Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
25.10.13 21:47

Mě teda byla Martina sympatická nejvíce ze všech, taková pohodářka co se zbytečně nestresuje pro prkotiny ;) Její bydlení také není podle mého vkusu ale o tom to přeci není, ale s jejím manželem bych nevydržela ani minutu :lol: Kdyby přišel k nám teď tak by asi padnul z jahody na znak :mrgreen: Druhá rodina mi nebyla sympatická vůbec, sice se paní nedivím že šílela ale doma ty prochcané matrace, kouření v bytě to je fakt hnus.

a příští výměna vypadá že bude maso 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 21:48

@honzátko.x Já bych ho doma také brala :lol: Ale nesměl by ten úklid chtít po mě :think:

• Citovat
  • Upravit
9867
25.10.13 21:48
@Camael píše:
@Lesina
kuchyňské hadříky?? Taky ty já vyhazuju. :think:

Ale ty používáš takové ty netkané, že? Já mám ráda švédské utěrky, takové ty froté. No a ty právě pravidelně desinfikuju v mikrovlnce a přepírám je.
Ale mám i ty netkané, ty má ráda moje mamka (já ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
25.10.13 21:49
@Camael píše:
@Lesina
kuchyňské hadříky?? Taky ty já vyhazuju. :think:

Taky by mě nenapadlo, že je to na více použití :mrgreen: Ale možná myslela spíš útěrky než vyloženě hadříky? :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
25.10.13 21:51

@Lesina
jo tyhle, už vím. Tak to jo, já kupuju ty barevný…ani nevím, co to je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
25.10.13 21:52
@Lesina píše:
Ale ty používáš takové ty netkané, že? Já mám ráda švédské utěrky, takové ty froté. No a ty právě pravidelně desinfikuju v mikrovlnce a přepírám je.
Ale mám i ty netkané, ty má ráda moje mamka (já ne).

Jo tak ty používám na okna a na prach, a taky nevyhazuji hned ale peru… Ale v kuchyni bych možná i takovou vyhodila. Ale já to zas beru tak, že tím otřu i olej, zbytky omáček ze sporáku atd. takže pro mě je kuchyňská hadra prostě humusačka. Někdo tím otírá třeba jen drobky z linky a to tak humusácké není :lol:

• Citovat
  • Upravit
9867
25.10.13 21:53
@N. evill píše:
Taky by mě nenapadlo, že je to na více použití :mrgreen: Ale možná myslela spíš útěrky než vyloženě hadříky? :think:

Ty, budeš se divit, kuchyňské utěrky znám a používám. :D A k tomu froté kuchyňské hadříky. Ty často měním, jak začnou zavánět, vydesinfikuji v mikrovlnce, vymáchám a dám do prádelny. Při příštím praní je přihazuji do šedesátky.
Přijde ti na tom něco nenormálního nebo nevhodného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
25.10.13 21:54
@Lindsay15 píše:
@honzátko.x Já bych ho doma také brala :lol: Ale nesměl by ten úklid chtít po mě :think:

taky jsem nad tim premyslela ze bych ho na tyden brala aby uklidil :lol: nikdo neni dokonalej ale jako male dite na prochcanych matracich koureni v obyvaku pod nos detem to je moc i na me i kdyz nejsem uplnej pedant na uklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.13 21:55

@Lesina ked nic ine, tak si eko bio ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
25.10.13 21:55
@Lesina píše:
Ty, budeš se divit, kuchyňské utěrky znám a používám. :D A k tomu froté kuchyňské hadříky. Ty často měním, jak začnou zavánět, vydesinfikuji v mikrovlnce, vymáchám a dám do prádelny. Při příštím praní je přihazuji do šedesátky.
Přijde ti na tom něco nenormálního nebo nevhodného?

Ne a Tobě na mém příspěvku ano, že jsi nasadila takový tón? ;)

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
25.10.13 21:56

A co bylo tomu chlapečkovi? To jsem nějak nepostřehla :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
25.10.13 21:58

To jako fakt je pravda, že tomikate i po výměně dál řešíla tu druhou rodinu? 8o

• Citovat
  • Upravit
9867
25.10.13 21:59
@Bábi Zlopočasná píše:
@Lesina ked nic ine, tak si eko bio ;)
No fuj, nenadávej mi!
@N. evill píše:
Ne a Tobě na mém příspěvku ano, že jsi nasadila takový tón? ;)

No, popravdě jo. Zvlášť po téhle výměně. Vyznělo mi to, jakože jsem špína, co pere fujky věci s prádlem na nošení. :nevim: Když si to přečteš znovu, nepřijde ti to tak? Prostě kuchyňské věci (utěrky a převařené hadříky) peru normálně a nějak by mě nenapadlo to prát jinak. Ručníky koneckonců peru taky s běžným prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Timinka píše:
To jako fakt je pravda, že tomikate i po výměně dál řešíla tu druhou rodinu? 8o

Jak jako řešila? :think:

• Citovat
  • Upravit
8151

Nevím jestli to tu už padlo ale za kolik ty lidi prodávaj soukromí svých dětí televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí