Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako psát cizímu manželovi, že já dělám něco zatím co on si někde píchá?
To bych nenapsala ani svému chlapovi, to mi přijde mimo. K tomu tvému milému hlásku mi to vůbec nejde Tomikate..
Nestrkala bych veřejně nos do cizího soukromí, neřešila jeho údajnou nevěru v televizi. Martino promiň, ale pro mě jsi nevkusná vzhledem, chováním, vkusem. A názor na učinkování v pochybných pořadech tohoto typu jsem nezměnila, spíše se v něm utvrdila.
Ta baba není normální, nechat malého běhat bez plenky, když na to není naučený ![]()
Ježiš, co to tam nacvičuje s těma plínama??
Má celou počůranou svou domácnost, tak to asi zavádí všude..
@Sisi137 píše:
@Lesina já bych ho také doma nechtěla, obzvlášť po tom co jsem viděla co dělal u Ordinačky
To bych po něm házela věcma, jen aby zmizel! ![]()
Ten mladej je vůůůl, on má doma kamery a jde za zálety, hňup. To mi hlava nebere.
@Sisi137 píše:
@Lesina já bych ho také doma nechtěla, obzvlášť po tom co jsem viděla co dělal u Ordinačky
Ordinace by mi fakt nevadila, ale jak by mi začal vysávat u mých pořadů (jakkoli jsou pro jiné nepochopitelné) byla bych ošklivá.
Joj, generální úklid.
Whauuu.
@Camael píše:
To bych po něm házela věcma, jen aby zmizel!
těma autíčkama, co? ![]()
@Sisi137 píše:
Ta baba není normální, nechat malého běhat bez plenky, když na to není naučený
přesně chudáci děti, nejen, že přijdou na čas o mamku a musí si zvyknout na jinou ženskou, ale proč ta ženská chce měnit ty děti a zkoušet s nima něco co si má udělat máma sama a za 5 dní stejně odejde z jejich domácnosti
@Burj Chalifa píše:
Nestrkala bych veřejně nos do cizího soukromí, neřešila jeho údajnou nevěru v televizi.
Taky mi to přijde hodně pod úroveň. Nevěra není vůbec její věc.
Právě jsem musela napsat děkovnou sms svému skvělému muži do práce…po takových pořadech si člověk váží chlapa, kterého má doma… ![]()
@Lesina píše:
Ten mladej je vůůůl, on má doma kamery a jde za zálety, hňup. To mi hlava nebere.
Ta rodina nevypadá, že by si extrémně zakládala na věrnosti. Cizí manželka to řeší více než vlastní, což je dosti trapné.
Tak můj manžel prohlásil, že je stejně pořádkumilovný, jen mi mu to stále kazíme ![]()