Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
25.10.13 22:37
@Timinka píše:
nám jednou syn na vánoční PLNÝ stůl nablil :lol: :oops: a pak ještě asi třikrát u stromečku ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: brouček malej, ale já se od srdce zasmála.
  • Citovat
  • Upravit
1857
@anickadomnik píše:
@claire91 mě by spíš zajímalo jak by to u nich doma vypadalo kdyby odjel tatínek, jestli by i po 10 dnech měli stále tak naklizeno

No, to mě taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@anickadomnik píše:
@Timinka tak moje dětí dobrovolně uklízí vždy od začátku listopadu do 24. prosince :mrgreen:
:think:to se ty moje věnují psaní dopisů (ano správně mnoha doplňujících dopisů) JEŽÍŠKOVI
  • Citovat
  • Upravit
8151
@Timinka píše:
nám jednou syn na vánoční PLNÝ stůl nablil :lol: :oops: a pak ještě asi třikrát u stromečku ;)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@Lesina píše:
Taky jsem to neznala, poradila mi to tady @Pudloslava - namočíš hadřík aby byl mokrý a v hrnku nebo v mikroténovém sáčku ho na dvě tři minuty vrazíš na plný výkon do mikrovlnky - pozor, hadřík je pak hodně horký. Ale pak už nesmrdí a není plný žijících bakterií. Stačí vymáchat a dál používat nebo ho vrazit do pračky.

Neshoří ten hadr? Asi bych se i bála :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
25.10.13 22:38

Ta uklízecí rodinka ale vůbec neměla ten byt uklizený, tomu říkají pořádek? mám teda jinou představu a to nejsem uklízecí magor… to je neukliditelný taková snůška krámů… působilo to zabordeleněji než ta domácnost mladých z Ovy… samozřejmě až na tu matraci a cigára v popelníku… ale vsadila bych se, že z hlediska roztočů by na tom byla hůře rodina co furt jako uklízela, kvůli všem těm lapačům prachu, kobercům, dečkám apod., prostě zaskládanému baráku… zbytek tu už byl komentován…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Katchus píše:
Asi bych raději bydlela v bytě s pročůranou matrací než ve skladišti polských kýčů. Věřím, že v OV bylo míň bakterií a roztočů než v té plyšákové tržnici.Trochu to na mě působí dojmem, že paní Martina je ve skutečnosti jiná, než na kameře, viz ta poměrně vulgární a osobní smska :roll:
Mladé mamky my je celkem líto, asi manžela miluje natolik, že vidět nechce.

Působí lacině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

Mno nic, jdu do postele a snad tu bude ráno i nějaké povídání od Tomikate.

:mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
25.10.13 22:39
@emers píše:
Ta uklízecí rodinka ale vůbec neměla ten byt uklizený, tomu říkají pořádek? mám teda jinou představu a to nejsem uklízecí magor… to je neukliditelný taková snůška krámů… působilo to zabordeleněji než ta domácnost mladých z Ovy… samozřejmě až na tu matraci a cigára v popelníku… ale vsadila bych se, že z hlediska roztočů by na tom byla hůře rodina co furt jako uklízela, kvůli všem těm lapačům prachu, kobercům, dečkám apod., prostě zaskládanému baráku… zbytek tu už byl komentován…

souhlasím.

A už mizím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9867
25.10.13 22:41
@Katchus píše:
Neshoří ten hadr? Asi bych se i bála :P :mrgreen:

Musí být mokrý - pak neshoří, ale vře v něm ta voda a tím desinfikuje. Proto se dává do hrnku nebo do sáčku a by byl hadřík v páře… Ale dost hadříků - nebo se ještě budu cítit jako leštiklička.

Mimochodem, manžel zbaběle prchl před výměnou do postele. :D Asi mu půjdu navrhnout, že se přihlásíme - to pak u nás bude to pravé domácí vzrůšo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.10.13 22:43

Při příchodu mladé maminky do „uklizené“ domácnosti jsem si vůbec nepomyslela, že tam mají uklizeno. Rohlíky, kafe a spoustu dalších věcí na lince, které bych doma teda fakt nesnesla. Spousta příšerných serepetiček po bytě, které ve mně vyvolávaly dojem bordelu. :nevim: Já nejsem uklízecí maniak, ale právě mám doma víc uklizeno, než ta uklízecí rodina. :nevim: (I když se srovnanýma lžičkama souhlasím :oops: :mrgreen:.)
Mladá rodina mi byla sympatická tím, že nechali děti žít. Mohly si udělat v pokoji bordel, mohly se samy najíst… Ale kouření a tolerování nevěry nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148970
25.10.13 22:46
Mě říkají doma Monk :oops: Ale na pána autíčkapodlebarevavelikostí teda nemám ani náhodou. Syn když byl malý a učila jsem ho na nočník, taky mu to trvalo dlouho, předlouho. Ale sehnala jsem velký obalový igelit a nadvakrát přeložila, byl přes celou postel. Když se stala nehoda, převlékla jsem, igelit omyla, občas vydezinfikovala a bylo. :pankac:
@anickadomnik píše:
@Timinka tak moje dětí dobrovolně uklízí vždy od začátku listopadu do 24. prosince :mrgreen:

Můj syn uklízí rád. Ten i když najde v supermarketu něco někde kam to nepatří, čapne to a letí přes půlku Kaufu dát to k ostatnímu. Ale zakázat mu aby si hrál podle sebe? :think: To by mě ani nenapadlo i kdyby byl bordelář sebevětší. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.10.13 22:46
@emers píše:

Souhlasím.
Ale myslím si, že mladá rodina by dopadla hůř, kdyby se testovaly roztoče, plísně a další fujtajblíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.10.13 22:48
@Elilen píše:
Souhlasím.
Ale myslím si, že mladá rodina by dopadla hůř, kdyby se testovaly roztoče, plísně a další fujtajblíky.

Moc koukáš na Kim a Aggie. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.10.13 22:49
@Anna766 píše:
Mě říkají doma Monk :oops: Ale na pána autíčkapodlebarevavelikostí teda nemám ani náhodou. Syn když byl malý a učila jsem ho na nočník, taky mu to trvalo dlouho, předlouho. Ale sehnala jsem velký obalový igelit a nadvakrát přeložila, byl přes celou postel. Když se stala nehoda, převlékla jsem, igelit omyla, občas vydezinfikovala a bylo. :pankac:Můj syn uklízí rád. Ten i když najde v supermarketu něco někde kam to nepatří, čapne to a letí přes půlku Kaufu dát to k ostatnímu. Ale zakázat mu aby si hrál podle sebe? :think: To by mě ani nenapadlo i kdyby byl bordelář sebevětší. :jazyk:

Mně přítel říká Gellerová. :mrgreen: To je postava z přátel, která taky milovala úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí