Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teda byla Martina sympatická nejvíce ze všech, taková pohodářka co se zbytečně nestresuje pro prkotiny
Její bydlení také není podle mého vkusu ale o tom to přeci není, ale s jejím manželem bych nevydržela ani minutu
Kdyby přišel k nám teď tak by asi padnul z jahody na znak
Druhá rodina mi nebyla sympatická vůbec, sice se paní nedivím že šílela ale doma ty prochcané matrace, kouření v bytě to je fakt hnus.
a příští výměna vypadá že bude maso ![]()
@honzátko.x Já bych ho doma také brala
Ale nesměl by ten úklid chtít po mě ![]()
@Camael píše:
@Lesina
kuchyňské hadříky?? Taky ty já vyhazuju.
Ale ty používáš takové ty netkané, že? Já mám ráda švédské utěrky, takové ty froté. No a ty právě pravidelně desinfikuju v mikrovlnce a přepírám je.
Ale mám i ty netkané, ty má ráda moje mamka (já ne).
@Lesina
jo tyhle, už vím. Tak to jo, já kupuju ty barevný…ani nevím, co to je. ![]()
@Lesina píše:
Ale ty používáš takové ty netkané, že? Já mám ráda švédské utěrky, takové ty froté. No a ty právě pravidelně desinfikuju v mikrovlnce a přepírám je.
Ale mám i ty netkané, ty má ráda moje mamka (já ne).
Jo tak ty používám na okna a na prach, a taky nevyhazuji hned ale peru… Ale v kuchyni bych možná i takovou vyhodila. Ale já to zas beru tak, že tím otřu i olej, zbytky omáček ze sporáku atd. takže pro mě je kuchyňská hadra prostě humusačka. Někdo tím otírá třeba jen drobky z linky a to tak humusácké není ![]()
@N. evill píše:
Taky by mě nenapadlo, že je to na více použitíAle možná myslela spíš útěrky než vyloženě hadříky?
Ty, budeš se divit, kuchyňské utěrky znám a používám.
A k tomu froté kuchyňské hadříky. Ty často měním, jak začnou zavánět, vydesinfikuji v mikrovlnce, vymáchám a dám do prádelny. Při příštím praní je přihazuji do šedesátky.
Přijde ti na tom něco nenormálního nebo nevhodného?
@Lindsay15 píše:
@honzátko.x Já bych ho doma také bralaAle nesměl by ten úklid chtít po mě
taky jsem nad tim premyslela ze bych ho na tyden brala aby uklidil
nikdo neni dokonalej ale jako male dite na prochcanych matracich koureni v obyvaku pod nos detem to je moc i na me i kdyz nejsem uplnej pedant na uklid
@Lesina píše:
Ty, budeš se divit, kuchyňské utěrky znám a používám.A k tomu froté kuchyňské hadříky. Ty často měním, jak začnou zavánět, vydesinfikuji v mikrovlnce, vymáchám a dám do prádelny. Při příštím praní je přihazuji do šedesátky.
Přijde ti na tom něco nenormálního nebo nevhodného?
Ne a Tobě na mém příspěvku ano, že jsi nasadila takový tón? ![]()
To jako fakt je pravda, že tomikate i po výměně dál řešíla tu druhou rodinu? ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:No fuj, nenadávej mi!
@Lesina ked nic ine, tak si eko bio
@N. evill píše:
Ne a Tobě na mém příspěvku ano, že jsi nasadila takový tón?
No, popravdě jo. Zvlášť po téhle výměně. Vyznělo mi to, jakože jsem špína, co pere fujky věci s prádlem na nošení.
Když si to přečteš znovu, nepřijde ti to tak? Prostě kuchyňské věci (utěrky a převařené hadříky) peru normálně a nějak by mě nenapadlo to prát jinak. Ručníky koneckonců peru taky s běžným prádlem.
@Timinka píše:
To jako fakt je pravda, že tomikate i po výměně dál řešíla tu druhou rodinu?
Jak jako řešila? ![]()
Nevím jestli to tu už padlo ale za kolik ty lidi prodávaj soukromí svých dětí televizi?