Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
25.10.13 21:42
@Timinka píše: :lol: :lol: já toho otce :pankac: a s vyvářkou
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
40270

@Lesina
kuchyňské hadříky?? Taky ty já vyhazuju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15

@parketka No jo, prachy jsou svině 8) :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
@parketka píše:
to jo to bude přímo řežba. Já to nechápu, že tam ty lidi lezou :roll:

aby nás pobavili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3102
25.10.13 21:43

http://vymena.nova.cz/…a-teror.html no jako mazec co tam dokaze rict kouknete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102

Prej kdyz si chce uzit at si uzije :roll: 8o ja bych mu dala uzit :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@parketka lidi tam lezou proto, abychom si vážili svých partnerů a domácností a zdravého rozumu :dance:

• Citovat
  • Upravit
25.10.13 21:44
@Lesina píše:
Koberečky teda peru zvlášť, ale třeba kuchyňské hadříky vyvařím v mikrovlnce, vymáchám a pak je přihodím k prádlu na 60°.

OT, ale v tomto Ta budem kopirovat, po prikrmoch mi ostali utierky rozstrihane na osminky, a tak dobre sa nimi utiera bordel na linke :oops: Este ze som dnes vynimocne vymenu pozerala a kukla sem, ci som divna ja alebo oni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
25.10.13 21:45
@parketka píše:
to jo to bude přímo řežba. Já to nechápu, že tam ty lidi lezou :roll:

pro naše pobavení to nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 21:45

@verulicek Ano,miluju svého muže a miluju ho za to že nechce abych furt gruntovala 8) A miluju své hodné dítko, které mi hází hračky po pokoji :lol:

• Citovat
  • Upravit
10937
25.10.13 21:46

Mě se výměna líbila, opět dali dva extrémy. Úklid v rodině bych neřešila, vidí to všichni stejně a pokud se tak cítí dobře tak jen v pohodě. Plenky a jídlo bych u takto malého neřešila. Syn se to naučil sám až na to přišel čas. 17 měsíců by pro mě bylo málo a je to jen super pro dítě a může se oddálit účinek, když dítě není připraveno. Někdy mě přišlo že do maminky šijí schválně. Jinak dečku bych klidně dala, měli sušičku a dávat to zvlášť, není důvod.
Druhá rodina pro mě děs to čůrání a ty matrace. Zbytečně. Dítě nebylo připraveno, mám také narozeného syna v 31.tt a vím, že potřebuje svůj čas. Ale sám se nenaučil od plen po druhým roce.
Prostě rodina kde se extrémně uklízí všichni byli v pohodě, žádné dítě ani nepřemýšlelo, že by se neuklízelo a lepší trochu uklidit než pak plíseň v matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291

No, takže to shrnu… Ano, manžel Tomikate má obsedantně kompulzivní poruchu, jak bylo řečeno, ale pokud jim to doma tak vyhovuje a nikomu to neubližuje, tak v tom nevidím až takový problém. A ano, bohužel mi jako největší problém přijde to, že manžel druhé maminky jí podváděl a nejspíš dál podvádí a ona na to řekne jen to, že si může taky někde užít, když bude chtít :roll: V tom ale ta rodina úplně ztrácí význam a každého napadne, že tihle dva spolu nezůstanou a chudáci děti teda… :(
Ohledně čůrání to mám teda taky stejně, jako Tomikate… Sofince je skoro 19 měsíců, sem tam se nám povede jít na nočníček, přes den jí dávám ty trénovací plenkové kalhotky, které jdou rychle sundat, ale jako pokud mám doma koberce, tak si je nenechám prochcat :evil: O sedačce a posteli ani nemluvě…
No a jinak si prostě myslím, že každá rodina si nějak funguje, v rámci možností a s tou televizí se to vždy trochu vyhrotí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392

@Lindsay15 Pravda, Martina je sympatická paní. Její muž vážně extrém na chlapa, ale celou dobu jsem se tomu musela smát a nahlas se smát, jak je pán na pořádek. Já bych takovýho chlapa doma brala a kdyby to udělal vše za mě :potlesk:.to by mě bavilo. Jinak to byl srdcař a zlej človek to rozhodně není..
Za druhá rodina prdlá, mě se nelíbila…

Příspěvek upraven 25.10.13 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937

Mě se výměna líbila, opět dali dva extrémy. Úklid v rodině bych neřešila, vidí to všichni stejně a pokud se tak cítí dobře tak jen v pohodě. Plenky a jídlo bych u takto malého neřešila. Syn se to naučil sám až na to přišel čas. 17 měsíců by pro mě bylo málo a je to jen super pro dítě a může se oddálit účinek, když dítě není připraveno. Někdy mě přišlo že do maminky šijí schválně. Jinak dečku bych klidně dala, měli sušičku a dávat to zvlášť, není důvod.
Druhá rodina pro mě děs to čůrání a ty matrace. Zbytečně. Dítě nebylo připraveno, mám také narozeného syna v 31.tt a vím, že potřebuje svůj čas. Ale sám se nenaučil od plen po druhým roce.
Prostě rodina kde se extrémně uklízí všichni byli v pohodě, žádné dítě ani nepřemýšlelo, že by se neuklízelo a lepší trochu uklidit než pak plíseň v matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Lilua píše:
http://vymena.nova.cz/…a-teror.html no jako mazec co tam dokaze rict kouknete

Je-li to pravda, že se dál s..re na FB a další sítě a pomlouvá, pak je Martina neskutečná kráva a slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí