Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak taky napisi svuj nazor. Byt Martiny se mi take nelibi, ale to je o vkusu. Martina mi prijde normalni, mozna trochu vic posedla uklidem. Mozna by takova nebyla az tak, nemit takoveho muze. Druhy byt me teda neprislo ze by
Tam byl nejaky extremni neporadek. U nas to takhle vypada taky. Uklizim az kdyz dite spi, a vydrzi to presne do chvile nez se vzbudi. Matrace gauc a cigara by me vadili. Jinak je mi mladsi mamky trochu lito. A s temi byty. Taky ziji ju stdrem byte, se starsim nabytkem. Neni to podle mych predstav ale to je o moznostech takze tohle bych neposuzovala. Kazdy nekdy zacinal!!
@Camael píše:
Já bych teda taky nedala dokupy kobereček ze záchoda a dětské prádlo.
Koberečky teda peru zvlášť, ale třeba kuchyňské hadříky vyvařím v mikrovlnce, vymáchám a pak je přihodím k prádlu na 60°.
@parketka Já nevím, ale ani jednoho chlapa bych mít nemohla
Mám ráda svůj nepořádek
Tak nevysávám každý den, prach neutírám každý den… A nevadí to ani mě, ani manželovi
A upřímně je mi vážně sympatičtější Martina než ta druhá ![]()
@Lesina píše:
Koberečky teda peru zvlášť, ale třeba kuchyňské hadříky vyvařím v mikrovlnce, vymáchám a pak je přihodím k prádlu na 60°.
lidi té holce je sedmnáct, je imrvére peskovaná od otce..mě by teda hráblo a do té pračky bych možná narvala i talíře ![]()
@Lilua To jsem zvědavá. Jen jestli tam nedali jen ty nejhorší scény a zbytek bude nuda ![]()
A teď jsem koukala na ukázky, co má být příště, ale podle programu tihle budou až 8.11.. Nevíte, kdo tam bude dál?
@verulicek píše:
lidi té holce je sedmnáct, je imrvére peskovaná od otce..mě by teda hráblo a do té pračky bych možná narvala i talíře
Teda, děti nemám, ale prát pochcanej kobereček ze záchodu s ostatníma věcma. Jinak teda uklízecí manžel je tak trošku magor, mě by kopl do zadku asi tak po 3 dnech ![]()
Příspěvek upraven 26.10.13 v 07:36
@Timinka píše:
Další díl bude asi maso
Podle fotek na Seznam.cz jsou tihle až za 14 dní. ![]()
@Lilua píše:
@Lindsay15 ty kraso to bude mazec![]()
to jo to bude přímo řežba. Já to nechápu, že tam ty lidi lezou ![]()