protoze jsem se chtela divat na vymenu :cert: Budu delat pizzu, ovocne pivo se mi chladi, perina nachystana :cert: :cert: ach jo, jsem chudak. :lol:

:lol: :lol: Tý jo…My jsme teďka povečeřeli Hamburger a hranolky, takže prasárna..Jsem totálně přežraná.. :mrgreen:
Prosím tě, kdo je v duelu?

• Citovat
  • Upravit
becky87
25.10.13 18:42

@Silwinka87 no prave Nikol a Jafar :lol: a dneska tam prijde stara Regina z jednicky :mrgreen: teda ale hambac a hranolky, to je prasarna, ale dala bych si :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
9954
25.10.13 18:45

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65235
25.10.13 18:48

Ještě je tam jeden, o úklidu, taky zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.10.13 18:50
@vokishka píše:
Ještě je tam jeden, o úklidu, taky zajímavý

já vím, ale tenhle je hrozný. A to video k tomu. On ssi to zavařil sám. Kdyby blbec sám nešel a neprásknul se štábu, že jsem mu takovouhle zprávu napsala, tak mohla být celá výměna o něčem jiném. Takhle se akorát sám prozradil a okamžitě zamnou štáb přijel a už jsem musela všechno říct. Bylo to tak strašně nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
25.10.13 18:57

@Tomikate Ted jsem koukala na to video, dobře jsi mu to napsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.10.13 19:00

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 19:15

@Tomikate Dobře napsaná smska :palec:

• Citovat
  • Upravit
291
25.10.13 19:57

Tomikate: Tak už jsem nachystaná na koukání a těším se :dance:
Moc Ti přeju, aby Tě tu pak nikdo nekritizoval a nesmlsnul si na vaší rodině… Jinak já mám možná malou úchylku, teda krom uklízení, že když věším na lodžii prádlo, tak pro to mám taková pravidla… Malé věci a hlavně spodní prádlo dozadu, aby nebylo z venku vidět, pak dávám k sobě věci, které k sobě patří, např. věcičky pro malou, ručníky… a pak taky dávám kolíčky podle barev k sobě :D Když minule věšel manžel a rozvěsil to, jak mu to přišlo pod ruku, málem mě kleplo a šla jsem to převěšet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
25.10.13 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
25.10.13 20:08
@Gina108 píše:
No tak to je normální, tohle dělá (téměř :mrgreen: ) každej. Vypínání spotřebičů ze zásuvek šetří energii :palec: Nitě - jak bys je jako chtěla jinak mít? Nachomtaný bez ladu a skladu v jednom klubku, pokud jich máš více? :nevim: Hehe on někdo dává malý talíře na velký nebo jak to všichni myslíte, že je máte srovnaný podle velikostí? A podle barev - proč ne, ale lepší mít čistě bílý - talíř zdobí hezky upravené jídlo. To má být jako nějaký extrém? 8o Hračky do krabic tak nějak podle druhu - OK. To je snad taky normální je mít roztříděný, takový úklid je efektivní a rychlý, ale s. rát se s vyrovnáváním do poliček dle barev - to už úchylka je.

Já bych ti asi přišla uchylná, když věším prádlo, tak musím mít stejné barevné kolíčky vedle sebe a nejlépe ještě v řadách. No manžel to nedával, a koupil mi obyč dřevěné, všechny stejné…ale řady zůstaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
25.10.13 20:09
@Colorka píše:
Moc Ti přeju, aby Tě tu pak nikdo nekritizoval a nesmlsnul si na vaší rodině… Jinak já mám možná malou úchylku, teda krom uklízení, že když věším na lodžii prádlo, tak pro to mám taková pravidla… Malé věci a hlavně spodní prádlo dozadu, aby nebylo z venku vidět, pak dávám k sobě věci, které k sobě patří, např. věcičky pro malou, ručníky… a pak taky dávám kolíčky podle barev k sobě :D Když minule věšel manžel a rozvěsil to, jak mu to přišlo pod ruku, málem mě kleplo a šla jsem to převěšet :roll:

No ty mluvíš jako já:-D Když věšel manžel pleny, byla jsem neštastná. Kolíky byly na opačně straně, pověsil do na šikmo, ne na rovno jako já…
Mmch taky dávám věci k sobě a ještě s výjimkou, že spodní prádlo dávám do prostřed :lol:

• Citovat
  • Upravit
16732
25.10.13 20:14
@Colorka píše:
Moc Ti přeju, aby Tě tu pak nikdo nekritizoval a nesmlsnul si na vaší rodině… Jinak já mám možná malou úchylku, teda krom uklízení, že když věším na lodžii prádlo, tak pro to mám taková pravidla… Malé věci a hlavně spodní prádlo dozadu, aby nebylo z venku vidět, pak dávám k sobě věci, které k sobě patří, např. věcičky pro malou, ručníky… a pak taky dávám kolíčky podle barev k sobě :D Když minule věšel manžel a rozvěsil to, jak mu to přišlo pod ruku, málem mě kleplo a šla jsem to převěšet :roll:

mám to přesně tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 20:20

Já už čekám :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie